Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyyyy haydi gözün aydın, katlanarak artsın inşallah :)Arkadaşlar değerim 36.20 cıktı doktor var gibi dedi kesin birşey söylemedi yarın tekrar kan verecem sizce değerlerde varmi
Masallah canım inşallah yarına iki kat artar gözün aydın canım benimArkadaşlar değerim 36.20 cıktı doktor var gibi dedi kesin birşey söylemedi yarın tekrar kan verecem sizce değerlerde varmi
Korkma canım inşallah artar hayırlısıyla dua et Rabbim sağlıkla kavuştursunInşallah canım korkuyorum ama düşerse eger
Hayırlı olsun canım kötü düşünme adetine ne kadar vardı? Adetine daha varsa bu değern çıkması normal bence. İnşaAllah sağlıcakla ilerler gebeliğin darısı bizlerin başınaArkadaşlar değerim 36.20 cıktı doktor var gibi dedi kesin birşey söylemedi yarın tekrar kan verecem sizce değerlerde varmi
Aminnnn inşallahAmin inşallah canım rabbim size de nasip etsin
Hadi inşallah düzenli bir şekilde artar değerinArkadaşlar değerim 36.20 cıktı doktor var gibi dedi kesin birşey söylemedi yarın tekrar kan verecem sizce değerlerde varmi
Canim sen tekrar kan verecektin verdin miÖyle düşünme canım herkesin durumu aynı olavak diye bişey yok Rabbim inşallah sağlıkla nasip etsin
Kuzum bugün vermedim adet olurum bugün yarın diye ama.doktor sıfırlandıgni görmemiz lazım dedi Allah korusun dış gebelik vs olmasın diye. Pazartesi salı olmazsam veririm diyorumCanim sen tekrar kan verecektin verdin mi
Sonucunuz çıktı mı? İnşallah güzel haber almışsınızdırInşallah şuan hastanedeyim 13.30 da çıkacak
Aşılama sanki ağrılı yapıyor kuzum ilk gün agridan kıvrandım 3. Günde kıvramdım şükür bugun 4. Gün 2 güne biterim yeniden devamAy evet stok sorunu da var gerçekten ya bende hala.regl olamadım karnım ağrıyor göğüslerim patlayacak bugün olsam bari iş yerinde birde çok ağrılı olursan diye korkuyorum
Hadi insallah saglicakla kucagina alirsin canimAmin inşallah canım rabbim size de nasip etsin
Ay bende hayırlısıyla olsaydım ,iş yerinde artık örtün çıkar aynen hayat devam ediyor yeniden işe koyulacagizAşılama sanki ağrılı yapıyor kuzum ilk gün agridan kıvrandım 3. Günde kıvramdım şükür bugun 4. Gün 2 güne biterim yeniden devam
Ben afyona annemlerin yanina geldim 1 hafta kacamak yaptım adet ağrılarını Allahtan burada çekiyorumAy bende hayırlısıyla olsaydım ,iş yerinde artık örtün çıkar aynen hayat devam ediyor yeniden işe koyulacagiz
Çok iyi yapmışsın hem hava değişimi olur kuzumBen afyona annemlerin yanina geldim 1 hafta kacamak yaptım adet ağrılarını Allahtan burada çekiyorum