• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aşılamada 9. gündeyim kızlar ama valla birşey hissetmiyorum, arada adet sancısı gibi oluyor da o acaba adet gelecek belirtisi mi yoksa çatlatma iğnesinden kalanlar mı

ben en son yumurta büyütme için doktorun yadığı iğneyi bulamamıştım da ona eş değer iğne söyledi doktorda onu aldım, yani stoklarda ilaçlarda pek yok, hastanelerde zamlar , biz napalım bilmiyorum valla
Ay evet stok sorunu da var gerçekten ya🥺 bende hala.regl olamadım karnım ağrıyor göğüslerim patlayacak bugün olsam bari iş yerinde birde çok ağrılı olursan diye korkuyorum

aşılamada 9. gündeyim kızlar ama valla birşey hissetmiyorum, arada adet sancısı gibi oluyor da o acaba adet gelecek belirtisi mi yoksa çatlatma iğnesinden kalanlar mı
Benimde 7gunden sonra adet sancım vardı kuzum döllenmiş yumurtada demekki sancı yapıyor olumsuz düşünme.insallah bebişin ağrısıdır 🌼🤲

Ballı karışım var ya onu alcam sanırım. Eşim ari sütü kendisini kullanıyordu bu ayda bunu deniyelim 😃

Arkadaşlar bugün 12 ci günüm erken gebelik testi yaptım ve daha belirgin inşallah böyle devam eder
Çok belirgin çıkmış canım 12.günde iğnenin etkisi bu kadar kalmaz diye düşünüyorum inşaAllah kanda da pozitifi görürsün hayırlı haberlerle gel inşaAllah🥰

Benimde 9.günüm dünden beri adet sancısı çekiyorum çok moralim bozuldu adet olcam sandım lavaboya gidip kontrol ediyorum kendimi ama sadece akıntı geliyo inşaAllah bu ağrılar tutunmaya işarettir😔

Back