- 20 Kasım 2019
- 878
- 801
- 53
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay evet stok sorunu da var gerçekten ya bende hala.regl olamadım karnım ağrıyor göğüslerim patlayacak bugün olsam bari iş yerinde birde çok ağrılı olursan diye korkuyorumben en son yumurta büyütme için doktorun yadığı iğneyi bulamamıştım da ona eş değer iğne söyledi doktorda onu aldım, yani stoklarda ilaçlarda pek yok, hastanelerde zamlar , biz napalım bilmiyorum valla
ayyyyy bu hala olamama durumu çok ağrılı oluyor canım yaAy evet stok sorunu da var gerçekten ya bende hala.regl olamadım karnım ağrıyor göğüslerim patlayacak bugün olsam bari iş yerinde birde çok ağrılı olursan diye korkuyorum
Benimde 7gunden sonra adet sancım vardı kuzum döllenmiş yumurtada demekki sancı yapıyor olumsuz düşünme.insallah bebişin ağrısıdıraşılamada 9. gündeyim kızlar ama valla birşey hissetmiyorum, arada adet sancısı gibi oluyor da o acaba adet gelecek belirtisi mi yoksa çatlatma iğnesinden kalanlar mı
inşallah canım yaa valla hayırlısı olsa inşallahBenimde 7gunden sonra adet sancım vardı kuzum döllenmiş yumurtada demekki sancı yapıyor olumsuz düşünme.insallah bebişin ağrısıdır
İnşallah. Rabbim tüm anne adaylarının kucağını boş koymasınÜzüldüm hayırlısı olsun, insallah bundan sonraki pozitif olsun, insallah güzel haberler alırız, amin
Ben kullandım mfk doktorun dediği bal.polen propolis arı sütü karışımı ve bir hafta düzenli kullandıktan snra bas edemedimBallı karışım var ya onu alcam sanırım. Eşim ari sütü kendisini kullanıyordu bu ayda bunu deniyelim
Amin inşallah. Birbirimize dua edelim inşallahÜzüldüm hayırlısı olsun, insallah bundan sonraki pozitif olsun, insallah güzel haberler alırız, amin
Ben aşılama yaptırdım bugün 6. Günüm bakalım beklemedeyimAsilama degil canim tup bebek benim. Henuz baslamadik ilaclara. Bu ay dogum kontrol verdi onu kullandim bu hafta kontrolum var. Sen asilama mi yaptiriyorsun?
Bir dahaki sefere kısmet diyeceğiz artık. Benim de negatif çıktı ve bundan sonraki süreç tüp bebekMaalesef sonucum negatif arkadaşlar
Çok belirgin çıkmış canım 12.günde iğnenin etkisi bu kadar kalmaz diye düşünüyorum inşaAllah kanda da pozitifi görürsün hayırlı haberlerle gel inşaAllahArkadaşlar bugün 12 ci günüm erken gebelik testi yaptım ve daha belirgin inşallah böyle devam eder
Benimde 9.günüm dünden beri adet sancısı çekiyorum çok moralim bozuldu adet olcam sandım lavaboya gidip kontrol ediyorum kendimi ama sadece akıntı geliyo inşaAllah bu ağrılar tutunmaya işarettiraşılamada 9. gündeyim kızlar ama valla birşey hissetmiyorum, arada adet sancısı gibi oluyor da o acaba adet gelecek belirtisi mi yoksa çatlatma iğnesinden kalanlar mı
Hadi inşallah cookkk güzel haberlerle gelInşallah şuan hastanedeyim 13.30 da çıkacak
Ayy maşallah canım yarın kan verde kafan rahatlasın ama yüksek ihtimalle sonuç çok güzel olacak inşallah herşey gönlünce ve çok güzel ilerlerArkadaşlar bugün 12 ci günüm erken gebelik testi yaptım ve daha belirgin inşallah böyle devam eder