• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlarrr bu akşam çok bunaldim sanki hep negatif okudukça 😔 allah büyük insallah🤲 gün geçmek bilmiyo bugün aşılama in 11.günü pazartesi olsun istiyorum biranönce test yapmak için şuanda istiyorum ama olmuyo iste ole 😇🧚‍♀️🌼💙🧿

Kizlarrr bu akşam çok bunaldim sanki hep negatif okudukça 😔 allah büyük insallah🤲 gün geçmek bilmiyo bugün aşılama in 11.günü pazartesi olsun istiyorum biranönce test yapmak için şuanda istiyorum ama olmuyo iste ole 😇🧚‍♀️🌼💙🧿
Hiç stres yaratma kendine Allah büyük nasipse her türlü tutacak aklını teste odaklama yıkım olmasın varsa çok sürpriz olur inşallah ❤️

Hiç stres yaratma kendine Allah büyük nasipse her türlü tutacak aklını teste odaklama yıkım olmasın varsa çok sürpriz olur inşallah ❤️
Ağzın bal yesin Insallahh allh razı olsun yaa böle kalbi güzel insanların burda oldugunu bilmek çok güzel Aslında inanıyorum bebeğim benimle olumsuz düşünmek istemesemde yılların vermiş olduğu tepki saniirm 🌼💜

Öyle düşünme canım herkesin durumu aynı olavak diye bişey yok🌼🤲 Rabbim inşallah sağlıkla nasip etsin

Arkadaşlar bugün 12 ci günüm erken gebelik testi yaptım ve daha belirgin inşallah böyle devam eder

Eklentiler

• 20211121_080311.jpg
    20211121_080311.jpg
    102,7 KB · Görüntüleme: 36
  • 20211121_080403.jpg
    20211121_080403.jpg
    105,4 KB · Görüntüleme: 33
Ağzın bal yesin Insallahh allh razı olsun yaa böle kalbi güzel insanların burda oldugunu bilmek çok güzel Aslında inanıyorum bebeğim benimle olumsuz düşünmek istemesemde yılların vermiş olduğu tepki saniirm 🌼💜
İnşallah güzel haber bekliyoruz ama olmasada diğer aya umudumuz devam edecek inşallah 😍

Arkadaşlar bugün 12 ci günüm erken gebelik testi yaptım ve daha belirgin inşallah böyle devam eder
Masallah canım rabbim güzel sonuçlar nasip etsin ama bence buna çok güvenme yarın ve çarşamba günü kan ver ona göre umudunu yükselt çok yaniltiyo bu testler en güvenilir kan testi 😍

Vallahi zor koç ta da en son on bindi tüp bebek ocaktan sonra hepsi zamlanir tabi
ben en son yumurta büyütme için doktorun yadığı iğneyi bulamamıştım da ona eş değer iğne söyledi doktorda onu aldım, yani stoklarda ilaçlarda pek yok, hastanelerde zamlar , biz napalım bilmiyorum valla

Back