Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım burda birbirimizi oyalayacaz gün saymamak içinEvet biz hemen bağ kuruyoruz ya.
Aynen bu sefer gün saymak.yok valla insan daha çok telaşlaniyor.
En kısa zamanda nasip olur inşallah hepimize
Topluca Aralık ayını bekliyoruz bakalm hayırla geldin inşallah hepimiz için aralikBende aralık grubundayimyorumlari okudum insallah herkesin kucagi dolar rabbm kimseyi caresz brakmasin buna da sukur diyiruz
Hiç stres yaratma kendine Allah büyük nasipse her türlü tutacak aklını teste odaklama yıkım olmasın varsa çok sürpriz olur inşallahKizlarrr bu akşam çok bunaldim sanki hep negatif okudukça allah büyük insallah gün geçmek bilmiyo bugün aşılama in 11.günü pazartesi olsun istiyorum biranönce test yapmak için şuanda istiyorum ama olmuyo iste ole
Ağzın bal yesin Insallahh allh razı olsun yaa böle kalbi güzel insanların burda oldugunu bilmek çok güzel Aslında inanıyorum bebeğim benimle olumsuz düşünmek istemesemde yılların vermiş olduğu tepki saniirmHiç stres yaratma kendine Allah büyük nasipse her türlü tutacak aklını teste odaklama yıkım olmasın varsa çok sürpriz olur inşallah
Insallah rabbm bizleride guldursun❤Topluca Aralık ayını bekliyoruz bakalm hayırla geldin inşallah hepimiz için aralik
Zamanda gecmiyorki cabujcak gecsede aralik gelse baslasak bi an onceTopluca Aralık ayını bekliyoruz bakalm hayırla geldin inşallah hepimiz için aralik
Öyle düşünme canım herkesin durumu aynı olavak diye bişey yok Rabbim inşallah sağlıkla nasip etsinKizlarrr bu akşam çok bunaldim sanki hep negatif okudukça allah büyük insallah gün geçmek bilmiyo bugün aşılama in 11.günü pazartesi olsun istiyorum biranönce test yapmak için şuanda istiyorum ama olmuyo iste ole
Ayyy maşallah canım, inşallah boyle devam ederArkadaşlar bugün 12 ci günüm erken gebelik testi yaptım ve daha belirgin inşallah böyle devam eder
Doğru söylüyorsun canm inşallah.Allah büyük çok saollÖyle düşünme canım herkesin durumu aynı olavak diye bişey yok Rabbim inşallah sağlıkla nasip etsin
Maşallah canimm sağlıkla devamı gelsinnnArkadaşlar bugün 12 ci günüm erken gebelik testi yaptım ve daha belirgin inşallah böyle devam eder
İnşallah güzel haber bekliyoruz ama olmasada diğer aya umudumuz devam edecek inşallahAğzın bal yesin Insallahh allh razı olsun yaa böle kalbi güzel insanların burda oldugunu bilmek çok güzel Aslında inanıyorum bebeğim benimle olumsuz düşünmek istemesemde yılların vermiş olduğu tepki saniirm
Masallah canım rabbim güzel sonuçlar nasip etsin ama bence buna çok güvenme yarın ve çarşamba günü kan ver ona göre umudunu yükselt çok yaniltiyo bu testler en güvenilir kan testiArkadaşlar bugün 12 ci günüm erken gebelik testi yaptım ve daha belirgin inşallah böyle devam eder
11bin TL idi en son ama dolardaki artistan sonra 2022 fiyati ne olur hic bilmiyorum. Malum hersey dolarla, tup bebek surecinde kullanilan tum cihaz ve ilaclar da dolarla malesefMemorial da ucretler nasil, burdaki medicalpark ile karsilastiriyorum
Asilama degil canim tup bebek benim. Henuz baslamadik ilaclara. Bu ay dogum kontrol verdi onu kullandim bu hafta kontrolum var. Sen asilama mi yaptiriyorsun?Senin aygül hocada ilk aşılamam mı?birde kaçıncı günündesin
vayyyyy halimize valla11bin TL idi en son ama dolardaki artistan sonra 2022 fiyati ne olur hic bilmiyorum. Malum hersey dolarla, tup bebek surecinde kullanilan tum cihaz ve ilaclar da dolarla malesef
Canimm Maşallah kan ver inşallah bebişim mm seninledirArkadaşlar bugün 12 ci günüm erken gebelik testi yaptım ve daha belirgin inşallah böyle devam eder
Vallahi zor koç ta da en son on bindi tüp bebek ocaktan sonra hepsi zamlanir tabivayyyyy halimize valla
ben en son yumurta büyütme için doktorun yadığı iğneyi bulamamıştım da ona eş değer iğne söyledi doktorda onu aldım, yani stoklarda ilaçlarda pek yok, hastanelerde zamlar , biz napalım bilmiyorum vallaVallahi zor koç ta da en son on bindi tüp bebek ocaktan sonra hepsi zamlanir tabi