• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ayyy canım aslında hazır vücudun uyarılmışken devam etsen keşke ara vermesen, doktorunla konuşup ya ilk sen muayene olacaksın işe biraz geç gideceksin ya da son muayene olacaksın ona göre çıkacaksın, birde mikroçipli olsa başarı daha da artar ve tutar inşallah kuzum
Bakalım bir regl olsaydım hayırlısıyla, doktorumla bir konuscam ne önerecek bakalım sabahları gidiyordum hep ama. İşte ne bileyim ya yine bir iki saat geç gitmem gerekiyor işe. Ne diyecek bakalım ara vermek istiyorum demedim hiç henüz, mikroçipli yi sorayım bir

Bakalım bir regl olsaydım hayırlısıyla, doktorumla bir konuscam ne önerecek bakalım sabahları gidiyordum hep ama. İşte ne bileyim ya yine bir iki saat geç gitmem gerekiyor işe. Ne diyecek bakalım ara vermek istiyorum demedim hiç henüz, mikroçipli yi sorayım bir
ayyy konuş doktoruna uymaya çalış canım yaaa, inşallah senin sanki yakında olacakmış gibi geliyor bana :)

hee ona anlatması zor belki ama direk kadınsal rahatsızlıkla mecbur gitmek zorundayım de konuyu kapat, zaten kadınsal rahatsızlık dersen direk kurcalamaz bence :)
Zaten bu ay beni hamile.sanmis🤣sürekli gittim ya doktora.
Kadınsal rahatsızlık derim aynen mantıklı

Aynen bize bizlerden daha iyi destek olan olamaz eşlerimiz dahil bence 😘🥰😍
Evet bn dün geldim eve iş yerinde üzüldüm diye ağladım baya, adam geldi işten gayet iyi 🥴🙄
Nasip diyo demekki henüz hazır değil tamam öylede.ne biliyim biz kadınlar çok dsha duygusaliz

kesinlikle insan yüksekten çakılmış hissediyor, çok acıyor ruhumuz, kimsede teselli edemiyor bu durumu ama ancak biz kendimize yeteceğiz, biz kadınlar güçlü olduğumuz için tekrar ayağa kalkıp mücadeleye devam edeceğiz, inan canım bak 14 yıllık evliyim evlilğimin ilk zamanlarında sadece kontrole gitmiştim, hiç bir sorunum yok ama doktor aşılama yaptı tam 6 kere ve tam 6 kere dengem şaştı üzüldüm, çünkü hep üzüntü ama kalkmasını bildim ve bak hala devam ediyorum,ayağa kalmasını hep bilicem :)
Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlara kavuştursun inşallah hepimizi🙏

Evet bn dün geldim eve iş yerinde üzüldüm diye ağladım baya, adam geldi işten gayet iyi 🥴🙄
Nasip diyo demekki henüz hazır değil tamam öylede.ne biliyim biz kadınlar çok dsha duygusaliz
Evet ama onlar kucaklarına alana kadar bağ kuramiyorlar ama.biz rahme düştüğü an hissediyoruz ben hissetmiştim hamileligimi icine doguyo annenin o hissi rabim bize nasip edecek inşallah sabır lazım sadece tekrar aşılama yaptıralım ama günü saymayalim mesela çok pimpirikli olmayalım rabbim ol derse naparsak yapalım dünyaya gelişini engelleyemeyiz zaten rahat olalım haa evde kendimiz iliskiye gitmişiz haa aşılama sonuçta toprak aynı su aynı 😂

Evet ama onlar kucaklarına alana kadar bağ kuramiyorlar ama.biz rahme düştüğü an hissediyoruz ben hissetmiştim hamileligimi icine doguyo annenin o hissi rabim bize nasip edecek inşallah sabır lazım sadece tekrar aşılama yaptıralım ama günü saymayalim mesela çok pimpirikli olmayalım rabbim ol derse naparsak yapalım dünyaya gelişini engelleyemeyiz zaten rahat olalım haa evde kendimiz iliskiye gitmişiz haa aşılama sonuçta toprak aynı su aynı 😂
Evet biz hemen bağ kuruyoruz ya.🌺
Aynen bu sefer gün saymak.yok valla insan daha çok telaşlaniyor.
En kısa zamanda nasip olur inşallah hepimize 💕🤲

Back