- 8 Kasım 2021
- 477
- 554
- 33
8 kasımdaSizin ne zaman yapilmisti asilama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8 kasımdaSizin ne zaman yapilmisti asilama
Bakalım bir regl olsaydım hayırlısıyla, doktorumla bir konuscam ne önerecek bakalım sabahları gidiyordum hep ama. İşte ne bileyim ya yine bir iki saat geç gitmem gerekiyor işe. Ne diyecek bakalım ara vermek istiyorum demedim hiç henüz, mikroçipli yi sorayım birayyy canım aslında hazır vücudun uyarılmışken devam etsen keşke ara vermesen, doktorunla konuşup ya ilk sen muayene olacaksın işe biraz geç gideceksin ya da son muayene olacaksın ona göre çıkacaksın, birde mikroçipli olsa başarı daha da artar ve tutar inşallah kuzum
ayyy konuş doktoruna uymaya çalış canım yaaa, inşallah senin sanki yakında olacakmış gibi geliyor bana :)Bakalım bir regl olsaydım hayırlısıyla, doktorumla bir konuscam ne önerecek bakalım sabahları gidiyordum hep ama. İşte ne bileyim ya yine bir iki saat geç gitmem gerekiyor işe. Ne diyecek bakalım ara vermek istiyorum demedim hiç henüz, mikroçipli yi sorayım bir
İnşallah ya devam etsek daha iyi derse mecbur etcem müdürle konuscam biraz sorun var vs derim birde erkek yaayyy konuş doktoruna uymaya çalış canım yaaa, inşallah senin sanki yakında olacakmış gibi geliyor bana :)
hee ona anlatması zor belki ama direk kadınsal rahatsızlıkla mecbur gitmek zorundayım de konuyu kapat, zaten kadınsal rahatsızlık dersen direk kurcalamaz bence :)İnşallah ya devam etsek daha iyi derse mecbur etcem müdürle konuscam biraz sorun var vs derim birde erkek ya
Zaten bu ay beni hamile.sanmissürekli gittim ya doktora.hee ona anlatması zor belki ama direk kadınsal rahatsızlıkla mecbur gitmek zorundayım de konuyu kapat, zaten kadınsal rahatsızlık dersen direk kurcalamaz bence :)
Aynen bize bizlerden daha iyi destek olan olamaz eşlerimiz dahil benceBende yıllardır hep.okuyordum.ama yeni üye oldum bir kaç aydır,iyiki olmuşum diyorum
Birbirimizi anlıyoruz hepimizin çabası ortak rahatça da konuşabiliyoruz bilmediğimiz seyleri öğreniyoruz
valla benim en iyi kelime şeklim böyle üstünü kapatıyorum :)Zaten bu ay beni hamile.sanmissürekli gittim ya doktora.
Kadınsal rahatsızlık derim aynen mantıklı
Evet bn dün geldim eve iş yerinde üzüldüm diye ağladım baya, adam geldi işten gayet iyiAynen bize bizlerden daha iyi destek olan olamaz eşlerimiz dahil bence
Evet en mantıklısıvalla benim en iyi kelime şeklim böyle üstünü kapatıyorum :)
Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlara kavuştursun inşallah hepimizikesinlikle insan yüksekten çakılmış hissediyor, çok acıyor ruhumuz, kimsede teselli edemiyor bu durumu ama ancak biz kendimize yeteceğiz, biz kadınlar güçlü olduğumuz için tekrar ayağa kalkıp mücadeleye devam edeceğiz, inan canım bak 14 yıllık evliyim evlilğimin ilk zamanlarında sadece kontrole gitmiştim, hiç bir sorunum yok ama doktor aşılama yaptı tam 6 kere ve tam 6 kere dengem şaştı üzüldüm, çünkü hep üzüntü ama kalkmasını bildim ve bak hala devam ediyorum,ayağa kalmasını hep bilicem :)
amin canımRabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlara kavuştursun inşallah hepimizi
Bizde araliktayiz kuzum üzülmeKizlar 12. Gün sabah regl oldum aralıkda bende varim
Evet ama onlar kucaklarına alana kadar bağ kuramiyorlar ama.biz rahme düştüğü an hissediyoruz ben hissetmiştim hamileligimi icine doguyo annenin o hissi rabim bize nasip edecek inşallah sabır lazım sadece tekrar aşılama yaptıralım ama günü saymayalim mesela çok pimpirikli olmayalım rabbim ol derse naparsak yapalım dünyaya gelişini engelleyemeyiz zaten rahat olalım haa evde kendimiz iliskiye gitmişiz haa aşılama sonuçta toprak aynı su aynıEvet bn dün geldim eve iş yerinde üzüldüm diye ağladım baya, adam geldi işten gayet iyi
Nasip diyo demekki henüz hazır değil tamam öylede.ne biliyim biz kadınlar çok dsha duygusaliz
Topluca Aralık grubuna geçiş yaparız artık nasip belki Aralık ayinadirBizde araliktayiz kuzum üzülme
Evet biz hemen bağ kuruyoruz ya.Evet ama onlar kucaklarına alana kadar bağ kuramiyorlar ama.biz rahme düştüğü an hissediyoruz ben hissetmiştim hamileligimi icine doguyo annenin o hissi rabim bize nasip edecek inşallah sabır lazım sadece tekrar aşılama yaptıralım ama günü saymayalim mesela çok pimpirikli olmayalım rabbim ol derse naparsak yapalım dünyaya gelişini engelleyemeyiz zaten rahat olalım haa evde kendimiz iliskiye gitmişiz haa aşılama sonuçta toprak aynı su aynı
İnşallah yüzün guler canımm inşallahKızlar bakalim ben aralik grubunda mi olurum yoksa yüzüm güler mi