• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Beterin beteri var derler o yüzden rabbim beterinden korusun diyoruz iyiye güzele odaklaniyorz evet çok zor ama mukafatimiz büyük olacak o yüzden üzülme canım hiç 🥰🥰😘😘
Evet ya gerçekten her olay için Allah beterinden korusun 🤲🌺
Güzel çiçekli günler yakındır Allah sağlık.versin❤️iyiki.varsiniz

Evet ya gerçekten her olay için Allah beterinden korusun 🤲🌺
Güzel çiçekli günler yakındır Allah sağlık.versin❤️iyiki.varsiniz
Amin canım ben burayı geç keşfettim ama çok güzel biyermis beni en iyi anlayan kişiler varmış herşeyi rahatça konuşuyorsun ve herkes seni anliyo güzel biyer 🥰

Amin canım ben burayı geç keşfettim ama çok güzel biyermis beni en iyi anlayan kişiler varmış herşeyi rahatça konuşuyorsun ve herkes seni anliyo güzel biyer 🥰
Bende yıllardır hep.okuyordum.ama yeni üye oldum bir kaç aydır,iyiki olmuşum diyorum 😘
Birbirimizi anlıyoruz hepimizin çabası ortak rahatça da konuşabiliyoruz bilmediğimiz seyleri öğreniyoruz 🌺🤲🥰

Benim iğnenin 9.günü aşılamanın 8.günü en son ilişkimde 12 gün önce oldu. dünden beri şiddetli baş dönmelerim var tansiyonum ya 15e yükseliyo ya 5e düşüyo. Dün çok şiddetli baş dönmem vardı geçsin diye koltuğa uzandım sonrasını hatırlamıyorum ya uyuya kaldım ya bayıldım hala çözemiyorum durumu uyandığımda aradan 1 saat geçmişti kafam karmakarışık. Şuan yine aynı durumdayım korkumdan anneme geldim yine uzandım geçmesini bekliyorum ilaçtan mı başka bişeyden mi anlamış değilim. Bu durumu neye yoracağımı şaşırdım aynı durumu yaşayan var mı aranızda ve adet sancısı gibi sancı çekiyorum kendimi dinlemeyi sevmiyorum ama ciddi derece şuan yürümekte bile zorlanıyorum. Her an adet olcakmış gibi hissediyorum. İnşaAllah tüm bunlar tutunmaya işarettir😔

Off 🥺🥺🥺gerçekten yaa şimdi düşünüyorum bende ya iki üç aylıkken düşük yapsaydım 🥺 herşeyin hayırlısı ya.
Çok üzüldüm ya senin içinde çok zor ya rabbim inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin 🤲🤲🌺💕
Kesinlikle canim, ben yaşadım onu, keseyi ve kalp atışını duyup sonraki muayenede ölmüş olduğunu duymak daha kötü canım, kimsenin başına gelmesin inşallah 😞

İnşallah Aralık çok güzel gelsin hepimize kuzum🌺🤲♥️ kaldığımız yerden devam inşallah 💪💪
2. Assilamada yüzdesel iran daha başarılı diye okumuştum uyarilmayan yumurtalar daha çok hormon aldigindan iyi büyüyorlar diye biliyorum mücadeleye devam hersey allahtan . 2.den sonra ara veririm diye planliyorum

Bende merak ediyorum ben dahil kaç kişi negatif çıktı aşılama iyi bir yöntem değil mi acaba tüp bebek de oldukça pahalı
hiç bir yöntem bi için kötü değildir bence, yüzdelik oranları var başarılarının, çatlatma iğnesinin daha düşük aşılamanın %10-15 civarı, Tüp bebek tedavisinin başarı şansı, yaşa göre değişiyor. 30 yaşın altındaki hastalar için bu oran yüzde 60'a çıkarken, 35 yaş civarında yüzde 40'a , 40'lı yaşlarda ise yüzde 15'e düşüyor. Ancak bu oranlar tedaviyi yalnızca bir kez deneyenler için geçerli. Yani denemek lazım canım hiç kendini karartma

hiç bir yöntem bi için kötü değildir bence, yüzdelik oranları var başarılarının, çatlatma iğnesinin daha düşük aşılamanın %10-15 civarı, Tüp bebek tedavisinin başarı şansı, yaşa göre değişiyor. 30 yaşın altındaki hastalar için bu oran yüzde 60'a çıkarken, 35 yaş civarında yüzde 40'a , 40'lı yaşlarda ise yüzde 15'e düşüyor. Ancak bu oranlar tedaviyi yalnızca bir kez deneyenler için geçerli. Yani denemek lazım canım hiç kendini karartma
Karmaşık duygular içerisindeyim bugun öğrendiğim için sanırım

Bende merak ediyorum ben dahil kaç kişi negatif çıktı aşılama iyi bir yöntem değil mi acaba tüp bebek de oldukça pahalı
Benim ablamda 2 defa aşılama yaptırdı ,o bana aşılama da pozitif çıkan çok az oluyor demişti , ama tüp bebek çok masraflı olduğu için ben de aşılama denemek istedim , şurada yazılanları da okuyorum , gerçekten pozitif olan görmedim sanırım 🥺

Karmaşık duygular içerisindeyim bugun öğrendiğim için sanırım
kesinlikle insan yüksekten çakılmış hissediyor, çok acıyor ruhumuz, kimsede teselli edemiyor bu durumu ama ancak biz kendimize yeteceğiz, biz kadınlar güçlü olduğumuz için tekrar ayağa kalkıp mücadeleye devam edeceğiz, inan canım bak 14 yıllık evliyim evlilğimin ilk zamanlarında sadece kontrole gitmiştim, hiç bir sorunum yok ama doktor aşılama yaptı tam 6 kere ve tam 6 kere dengem şaştı üzüldüm, çünkü hep üzüntü ama kalkmasını bildim ve bak hala devam ediyorum,ayağa kalmasını hep bilicem :)

Benim ablamda 2 defa aşılama yaptırdı ,o bana aşılama da pozitif çıkan çok az oluyor demişti , ama tüp bebek çok masraflı olduğu için ben de aşılama denemek istedim , şurada yazılanları da okuyorum , gerçekten pozitif olan görmedim sanırım 🥺
var pozitiflerde canım ama belki bizim topiğe denk gelmedi ama evet aşılama da her 5 kadından 1 inde pozitif olma ihtimali var, ama tüp bebek masraflı da olsa hep kızıyorum ben herseye harcıyoruz ama bizim bir parçasına harcamıyoruz, ilerde geriye dönülmeyecek keşke dememek için ben aşılama ile başladım şansımı deniyorum, inşllah bu tutar ama tutmaz ise doktorum ne derse devam edeceğim yoluma, gerekirse kradi çekip taksitle öderiz, herşey can sağlığı :)

2. Assilamada yüzdesel iran daha başarılı diye okumuştum uyarilmayan yumurtalar daha çok hormon aldigindan iyi büyüyorlar diye biliyorum mücadeleye devam hersey allahtan . 2.den sonra ara veririm diye planliyorum
Canım doktorumda aynısını dedi her aşılamada oran ikiyor katlanıyor dedi, yani ilki %20ise ikincisi %40 gibi. Ben eğer çalısmasam bu ay tekrar denerdim ama iş yerinden izin vs şimdi daha bu ay çok git gel yaptım diye çekiniyorum kimsede bilmiyor. Belki diğer ayki adetim de ikinciyi denerim❤️ müdürle de konuşurum artık yumurta takibi dememde biseyler uydurcam.hayirlisi olsun ya hakkımızda 🌼

Canım doktorumda aynısını dedi her aşılamada oran ikiyor katlanıyor dedi, yani ilki %20ise ikincisi %40 gibi. Ben eğer çalısmasam bu ay tekrar denerdim ama iş yerinden izin vs şimdi daha bu ay çok git gel yaptım diye çekiniyorum kimsede bilmiyor. Belki diğer ayki adetim de ikinciyi denerim❤️ müdürle de konuşurum artık yumurta takibi dememde biseyler uydurcam.hayirlisi olsun ya hakkımızda 🌼
ayyy canım aslında hazır vücudun uyarılmışken devam etsen keşke ara vermesen, doktorunla konuşup ya ilk sen muayene olacaksın işe biraz geç gideceksin ya da son muayene olacaksın ona göre çıkacaksın, birde mikroçipli olsa başarı daha da artar ve tutar inşallah kuzum

Back