- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
Aminnn insallahh , Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versinMerhaba kızlar bende adet olmayı bekliyorum kasımın 2.haftasına denk gelir sanıyorum aşılamam adetin ilk günü çağırdı doktor fakat erken gidicem enfeksiyon ve mantar oldum sanıyorum çok akıntım var kesik ve ağrım, pco var bende yaklaşık 1.5 senedir bebek istiyoruz umarım hepimize kasım ayı uğurlu gelir
Aşılamadan sonra da olumlu sonuç alanlar oluyor yumurtalık uyarıldığı için tez zamanda tüpe gerek kalmadan olur hepimizinki inşaallahBu ayda olmazsa sonra tüp bebek düşünüyoruz umarım tüpe gerek kalmadan olur..
Evet klomen+merional kullanmıştım bende daha önce ve o ay yumurtalıkları aşırı uyarıldığı için çatlatma iğnesi vuramadım. Hassasiyet de cabası aşırı rahatsız edici bi his. Bi yandan tedavide bundan korkuyorum çünkü böyle olursa aşılamaya iptal ediyorlar.İnşallah canım rabbim yüzünü güldürsün bende bu ay ilk defa adet olmayı dört gözle bekliyorum iğne tedabisinde eminim güzel sonuçlar alırsın yumurtayı güzel büyütüyor ben ilaçla olucam sanırım tedavimi doktor öyle söylemişti pcoda fazla yumurta olduğu için çok uyarılıyor benim o yüzden femarayla devam edicez..
AminnAminnn insallahh , Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versinerken gitmeniz iyi olur.mantar vs var ise ilaç kullanırsınız öncesinde
Amiin inşallah canım yaAşılamadan sonra da olumlu sonuç alanlar oluyor yumurtalık uyarıldığı için tez zamanda tüpe gerek kalmadan olur hepimizinki inşaallah
Dozunu bu sefer ona göre ayarlar doktor canım inşallah istenilen büyüklükte olur burdan haberleşelim hepimizEvet klomen+merional kullanmıştım bende daha önce ve o ay yumurtalıkları aşırı uyarıldığı için çatlatma iğnesi vuramadım. Hassasiyet de cabası aşırı rahatsız edici bi his. Bi yandan tedavide bundan korkuyorum çünkü böyle olursa aşılamaya iptal ediyorlar.
Inşallah güzel haberler getirirsin canım benimde salı günü bakılacak yumurtalara inşallah herkes iyi sonic alır hayırlısıylaIğnelerim bugun bitti kızlar yarın yumurtalarıma bakılacak bakalım
Inşallah güzel haberler verirsin hepimize hayırlısı olsun canımRabbim isteyen herkese nasip etsin. Biz de ekimin son haftası yaptırdık. Kasımın 10 nu heyecanla bekliyorum
Pozitifi görürsün inşaallahRabbim isteyen herkese nasip etsin. Biz de ekimin son haftası yaptırdık. Kasımın 10 nu heyecanla bekliyorum
AminInşallah güzel haberler getirirsin canım benimde salı günü bakılacak yumurtalara inşallah herkes iyi sonic alır hayırlısıyla
Hepinizin güzel haberini bekliyorum. Ben estrofem tablet kullanmaya devam bugün 5.günü 10. Gün sonrası gidicem iğnelere başlıcam siz benden önce sonuç olacaksınız güzel haberlerle gelin umut olun bana daInşallah güzel haberler getirirsin canım benimde salı günü bakılacak yumurtalara inşallah herkes iyi sonic alır hayırlısıyla
Inşallah gerek kalmaz tüp bebeğe yaa ben hep umutluyum çok sabrettim c9k şükür 5 yıl boyunca olmadı 5 yoldan sonra ikizlerim oldu şimdi tekrar istiyoruz eşimle hayırlı haberler veririz birbirimize inşallahAşılamadan sonra da olumlu sonuç alanlar oluyor yumurtalık uyarıldığı için tez zamanda tüpe gerek kalmadan olur hepimizinki inşaallah
Inşallah Allah 'ın Izniyle hep beraber guz3l sonuçlar alırızHepinizin güzel haberini bekliyorum. Ben estrofem tablet kullanmaya devam bugün 5.günü 10. Gün sonrası gidicem iğnelere başlıcam siz benden önce sonuç olacaksınız güzel haberlerle gelin umut olun bana da
canımmm ne yaptın gıttın mı doktora ne dedıler ?Bunlar ayri kuzum hic biri asilamaya dahil degil
ayyy hadı ınsallaahhh tutar bebısın yaaa, bol bol uzan dınlen üç gun dus alma bende burdan okudum oyle yapacagım.Merhaba kızlar bende bugün aşılama oldum inslalah güzel sonuçlar olur 2 adet yumurtam oluşmuştu bende 3 buçuk yıllık evliyim
Insllah rabbim isteyen herkese nasip etsin her şeyde bir hayır vardır bu zamana kadar bekletti inslalah daha güzel günler görürüz. Çok hayal kırıklığı yaşadık ben de sorun yok eşimde de sorun yok doktor denk gelmiyor diyor . Bu ay gonal f yumurta geliştirici iğne vurundum 7 adet daha sonra catlatma ignesi yapıldı. Iki yumurtam var inşllah biri tutarayyy hadı ınsallaahhh tutar bebısın yaaa, bol bol uzan dınlen üç gun dus alma bende burdan okudum oyle yapacagım.
Inşallah güzel haberler getirsin 14 gün sonra rabbim hic kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahMerhaba kızlar bende bugün aşılama oldum inslalah güzel sonuçlar olur 2 adet yumurtam oluşmuştu bende 3 buçuk yıllık evliyim
Güzel haberlerini alırız inşaallahMerhaba kızlar bende bugün aşılama oldum inslalah güzel sonuçlar olur 2 adet yumurtam oluşmuştu bende 3 buçuk yıllık evliyim
Aynenayyy hadı ınsallaahhh tutar bebısın yaaa, bol bol uzan dınlen üç gun dus alma bende burdan okudum oyle yapacagım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?