• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
C
Korktum açıkcası 7 gün sonra bitecek günde 4 tane olunca 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ ilaçlar sersemletecek diye

Siz gunde kac tane kullanıyorsunuz
Icinizi ferah tutun. Bende 10 gün sabah akşam kullanıyorum. Kullanım amacı olarak ben doktora söyledim isteksizlik var göğüslerim bile bomboş dedim adet günümü de kestiremedigimiz için 10 gün sonunda doktora gidicem tekrar gonal f ve merional başlanacak birkaç gün kullanip aşılama yapacak. Sana da rahim ortamı hazirlâsin diye vermiştir diye düşünüyorum.

Icinizi ferah tutun. Bende 10 gün sabah akşam kullanıyorum. Kullanım amacı olarak ben doktora söyledim isteksizlik var göğüslerim bile bomboş dedim adet günümü de kestiremedigimiz için 10 gün sonunda doktora gidicem tekrar gonal f ve merional başlanacak birkaç gün kullanip aşılama yapacak. Sana da rahim ortamı hazirlâsin diye vermiştir diye düşünüyorum.
Evet rahim icin yaziyorlar internettede yan etkilerini okuyunca insan bekliyor tesekkur ederim rahatladım birazcık

4 dedi banada agir geldi bi seferde 2 defa atabilirsin dedi 6 saati yakalamak zor olursa diye sana ne etkisi yaptı canım ??
Karın ağrısı ve baş dönmesi yaptı. Ben adetken başladım kullanmaya. Sonra estradiol 3000 üzeri çıkınca doktor günde 1 e indirip bırak dedi. Birden bırakmamak gerekiyormuş. Sonrasında iğneden mi estrofemden mi bilmiyorum yumurtalıklarım çok büyüdü uzanırken bile hissediyordum. Hassasiyet ten rahat yürüyemiyordum bile. Sonraki adetle düzeldi.

BAT 21 Kasım.

Bu ay bende aşılamaya başlayacağım.

Eşinde sperm sorunu olup benim gibi aşılama yaptıracak olanlar var mı ?

Çok şükür 🤲evet pcos olan arkadaşım vardı benimde gebe kaldi hemde hiç beklemediği zamanda. Bizimde eşimin sperm ileri hareket biraz düşük bakalım takviye ile sayımız arttı ama ileri hız aynı..birde aşılama deneyelim dedik yani bekle bekle olmuyor 🥺

Değerleriniz nasıl sizin ?

Bizimde düşük ve 3.seviye varikosel var ama tüp bebek de devlet desteği alabilmemiz için öncesinde 2 aşılama sartı olduğu için aşılama yaptıracağım İnşAllah.

Merhaba. Kasımda bana da aşılama planlandı. Bende sıkıntı büyük ama stres yapmamaya çalışıyorum.yas 31. Solda hiç yumurta yok sağda 1 tane varmış. Erken menapoz dediler. Amh 0.02, fsh 60. Ilaclar takviyeler başlandı onun haricinde bir daha kan testi yaptırmadım 20 gündür. Hayıt suyu ve testere dişi + bal polen tarcın vs kullanmaya başladım. Ateş basmalarım baya azaldı. Adeti progestan ile oldum o sıra incir kürüne de başlaym dedim baktım ateş basmaları tekrar çıkıyor inciri bıraktım arada yiyorum öyle. Vaginal usg baktığında sağdaki yumurta hep aynı büyümüyor vs. Bu 20 günlük süreçte önce biosteron ve vitamin takviyeleri ile başladık.ardindan gonal f 150 iu 5 gün + merional 75iu 5 gün kullandım. Hâlâ bir gelişme olmayınca 10 günlük estradiol 2mg tablet kullanacağım. Ve kasım 11 gibi adet başlangıcını öngördü doktorum ve baslamadan 3 4 gun oncesi ignelere tekrar baslayacagim. Bakalim. Ne olacak bende bekliyorum. Bu 2. Doktorum ilk doktor şak diye yüzüme kıbrıs dedi bi daha gitmedim ona 🤭

sizi tüp bebege yönlendirmediler mi *

Ilk gittiğim yer tüp ile bile zor direk kıbrıs dedi. Sonra doktor arkadaşımın arkadaşı öyle şey olmaz gelsin bana dedi sağolsun ilgilendi yaşın çok genç herşeyi deneyelim dedi bende tamam dedim. Ilk 20 günlük süreçte kendi haline bıraktık olmadı şimdi önce aşılama deneyelim dedi. Tüp için yeterli yumurta yok sanırım çünkü 1 tane var oda sağ tarafta. Verdiği ilaçlar felan ancak etki gösterir belki. Bilemiyorum doktorum çok pozitif çok güzel yaklaşıyor hatta hiç gelişme yokken son muayenede rahim 3.5 cm kalinlasmisti guzel bir haberdi bu. Oyle olunca asilama dedi bekliyoruz bizde.

Hatta ilk hastane tüp ile bile zor kıbrıs dedikten sonra benden tup bebek protokolü için muhasebeye yönlendirdi. (10bin ) bende tüple bile imkansız diyor birde tüpe yolluyor diye aldım evraklarımi çıktım. Yani madem olmaz zor neden 10 binimi alıyorsun değil mi 🤭

Hatta ilk hastane tüp ile bile zor kıbrıs dedikten sonra benden tup bebek protokolü için muhasebeye yönlendirdi. (10bin ) bende tüple bile imkansız diyor birde tüpe yolluyor diye aldım evraklarımi çıktım. Yani madem olmaz zor neden 10 binimi alıyorsun değil mi 🤭
Bu hastane bahcelievlerde.adını vermeyim anlarsınız siz zaten. Doktor hanım anca kıyafetini duzeltiyordu konuşurken hiç güven vermiyordu hep olumsuz konuştu zaten öncesinde 1 saatten fazla bekletti. Kadına karşı aşırı negatifim böyle sinirimi alamadım ondan 😁

Tamam canım.yazarim yarın 🤩😍
Simdi çıktık.hastaneden, iki yumurta gelişmiş görünüyor dedi❤️🤩 muhtemelen iki gün sonra yine çağırabilir Barış bey dedi. Ariycaklar bakalım. Ulturason doktoru da tüp bebek dotkoruna soruyor oyke o ne derse ona göre hareket ediyorlar

Simdi çıktık.hastaneden, iki yumurta gelişmiş görünüyor dedi❤️🤩 muhtemelen iki gün sonra yine çağırabilir Barış bey dedi. Ariycaklar bakalım. Ulturason doktoru da tüp bebek dotkoruna soruyor oyke o ne derse ona göre hareket ediyorlar
Hadi inşallah allah güzel haberler ile dönmeyi nasip etsin. Maşallah nazar değmesin.

Back