- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
Bence bir iki gün bekle kuzum, inşallah vardırCanım yarın benim 10 günüm bende yarın erken gebelik testi yapmak istiyorum bir yandan da istemiyorum korkuyorum çıkmaz ise
Bende hiç bir belirti yokk canim ne adet ne hamilelikÇatlatma iğnesinin 12 günü oluyor aşılama günü olarak 10 gün oluyor beklemelimiyim 2 gün daha adet sancim var arada
10 gün benim kanda çıkar mi ki canim
Valla kaçıncı günayyy bende çipliyim ya merak ettim valla
13 kasımda aşılama oldu bugün 6. günüm oluyor canım, senin kaçıncı idiValla kaçıncı gün
Ay inşallahEvet ben okumuştum canim adet den sonra betasi yükselen canim gec döllenmiş olabilir bebiş
Sizin fsh ve lh kaçtı. Ateş basması oluyor dediniz o yüzden merak ettim.Ay inşallah
11inci gün bendmce kanda çıkar kuzum10 gün benim kanda çıkar mi ki canim
Bu ay bakilmadi , pazartesiye kadar adet olmazsam hepsine bakacağımSizin fsh ve lh kaçtı. Ateş basması oluyor dediniz o yüzden merak ettim.
2.günüm daha sen yarılamışsın baya13 kasımda aşılama oldu bugün 6. günüm oluyor canım, senin kaçıncı idi
Benimle aynı gün aşılama olmuşsunuz bende hiçbir şey hissetmiyorum ne adet belirtisi ne de hamilelik ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuzBende hiç bir belirti yokk canim ne adet ne hamileliksanki olmamis gibi garip bir sey oldu 8 kasim da oldum tam 10. Gun benimde oyuzden karışık duygular içindeyim bende bi yanım yap test diyor bi yanım bekle
2.günüm daha sen yarılamışsın baya
Baktirdiginiz zaman kaçtı peki. Bu lh ve fsh sıcak basması yapıyormuş. Regliye doğru arttığı için.Bu ay bakilmadi , pazartesiye kadar adet olmazsam hepsine bakacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?