- 1 Kasım 2021
- 461
- 362
- 53
- 28
İnşallah diğer ayda böyle olmaz umudum kırıldı resmenAyy canım yaa bir git bakalim, inşallah olur ama olmazsa da üzülme bu ay dinlenmiş olur vücudun, sonraki aya super giriş yaparsın inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah diğer ayda böyle olmaz umudum kırıldı resmenAyy canım yaa bir git bakalim, inşallah olur ama olmazsa da üzülme bu ay dinlenmiş olur vücudun, sonraki aya super giriş yaparsın inşallah
İnşallah amin hepimizeİnşallah canım duamı ediyorum hepimiz için ve kendim için geriside nasip hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Bilmiyorum böyle şeylere inanır mısın ama ben bu ay hakiki zeytinyağına incir koyup yemiştim günde iki tane falan yedim çokta değil benim daha önce iğne ve ilaçla bir tane oluşmuştu ama bu sefer üç tane oldu incirin mi faydası oldu bilemiyorum ama prolaktin hormonu önemli yüksekse iyice yükseltiyor benim normaldi diye yemiştim bide yumurtlamaya kadar yürüyüş yapmak yumurtalıkların oraya hafif masajlar yapmakta uyarıyor oda büyümelerine destek sağlıyor. Önümüzdeki ay yaptırırsan eğer bunları bi araştırıp düşünebilirsin canımDevlet hastanesi zaten ilaca çok yüklenmiyo ama çok umutluydum bu ay ayın başından beri gidiyorum yok yumurta pazartesi de degismiyecek sonuç inşallah diğer ayda aynısı olmaz
9. gün çok erken canım yaaa zaten tüplerde döllendiğinde 5-7 gün sonra rahme tutunuyo ilk kana geçiyor sonra idrara yani çok erken bence şimdiden o teste göre üzme kendini strese girme boş yereBenim de bugün aşılamanın 9 günü kaset test yaptım sabah birşey çıkmadı umudumu kestim
Canım bende dün oldum bol bol dinlen ağır kaldırma folik asitini ihmal etme bende şişlik ve ağrı hissediyorumBugün aşılama oldum ben de. Doktorum sağolsun hiçbir bilgi vermedi aşılama günü. Ne yumurtalar hakkında ne de sperm değerleri hakkında. Çok fazla şişlik hissediyorum.. İnşallah Allahım nasip eder tüm isteyenlere sizlere ve bana..
Fazlalik akmistir canim bence, dinlenmeye devam et sen dikkat et bakalımKızlar bi şey sorucam ben dün aşılama oldum 12.30 gibi çipli fazla spermleri gönderdi fazla olan spermi de boşa gitmesin diye şırınga ile saldı sonra bu aktı korkma korkulacak bi şey yok akacak şimdi dedi sonra 13.05 de kaldırdılar giyindim o gün günlük ped taktım ama eve geldim o gün gene akıntı geldi sizce fazla olandır dimi bi endişelendim ben öyle görünce bugün de hiç bi şekilde öyle bi akıntı gelmedi
Tamam inşallah teşekkür ederimFazlalik akmistir canim bence, dinlenmeye devam et sen dikkat et bakalım
Bende merak ediyorum canm bnmde 9.gunum bel ağrısı dışında belittim yokKizlar birde sorum var, şimdi biz aşılama yaptirinca cozumleyemedimde göğüsler ne zaman hassaslasiyor, bende 6. Gun asilamanin ama hiç belirti kalmadi sadece goguslerim hafiften sanciyor
Beklemek zor bayaBende merak ediyorum canm bnmde 9.gunum bel ağrısı dışında belittim yok
Canım ben bu konuda tam bilgili değilim ama gören yazar sanırım, peki 12. Gune kadar neler yaşadın, ne bileyim belirti diye düşündüğün birsryler olmus muydu, ben 6. Gundeyim de ne zaman neler oluyor bilemiyorumKizlar merhaba ,ben birşey danışmak istiyorum , ben dün aşılamanın 12.gunu kan verdim b hcg negatif çıktı , bugün doktora gittiğimde myometriyumda siyah birşey gördü , miyometriyum kist8 olabilir ama tekrar b hcg ver 4 gün sonra dedi , böyle aşılama sonrası 12.gun negatiflik duyup sonra artis olur mu ?
Canım ben bu konuda tam bilgili değilim ama gören yazar sanırım, peki 12. Gune kadar neler yaşadın, ne bileyim belirti diye düşündüğün birsryler olmus muydu, ben 6. Gundeyim de ne zaman neler oluyor bilemiyorum
Bunu bende çok merak ediyorum benimde 6.günüm ve hiç göğüs hassasiyetim yok sadece halsizlik ve yorgunluk var bu da progestan ilacından kaynaklıdır diye düşünüyorum. Bu göğüs hassasiyeti kişiden kişiye değişiyo galiba ben bir kez kimyasal yaşadım ve o ay hiç ama hiç hamilelik belirtisi yaşamamıştım gebeliği öğrendiğimde çok şaşırmıştım maalesef ki kendimizi dinlemeyi çok seviyoruz inşaAllah günler çabuk geçerde güzel haberler alırızKizlar birde sorum var, şimdi biz aşılama yaptirinca cozumleyemedimde göğüsler ne zaman hassaslasiyor, bende 6. Gun asilamanin ama hiç belirti kalmadi sadece goguslerim hafiften sanciyor
canım bekle biraz valla okuyorum bazı hikayeler şaşırıyorum,inşallah hepimizin tutarKarin ağrısı oluyor ,goguslerde hassasiyet oldu, bel ağrım oluyor , ama hepsi adet belirtisi aynı zamanda.ara ara ateş basıyor anlık , sonra üşüme geliyor.geceleri çok iyi uyuyamıyorum.
inşallah çabuk geçsin günler valla, progestan felan kullanmıyorum ben, ekstra bir ilaç felan vermedi doktor, önceki çatlatmamda kullandırmıştı sanırım yeterli gördüBunu bende çok merak ediyorum benimde 6.günüm ve hiç göğüs hassasiyetim yok sadece halsizlik ve yorgunluk var bu da progestan ilacından kaynaklıdır diye düşünüyorum. Bu göğüs hassasiyeti kişiden kişiye değişiyo galiba ben bir kez kimyasal yaşadım ve o ay hiç ama hiç hamilelik belirtisi yaşamamıştım gebeliği öğrendiğimde çok şaşırmıştım maalesef ki kendimizi dinlemeyi çok seviyoruz inşaAllah günler çabuk geçerde güzel haberler alırız