Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aaa neden çatlatma yapılmadı ki
Benim kendisi çabuk çatlıyo o yüzden yapmadık. Aşılama ilk defa deniyorum ama daha önce klomen+çat iğnesi, femara+çat iğnesi, gonal f hepsini denedik iğneli de iğnesiz de çatlıyor doğru zamanda ama 2 buçuk yıldır yüksek ihtimal çikolata kistimden dolayı olmuyor

hmmm anladım , inşallah güzel sonuçlar olsun

Pazartesi yapabilirim bilmiyorum aslinda direk kan da verebilirim sen ne zaman düşünüyorsun canim
Çok kararsızım negatif görmekten korkuyorum doktorun verdiği ilaç bitti 3 gün içinde hamile değilsem adet oluyorum onu beklesem mi yoksa yarın erken gebelik testi mi alsam bilemedim

Kızlar bugün test yaptım 10 günüm inşallah vardır umuyorum

Eklentiler

• 20211119_075730.jpg
    57,7 KB · Görüntüleme: 75
  • 20211119_075738.jpg
    72,7 KB · Görüntüleme: 71
Evet canım benim kasık agrilarim adet olacakmış gibi agrım var gözlerim hasas özellikle üç kısmı sarı akıntı bel ağrısı ayakta durunca bunlar var bende bakalım kısmet inşallah vardır umud ediyorum

Eklentiler

• 20211119_090646.jpg
    89,9 KB · Görüntüleme: 73
Var gibi. Papatyamvebenim de ilk testi böyleydi dimi Papatyamveben-Mavi

aşılamada 7. günüm ve bugün nerede ise hiç bir ağrım sızım kalmadı, çok nadir ara ara bel çevresinde yanma oluyor, düne kadar göğüslerde hafif ağrı vardı o da pek kalmadı, ayy kızlar ne kötü yaaaa, ağrı mı olmalı ne oluyor gibi sorular var hep kafamda

canımmmm çizgi varrrrr. ayy ınsllah vardır benımde boyle cıkmıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…