• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım yarın benim 10 günüm bende yarın erken gebelik testi yapmak istiyorum bir yandan da istemiyorum korkuyorum çıkmaz ise 😏

Çatlatma iğnesinin 12 günü oluyor aşılama günü olarak 10 gün oluyor beklemelimiyim 2 gün daha adet sancim var arada

Çatlatma iğnesinin 12 günü oluyor aşılama günü olarak 10 gün oluyor beklemelimiyim 2 gün daha adet sancim var arada
Bende hiç bir belirti yokk canim ne adet ne hamilelik 😁 sanki olmamis gibi garip bir sey oldu 8 kasim da oldum tam 10. Gun benimde oyuzden karışık duygular içindeyim bende bi yanım yap test diyor bi yanım bekle 🙄🙄🙄

Bende hiç bir belirti yokk canim ne adet ne hamilelik 😁 sanki olmamis gibi garip bir sey oldu 8 kasim da oldum tam 10. Gun benimde oyuzden karışık duygular içindeyim bende bi yanım yap test diyor bi yanım bekle 🙄🙄🙄
Benimle aynı gün aşılama olmuşsunuz bende hiçbir şey hissetmiyorum ne adet belirtisi ne de hamilelik ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz

Benim de daha ptesi aşılama yapıldı ama ümidim olmamasına rağmen 10. Gün anında kan vercem 😝 dayanamam. Bana çatlatma iğnesi de yapılmadığı için yanıltıcı olmaz diye düşünüyorum

Back