• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aşılamada 7. günüm ve bugün nerede ise hiç bir ağrım sızım kalmadı, çok nadir ara ara bel çevresinde yanma oluyor, düne kadar göğüslerde hafif ağrı vardı o da pek kalmadı, ayy kızlar ne kötü yaaaa, ağrı mı olmalı ne oluyor gibi sorular var hep kafamda
canım ya belırtı hıc olmadan bıle pozıtıf goren oldu, ınsallaahh senden de pozıtııfler beklıyoruzz 2022 ye bebişlerle gireriz inşallah:KK200::nazar:

675 muayene ama sanırım 750 oldu
oooooo sadece doktorun muayene ücreti mi, ayy baya çok imiş, ben medicalpark da doktor muayene ücreti 235 tl, işte iğneler tahliller aşılama muayene ücretleri hariç 3500 civarı felan yaptı sanırım, tek bir kereye muayene baya baya fazla geldi bana ama prosedürleri nasıl ki

Bende mfk deniyorum bu ay yine dayanamadım ovulasyon testi yaptım. bu ay adetim karışık oldu femraya yanlış günde başladım diye . görmek istedim. dün piki gördüm her aydan daha belli bu ay nedense. 2 çizgi ilk defa daha koyu normalde eşit gibi bişey olurdu. Birden fazla yumurtam vardır inşallah.

Eklentiler

• IMG_20211119_090440.jpg
    IMG_20211119_090440.jpg
    63,6 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20211118_193246.jpg
    IMG_20211118_193246.jpg
    29,1 KB · Görüntüleme: 27
Bende mfk deniyorum bu ay yine dayanamadım ovulasyon testi yaptım. bu ay adetim karışık oldu femraya yanlış günde başladım diye . görmek istedim. dün piki gördüm her aydan daha belli bu ay nedense. 2 çizgi ilk defa daha koyu normalde eşit gibi bişey olurdu. Birden fazla yumurtam vardır inşallah.
maşallaahh ıkısıde koyu, degerlendırın sabahları sperm daha kalıtelı oluyormus sabahda deneyın

maşallaahh ıkısıde koyu, degerlendırın sabahları sperm daha kalıtelı oluyormus sabahda deneyın
zamanında onuda denedik canım . kimi hoca bele yastık koyun bile diyor dr mfk da gereksiz buluyor her hoca farklı. akşam değerlendik bugün boş geçip birde yarın değerlendiririz. Aslında test yapmayacaktım duramadım öğlen yaptım pik değildi akşam yaptım çok pikti.zaten oldu oldu olmadı aralıkta aşılama yolu göründü 😊

Back