- 16 Kasım 2020
- 54
- 29
- 18
- 32
Bnmde aşılamanın 6. Günü hiç bir belirtim yok önceki aşılamam da çok belim ağrıdı ve sürekli ara ara giren kasık ağrım oluyordu göğüslerimde hassasiyet olmadı sizin ilk aşılamanın mıKizlar birde sorum var, şimdi biz aşılama yaptirinca cozumleyemedimde göğüsler ne zaman hassaslasiyor, bende 6. Gun asilamanin ama hiç belirti kalmadi sadece goguslerim hafiften sanciyor
uzuuuuuun uzzzuuuuuuuuun yıllar ara verdikden sonra ilk oluyor :) şöyle diyeyim, bundan 10 yıl önce 6 kere aşılama yaptılar, doktorun yüzünden bu kadar yapıldı, onları hiç hatırlamıyorum, 2017 de kendiliğinden hamile kaldım, bebeğim3 ay karnımda durdu ama melek oldu, sonra uğraşmamıştım ama taki bu doktorumu bulana kadar, 2 çatlatma oldu, olmadı onlar, ilk aşılamamı mikroçip yöntemi le 13 kasımda oldum, yani çok hafif göğüslerde hassasiyetim var, birde karın bel kasık kısımlarda yanmalar oluyor, başkada birşey yok sanırım bekleyeceğiz :)Bnmde aşılamanın 6. Günü hiç bir belirtim yok önceki aşılamam da çok belim ağrıdı ve sürekli ara ara giren kasık ağrım oluyordu göğüslerimde hassasiyet olmadı sizin ilk aşılamanın mı
Bilmiyorum böyle şeylere inanır mısın ama ben bu ay hakiki zeytinyağına incir koyup yemiştim günde iki tane falan yedim çokta değil benim daha önce iğne ve ilaçla bir tane oluşmuştu ama bu sefer üç tane oldu incirin mi faydası oldu bilemiyorum ama prolaktin hormonu önemli yüksekse iyice yükseltiyor benim normaldi diye yemiştim bide yumurtlamaya kadar yürüyüş yapmak yumurtalıkların oraya hafif masajlar yapmakta uyarıyor oda büyümelerine destek sağlıyor. Önümüzdeki ay yaptırırsan eğer bunları bi araştırıp düşünebilirsin c
Yeni ayda hem soğan kürü hemde incir kürü yapicam yumurta oluşumu ve gelişimi için bugüne kadar yumurta olmadığını soylememislerdi o yuzdn bugün üzüldümBilmiyorum böyle şeylere inanır mısın ama ben bu ay hakiki zeytinyağına incir koyup yemiştim günde iki tane falan yedim çokta değil benim daha önce iğne ve ilaçla bir tane oluşmuştu ama bu sefer üç tane oldu incirin mi faydası oldu bilemiyorum ama prolaktin hormonu önemli yüksekse iyice yükseltiyor benim normaldi diye yemiştim bide yumurtlamaya kadar yürüyüş yapmak yumurtalıkların oraya hafif masajlar yapmakta uyarıyor oda büyümelerine destek sağlıyor. Önümüzdeki ay yaptırırsan eğer bunları bi araştırıp düşünebilirsin canım
hayıt macunu bir internete yazıp okur musun canımYeni ayda hem soğan kürü hemde incir kürü yapicam yumurta oluşumu ve gelişimi için bugüne kadar yumurta olmadığını soylememislerdi o yuzdn bugün üzüldüm
Güzel haberler alman için dua edeceğimuzuuuuuun uzzzuuuuuuuuun yıllar ara verdikden sonra ilk oluyor :) şöyle diyeyim, bundan 10 yıl önce 6 kere aşılama yaptılar, doktorun yüzünden bu kadar yapıldı, onları hiç hatırlamıyorum, 2017 de kendiliğinden hamile kaldım, bebeğim3 ay karnımda durdu ama melek oldu, sonra uğraşmamıştım ama taki bu doktorumu bulana kadar, 2 çatlatma oldu, olmadı onlar, ilk aşılamamı mikroçip yöntemi le 13 kasımda oldum, yani çok hafif göğüslerde hassasiyetim var, birde karın bel kasık kısımlarda yanmalar oluyor, başkada birşey yok sanırım bekleyeceğiz :)
canımm ben toplamda 15dk yattım hastanede sonra arabayla eve geldık butun gun uzandım,Kuzum aemde catlam asilama arasi degisik geldi, bende 1w kasımda catlatma 13 kasimda aşılama, doktorum Sağ olsun islem yerinse 1 saat yatirdi sonra bir odaya aldirdo orda 2 saat yaptirtti sonra eve heldim yattim hic bir sey yapmadim banyo yasak idi, sonraki gun de dinlendim ondam sonra iliski sonra gene dinlenme, bir de bana sıkı sıkı tembihledi doktor, iliski sonrasi 3 saat banyo yapma dedi ve altina yastik koy 1 saat yat kalkma dedi, bende uyuyorum şu an onlara da, kasiklarimda arada uyusma gibi oluyor da daha 5. Gun bakalim
yaaaaaa ayyy çok teşekkür ederim, valla inşallah amin inşallahGüzel haberler alman için dua edeceğim
Ben de ilk kez kullanıyorum önceki yumurta takiplerinde hiç kullandırmamıştı bakalım inşaAllah yararını görürüminşallah çabuk geçsin günler valla, progestan felan kullanmıyorum ben, ekstra bir ilaç felan vermedi doktor, önceki çatlatmamda kullandırmıştı sanırım yeterli gördü
ayyy valla o kadar duygusalım ki anlatamam, inşallah yüzüm güler busefer, inşallah yüzünüz güler, inşallah hepimizin yüzü gülsün AMİİİİİİİİİİNNNNNNBen de ilk kez kullanıyorum önceki yumurta takiplerinde hiç kullandırmamıştı bakalım inşaAllah yararını görürümBen daha 2 yıldır uğraşıyorum ama sen daha uzun yıllardır bu anı bekliyomuşsun yıllar sonra tekrar denemende bi hayır vardır elbet belki de hayırlı doğru zaman bu zamanlardır Rabbim bu kez yüzünü güldürür nasip eder inşaAllah çok dua edicem senin içinde
Hayıt ve soğan kürü benim yumurtalıklarım da kist yaptı doktorum kızmıştı o yüzden bitkisel şeyler yapmaya korkuyorumKızlar hayit tohumunu araştırın, rahim icin menepoz için kist icin felan cok faydalı, ben hayit macunu almıştım ama cok fazla kullanamadim da bu tutarsa gerek olmaz inşallah, bir araştırın, aktarlarda da olur sanirim
yaaaaaaa hayıt kist yapar mı bilemedim kuzum, gerçi çok uzun almadım ama soğan kürü de iltihap temizlemeyeHayıt ve soğan kürü benim yumurtalıklarım da kist yaptı doktorum kızmıştı o yüzden bitkisel şeyler yapmaya korkuyorum
Belli oldumu sonucum bende dün çip aşılama oldum bi yanım umutsuz bi yanım umutlu karışığım motive bulmak için de sana yazdım umarım tutmuşturAyakta çok durduğumda lavaboya girip ciktigim da bir süre ağrıyor oturup yatıp dinlenince ağrı geçiyor kızlar inslalah tutmuştur ya bu arada benim aşılama cip tekniğiyle yapılmış normal aşılamaya gore başarı oranıbasari oranı daha yüksekmiş %40 50 civarındaymış
Bana iyi gelmedi Bi umut almıştım hayıt tohumunu ama sonra kist oluştu bide onu eritmek için ilaç kullandımyaaaaaaa hayıt kist yapar mı bilemedim kuzum, gerçi çok uzun almadım ama soğan kürü de iltihap temizlemeye
Ama hayıt tohumu kullanıp hamile kalanlar da çok varyaaaaaaa hayıt kist yapar mı bilemedim kuzum, gerçi çok uzun almadım ama soğan kürü de iltihap temizlemeye
ayyy bende çipliyim ya merak ettim vallaBelli oldumu sonucum bende dün çip aşılama oldum bi yanım umutsuz bi yanım umutlu karışığım motive bulmak için de sana yazdım umarım tutmuştur
evet yaa duyuyorum hep birşeyler ya bendeAma hayıt tohumu kullanıp hamile kalanlar da çok var
Tamam canım arastiricamhayıt macunu bir internete yazıp okur musun canım
Erken değil mi canim bende yapmaya korkuyorum açıkçasıBenim de bugün aşılamanın 9 günü kaset test yaptım sabah birşey çıkmadı umudumu kestim
Evet ben okumuştum canim adet den sonra betasi yükselen canim gec döllenmiş olabilir bebişKizlar merhaba ,ben birşey danışmak istiyorum , ben dün aşılamanın 12.gunu kan verdim b hcg negatif çıktı , bugün doktora gittiğimde myometriyumda siyah birşey gördü , miyometriyum kist8 olabilir ama tekrar b hcg ver 4 gün sonra dedi , böyle aşılama sonrası 12.gun negatiflik duyup sonra artis olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?