Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar birde sorum var, şimdi biz aşılama yaptirinca cozumleyemedimde göğüsler ne zaman hassaslasiyor, bende 6. Gun asilamanin ama hiç belirti kalmadi sadece goguslerim hafiften sanciyor
Bnmde aşılamanın 6. Günü hiç bir belirtim yok önceki aşılamam da çok belim ağrıdı ve sürekli ara ara giren kasık ağrım oluyordu göğüslerimde hassasiyet olmadı sizin ilk aşılamanın mı

uzuuuuuun uzzzuuuuuuuuun yıllar ara verdikden sonra ilk oluyor :) şöyle diyeyim, bundan 10 yıl önce 6 kere aşılama yaptılar, doktorun yüzünden bu kadar yapıldı, onları hiç hatırlamıyorum, 2017 de kendiliğinden hamile kaldım, bebeğim3 ay karnımda durdu ama melek oldu, sonra uğraşmamıştım ama taki bu doktorumu bulana kadar, 2 çatlatma oldu, olmadı onlar, ilk aşılamamı mikroçip yöntemi le 13 kasımda oldum, yani çok hafif göğüslerde hassasiyetim var, birde karın bel kasık kısımlarda yanmalar oluyor, başkada birşey yok sanırım bekleyeceğiz :)

Yeni ayda hem soğan kürü hemde incir kürü yapicam yumurta oluşumu ve gelişimi için bugüne kadar yumurta olmadığını soylememislerdi o yuzdn bugün üzüldüm

Güzel haberler alman için dua edeceğim

canımm ben toplamda 15dk yattım hastanede sonra arabayla eve geldık butun gun uzandım,

ınsallaahh vardır bebısın belırtısıdır bunlar

inşallah çabuk geçsin günler valla, progestan felan kullanmıyorum ben, ekstra bir ilaç felan vermedi doktor, önceki çatlatmamda kullandırmıştı sanırım yeterli gördü
Ben de ilk kez kullanıyorum önceki yumurta takiplerinde hiç kullandırmamıştı bakalım inşaAllah yararını görürüm Ben daha 2 yıldır uğraşıyorum ama sen daha uzun yıllardır bu anı bekliyomuşsun yıllar sonra tekrar denemende bi hayır vardır elbet belki de hayırlı doğru zaman bu zamanlardırRabbim bu kez yüzünü güldürür nasip eder inşaAllah çok dua edicem senin içinde

ayyy valla o kadar duygusalım ki anlatamam, inşallah yüzüm güler busefer, inşallah yüzünüz güler, inşallah hepimizin yüzü gülsün AMİİİİİİİİİİNNNNNN

Hayıt ve soğan kürü benim yumurtalıklarım da kist yaptı doktorum kızmıştı o yüzden bitkisel şeyler yapmaya korkuyorum

Belli oldumu sonucum bende dün çip aşılama oldum bi yanım umutsuz bi yanım umutlu karışığım motive bulmak için de sana yazdım umarım tutmuştur

Evet ben okumuştum canim adet den sonra betasi yükselen canim gec döllenmiş olabilir bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…