- 20 Kasım 2019
- 878
- 801
- 53
- 45
aaa neden çatlatma yapılmadı kiBenim de daha ptesi aşılama yapıldı ama ümidim olmamasına rağmen 10. Gün anında kan vercem dayanamam. Bana çatlatma iğnesi de yapılmadığı için yanıltıcı olmaz diye düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa neden çatlatma yapılmadı kiBenim de daha ptesi aşılama yapıldı ama ümidim olmamasına rağmen 10. Gün anında kan vercem dayanamam. Bana çatlatma iğnesi de yapılmadığı için yanıltıcı olmaz diye düşünüyorum
Pazartesi yapabilirim bilmiyorum aslinda direk kan da verebilirim sen ne zaman düşünüyorsun canimBenimle aynı gün aşılama olmuşsunuz bende hiçbir şey hissetmiyorum ne adet belirtisi ne de hamilelik ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz
Benim kendisi çabuk çatlıyo o yüzden yapmadık. Aşılama ilk defa deniyorum ama daha önce klomen+çat iğnesi, femara+çat iğnesi, gonal f hepsini denedik iğneli de iğnesiz de çatlıyor doğru zamanda ama 2 buçuk yıldır yüksek ihtimal çikolata kistimden dolayı olmuyoraaa neden çatlatma yapılmadı ki
hmmm anladım , inşallah güzel sonuçlar olsunBenim kendisi çabuk çatlıyo o yüzden yapmadık. Aşılama ilk defa deniyorum ama daha önce klomen+çat iğnesi, femara+çat iğnesi, gonal f hepsini denedik iğneli de iğnesiz de çatlıyor doğru zamanda ama 2 buçuk yıldır yüksek ihtimal çikolata kistimden dolayı olmuyor
Hepimiz inşallahhmmm anladım , inşallah güzel sonuçlar olsun
Hepimiz inşallah
Lh 2 fsh 3.95Baktirdiginiz zaman kaçtı peki. Bu lh ve fsh sıcak basması yapıyormuş. Regliye doğru arttığı için.
Çok kararsızım negatif görmekten korkuyorum doktorun verdiği ilaç bitti 3 gün içinde hamile değilsem adet oluyorum onu beklesem mi yoksa yarın erken gebelik testi mi alsam bilemedimPazartesi yapabilirim bilmiyorum aslinda direk kan da verebilirim sen ne zaman düşünüyorsun canim
Ben deeEvet ankaradakiler kime gidiyorsunuz?ben memorial aygül hocadayım
Memorial da ucretler nasil, burdaki medicalpark ile karsilastiriyorumBen dee
gölge çizgiler var dimi canım, peki 10 gün oldu ya ne tarz şeyler var sende, ya da var mı canımKızlar bugün test yaptım 10 günüm inşallah vardır umuyorum
Hafif bi çizgi var gibi geldi banaKızlar bugün test yaptım 10 günüm inşallah vardır umuyorum
Var gibi. Papatyamvebenim de ilk testi böyleydi dimi Papatyamveben-MaviEvet canım benim kasık agrilarim adet olacakmış gibi agrım var gözlerim hasas özellikle üç kısmı sarı akıntı bel ağrısı ayakta durunca bunlar var bende bakalım kısmet inşallah vardır umud ediyorum
Allah gönlümüze göre versin. Yarın yine yap sonra kan verirsin.Aynen aynısı papatyamveben gibi çıkmış bugün 10 günüm çatlatma iğnesinin de 12 çi günü kısmet bakalım inşallah vardir
canımmmm çizgi varrrrr. ayy ınsllah vardır benımde boyle cıkmıstıEvet canım benim kasık agrilarim adet olacakmış gibi agrım var gözlerim hasas özellikle üç kısmı sarı akıntı bel ağrısı ayakta durunca bunlar var bende bakalım kısmet inşallah vardır umud ediyorum