- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
İnşallah kuzum yaverdik kanı öğlen belli olacak ,pozitif haberi verebilirim inşallahAyyy haydi valla sanki kendimin gibi oldum, senin bebis kanda gosterecek kendini haydi bakalim canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah kuzum yaverdik kanı öğlen belli olacak ,pozitif haberi verebilirim inşallahAyyy haydi valla sanki kendimin gibi oldum, senin bebis kanda gosterecek kendini haydi bakalim canim
Hayırlı olsun inşallah canım bende dun kontrole gittim tüp bebek dedi maalesef şu an durum müsait değil erteledikİnşallah kuzum yaverdik kanı öğlen belli olacak ,pozitif haberi verebilirim inşallah
Hayırlısı inşallah canım benim, belkide gerek kalmaz kendiliğinden hamile kalırsınHayırlı olsun inşallah canım bende dun kontrole gittim tüp bebek dedi maalesef şu an durum müsait değil erteledik
Hayırlısı olsun insallah canım, ama nolur sonuca gore kendini sakın kötü olursa aşırı üzme, mucadele devam, fakat inşallah bebiş gostercek oglen kendiniİnşallah kuzum yaverdik kanı öğlen belli olacak ,pozitif haberi verebilirim inşallah
Evet eşler frenletiyor insanı hadi hayırlı haberini bekliyoruz inşallah heyecanlaYaa eşimden gizli iş çeviriyorum şuan yoksa yakında hastane var aslında, sabah izin aldım erkenden kan vermeye gitcem inşallah
Evet habersız verdım kanı bakalım ınsallah güzel bir sonuç çıkar ya :)Evet eşler frenletiyor insanı hadi hayırlı haberini bekliyoruz inşallah heyecanla
inşallaaahh canım inşallaahh , ıkı yıldır bekliyoruz Rabbim nasip etmiştir inşallaahh,Inşallah güzel bi supriz verirsin eşine ailene
Sonuc cikmadi mi daha canim ben bile saate bakiyorum sonuc cikti mi diyeinşallaaahh canım inşallaahh , ıkı yıldır bekliyoruz Rabbim nasip etmiştir inşallaahh,
Ayy aynen bende valla yazdi mi diye bakip duruyorumSonuc cikmadi mi daha canim ben bile saate bakiyorum sonuc cikti mi diye
kuzumm 1.30da dedıler :) hemen yazcam sonucu ne olursaSonuc cikmadi mi daha canim ben bile saate bakiyorum sonuc cikti mi diye
aradımda cıkmamıs daha 2ye dogru arayın dedıler ne ıncelıyolarsa bu kadar kalbım agzımda aradımAyy aynen bende valla yazdi mi diye bakip duruyorum
Hadi hayirli sonuçlarını bekliyoruz canimaradımda cıkmamıs daha 2ye dogru arayın dedıler ne ıncelıyolarsa bu kadar kalbım agzımda aradım
Çok heycanlı inan burdaki herkes senin gibi heycanlı bekliyoruz sürekli sayfayı yeniliyorum yazdın mı acaba diyearadımda cıkmamıs daha 2ye dogru arayın dedıler ne ıncelıyolarsa bu kadar kalbım agzımda aradım
Ben inanıyorum o çizgiler minnak bir pitirciga ait 20 gibi bir değer çıkacak benceEvet habersız verdım kanı bakalım ınsallah güzel bir sonuç çıkar ya :)
Catlatsinlar burda biziaradımda cıkmamıs daha 2ye dogru arayın dedıler ne ıncelıyolarsa bu kadar kalbım agzımda aradım