- 20 Kasım 2019
- 878
- 801
- 53
- 45
Daha artıkça kac kere diyecen acaba canimsonucu soyleyen kısıye ıkı kere sordum isim dogru mu dıye :) ınsallaahh kuzumm ya amınn. ısteyen herkese nasıp olsun saglıkla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha artıkça kac kere diyecen acaba canimsonucu soyleyen kısıye ıkı kere sordum isim dogru mu dıye :) ınsallaahh kuzumm ya amınn. ısteyen herkese nasıp olsun saglıkla
Allah razı olsu n kuzummm, Darısı ısteyen herkese ınsallaahhh sızlere :)Tebrikler canım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Evet biraz kuşku yu atmam lazım pozitif düşüneyim. Allah razı olsun canım benim darısı sizlere isteyen herekese inşallahArtık kuşku kısmı geçti sevin bence minigine güzel enerji gönder annesi rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin canım amin ama burdaki mutluluklar bizlere umut oluyor önce sana seviniyoruz sonra kendimiz için sevineceğimiz günü bekliyoruz çok şükür ki her zmaan bir umut varEvet biraz kuşku yu atmam lazım pozitif düşüneyim. Allah razı olsun canım benim darısı sizlere isteyen herekese inşallah
Canimm iyiki varsınız Allah razı olsun. Ediyorum inşallah cumartesi güzelce artar değerim.etmem mi her an duamdasiniz. Allah sizlere de isteyen herkese nasip etsin inşallahAyyy yaaa yaşasınn bebişin seninle annesii Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin maşallah kendine çok dikkat ediyosun artık iki kişisiniz bize de bol bol dua et hamişlerin duası kabul olur
Evet ya bende burda her okuduğumda formlarda nasıl mutlu oluyordum çünkü umut bizim için Allah büyüktür isteyeen herkese nasip olsunAmin canım amin ama burdaki mutluluklar bizlere umut oluyor önce sana seviniyoruz sonra kendimiz için sevineceğimiz günü bekliyoruz çok şükür ki her zmaan bir umut var
İnşallah artar Amin canım isteyen herkes anne olsunCanimm iyiki varsınız Allah razı olsun. Ediyorum inşallah cumartesi güzelce artar değerim.etmem mi her an duamdasiniz. Allah sizlere de isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ederim kuzum etmem mi, bende iki senedir bekledim inşallah en kısa zamanda nasip olsun sanadaDua et kuzum bizlere darisi inşallah, ben bekle bekle, beklemekten helak olacagm
Gözün aydın canim tebrik ederim cok sevindimm masallah yaaaKızlar şimdi aradım 24.02 çıkmış şok oldum iğneden değildir dimi ya iki gün sonra tekrar verirsiniz iki katına çıkması lazım dedi
Ben 14 yıldır bekliyorum canim, bir kere oldu ama karnimda 3 aylikken melek oldu ara vermiştim de inşallah bu tutmus olsunEderim kuzum etmem mi, bende iki senedir bekledim inşallah en kısa zamanda nasip olsun sanada
Merhabalar kk ya yeni bu sabah üye oldum ve ilk yorumumu bu kadar güzel bir habere yapıyorum sizin adınıza ne kadar mutlu oldum anlatamam. İnşallah bundan sonraki süreçte çok çok güzel ilerler ve herşey gönlünüzce olur. Bende pazartesi günü aşılama oldum bekleme sürecine girdim. 2 buçuk yıldır hiçbir sorunumuz olmamasına rağmen bebek sahibi olamadık. Doktorum çok umutlu konuştu ama hep olumsuza alışınca pek ümit vermiyor bu konuşma banaKızlar şimdi aradım 24.02 çıkmış şok oldum iğneden değildir dimi ya iki gün sonra tekrar verirsiniz iki katına çıkması lazım dedi
Ay inşallah ya evet isteyen herekese nasip olsunİnşallah artar Amin canım isteyen herkes anne olsun
canım benım cok sagol Allah razı olsun :)Gözün aydın canim tebrik ederim cok sevindimm masallah yaaa
ah canım cennet kusun var senında ınsallaahhh tutmustur Rabbım en kısa zamanda nasıp etsın yaBen 14 yıldır bekliyorum canim, bir kere oldu ama karnimda 3 aylikken melek oldu ara vermiştim de inşallah bu tutmus olsun
canım cok sagoll bızde ıkı yıldır hıc gebelık elde edememıstık,asılama deneyelım dedık bızım doktorumuz cok umutlu konusmadı ıyı şanslar dedı %20 olasık var dedı bende hep olmaz dıye dusunuyordum okadar negatıf gordumkı. ınsallahh saglıkla ılerler degerım. ınsallaahh sızlerede nasıl olur kuzumMerhabalar kk ya yeni bu sabah üye oldum ve ilk yorumumu bu kadar güzel bir habere yapıyorum sizin adınıza ne kadar mutlu oldum anlatamam. İnşallah bundan sonraki süreçte çok çok güzel ilerler ve herşey gönlünüzce olur. Bende pazartesi günü aşılama oldum bekleme sürecine girdim. 2 buçuk yıldır hiçbir sorunumuz olmamasına rağmen bebek sahibi olamadık. Doktorum çok umutlu konuştu ama hep olumsuza alışınca pek ümit vermiyor bu konuşma bana
dilerim bende sizin gibi güzel bir sonuç alırım
Evet benimde bir cennet kuşum var, Allah im benden daha çok sevmiş gunahsizimi, inşallah tutmuştur, bugun 5 gun gecti asilama olali ne zaman belirti baslar kaygisi yasiyorum, sadece goguslerimde hafif sizi da ay tedirginlik yok degilah canım cennet kusun var senında ınsallaahhh tutmustur Rabbım en kısa zamanda nasıp etsın ya
Yaaaaa cok sevindim rabbim saglikli bir hamilelik donemi ve bebegini hayirla saglikla kucagina almayi nasip etsin. Benim adet belirtim var gibi azcik umudum kirildi sankiKızlar şimdi aradım 24.02 çıkmış şok oldum iğneden değildir dimi ya iki gün sonra tekrar verirsiniz iki katına çıkması lazım dedi