• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Cumaya kendimi sartladim erken gebelik testi yapicam cuma gunu 🤗
Biraz erken degilmi cnm sağlıklı bir sonuç alınmaz diye düşünüyorum Bnde çok istiyorum zaman geçsin yapayım ama erken daha Bnde 24unde çarşamba günü düşünüyorum yapmayi

Aşılamada onuncu gün daha adetime on gün var doktorum adet gecikmesi olmadan test yapma dedi on gün daha nasıl bekleyceğim

kızlar ben de bugün aranıza katıldım.bugün ilk aşılamam yapıldı.siz sona yaklaşmışsınız ne güzel ben daha 14 gün bekleyeceğim

Hayırlı ve güzel haberini bekliyoruz burda inşallah sonucun pozitiftir ben inanıyorum testin bozuk olmasida belki bi işaret olabilir kafan karışsın diye kan testi ver diye de olabilir umutlu ol hayırlı evlat olsun canım inşallah tutmuştur Seninki 😊

Hayırlı ve güzel haberini bekliyoruz burda inşallah sonucun pozitiftir ben inanıyorum testin bozuk olmasida belki bi işaret olabilir kafan karışsın diye kan testi ver diye de olabilir umutlu ol hayırlı evlat olsun canım inşallah tutmuştur Seninki 😊
İnsallah canım ya 🌺🤲 Allah razı olsun inşallah güzel haberler veririm sizede umut olurum çok sağol

İnşallah canım gidiyorum şimdi son testi de yaptım oda şansım dan bozuk ya kontrol çizgisi bile çok silik diğeri hiç görünmüyor artık bugün belli olur sonuç hayırlısı 🌼🤲
Ayyy haydi valla sanki kendimin gibi oldum, senin bebis kanda gosterecek kendini haydi bakalim canim😊

Back