- 20 Kasım 2019
- 878
- 801
- 53
- 45
Allahtan ümit kesilmez canımBenimde doktorum çağırdı teste :/ hiç ümitli değilim zaten gidip negatifi göreyimde ona göre işlerime bakarım artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahtan ümit kesilmez canımBenimde doktorum çağırdı teste :/ hiç ümitli değilim zaten gidip negatifi göreyimde ona göre işlerime bakarım artık
Canim kac gun geçmişti, bence igneden değil, bebisin senleKızlar şimdi aradım 24.02 çıkmış şok oldum iğneden değildir dimi ya iki gün sonra tekrar verirsiniz iki katına çıkması lazım dedi
ınsallah kuzum ya, ıgnenın 14gunu, asılamanın gününü sayarsak 12.günü.Canim kac gun geçmişti, bence igneden değil, bebisin senle
Yok canım evde pozitifi görüpte kanda negatif çok gördüğümden yapmıyorunEvde hiç test yaptım mi canım
inşallah kuzum ıkı katına cıkar cuma vercem, doktoruma sordum bakalım ne dıcek. cok sagol darısı sızlere ınsallaahh ısteyen herkeseTebrik ederim canım inanıyordum olacağını inşallah bi dakine değerim 2 katı olmuştur. Çok sevindim çok dikkatli ol kendine dikkat et
Bence deger artacak, bebis ben burdayim diye gosterecek, haydi bakalim ohhh masallah canim dikkatli ol canim sonraki testine kadar elinden gelen dikkati yapınsallah kuzum ya, ıgnenın 14gunu, asılamanın gününü sayarsak 12.günü.
Allah razı olsun canım benim inşallah ya sağlıkla artsın. Tamam canım dikkat edeceğim, cumartesi netleşir inşallah darısı bütün isteyenlere sağlıkla inşallahBence deger artacak, bebis ben burdayim diye gosterecek, haydi bakalim ohhh masallah canim dikkatli ol canim sonraki testine kadar elinden gelen dikkati yap
Aman amann masallahh güzel haberlerle geldin inşallah hayırlısı ile artarak ilerler canmKızlar şimdi aradım 24.02 çıkmış şok oldum iğneden değildir dimi ya iki gün sonra tekrar verirsiniz iki katına çıkması lazım dedi
Tebrikler canım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinKızlar şimdi aradım 24.02 çıkmış şok oldum iğneden değildir dimi ya iki gün sonra tekrar verirsiniz iki katına çıkması lazım dedi
Artık kuşku kısmı geçti sevin bence minigine güzel enerji gönder annesi rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar şimdi aradım 24.02 çıkmış şok oldum iğneden değildir dimi ya iki gün sonra tekrar verirsiniz iki katına çıkması lazım dedi
Doktor kan için çağırdı zaten canımKan ver canım direk inşallah seninde bebisin seninledir umud ediyorum canim
Dua et kuzum bizlere darisi inşallah, ben bekle bekle, beklemekten helak olacagmAllah razı olsun canım benim inşallah ya sağlıkla artsın. Tamam canım dikkat edeceğim, cumartesi netleşir inşallah darısı bütün isteyenlere sağlıkla inşallah
sonucu soyleyen kısıye ıkı kere sordum isim dogru mu dıye :) ınsallaahh kuzumm ya amınn. ısteyen herkese nasıp olsun saglıklaAman amann masallahh güzel haberlerle geldin inşallah hayırlısı ile artarak ilerler canm
Ayyy yaaa yaşasınn bebişin seninle annesii Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin maşallah kendine çok dikkat ediyosun artık iki kişisiniz bize de bol bol dua et hamişlerin duası kabul olurKızlar şimdi aradım 24.02 çıkmış şok oldum iğneden değildir dimi ya iki gün sonra tekrar verirsiniz iki katına çıkması lazım dedi