• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hic moralini bozma ALLAH büyüktür. Inşallah seninde bebeğin sana tutunmustur hayırlısıyla sende bize güzel haberler ver olurmu hadi moralini yüksek tut şimdi haber bekliyecez senden de😘😊

Tebrik ederim canım inanıyordum olacağını inşallah bi dakine değerim 2 katı olmuştur. Çok sevindim çok dikkatli ol kendine dikkat et 😊😘🤲
inşallah kuzum ıkı katına cıkar cuma vercem, doktoruma sordum bakalım ne dıcek. cok sagol darısı sızlere ınsallaahh ısteyen herkese

Bence deger artacak, bebis ben burdayim diye gosterecek, haydi bakalim ohhh masallah canim😊🧿 dikkatli ol canim sonraki testine kadar elinden gelen dikkati yap😊🤗
Allah razı olsun canım benim ❤️ inşallah ya sağlıkla artsın. Tamam canım dikkat edeceğim, cumartesi netleşir inşallah 🤲 darısı bütün isteyenlere sağlıkla inşallah

Kızlar şimdi aradım 24.02 çıkmış şok oldum iğneden değildir dimi ya iki gün sonra tekrar verirsiniz iki katına çıkması lazım dedi🤲😍
Ayyy yaaa yaşasınn bebişin seninle annesii 😍 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin maşallah 🤩 kendine çok dikkat ediyosun artık iki kişisiniz 💃 bize de bol bol dua et hamişlerin duası kabul olur ❤️❤️

Back