• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bugün bana söyledikleri eğer sperm sayısı az ise ve hızı da düşük ise sadece hızı yüksek olanlar kalacağı için çok az sperm kalacağı öyle olursa da aşılama kötü etkilenirmiş yerinde hareketlileri de eliyormuş çünkü tüp bebekte onu tercih etmelerinin sebebi sperm az olsa bile dışarıda döllenme olduğu için en sağlıklılarını seçmeleri olarak açıkladı
Bildiğim bir kahve var ama burda açıklamak yasak galiba reklam olur diye. 🤷🏻‍♀️🥺

Eve geldim bir test daha yaptım iyice psikopata bağladım, buda farkli marka erken gebelik belki diğer ikisi hatalıdır diye. Bunda çizgi var ama tabi gün içinde su çay vs çok içtiğim için silik biraz. Sabah birtane daha yapım hayırlısı 🌺🤲🥰 umarım hepsi yanıltmiyordur beni

Eklentiler

• IMG_20211116_204948.jpg
    IMG_20211116_204948.jpg
    24,2 KB · Görüntüleme: 45
Bende 10 kasımda aşılama oldum canım insalah pozitifi görürüz hepimiz benimde sağda solda agrım var göğsüm agiriyor kramp gibi birşey oluyor karnım da bide sarı akintim var bakalım hayırlısı olsun hakkimizda

Canım benim genesin inşallah diyorum dikkat et kendine senin belirtilerin nedir canim
İnsallah bebiş vardır🥰 benim baya karın ağrım vardı dün ve önceki gün adet olacak gbi şuan geçti gibi yani ara ara kask batması oluyo. Bide göğüslerime iğne batar gibi bugün

Kizlarr bide şöle bisey demek istiyorum ben ilk gebeligimde o hafta hamileymişim ama haberim yoktu öğrenmemiştim daha annem bana sen hamilesin dedi nerden çıktı anane dedim kirpiklerin karışmış dedi üzerinden 5 gün geçti adetim gecikince hamile olduğumu ogrenmistim 🤗

Eve geldim bir test daha yaptım iyice psikopata bağladım, buda farkli marka erken gebelik belki diğer ikisi hatalıdır diye. Bunda çizgi var ama tabi gün içinde su çay vs çok içtiğim için silik biraz. Sabah birtane daha yapım hayırlısı 🌺🤲🥰 umarım hepsi yanıltmiyordur beni
Yakınlarında hastane yok mu acile gidip ordan kan versen iki saatte çıkar sonuç ve e nabizdan bakabilirsin cnm 🥰

Back