Canım nerelerdesin acabaKasım 2021 de aşılama yapmayı planlayanlar gelin hem tecrübelerimizi paylaşalım hem de birbirimize destek olarak süreci daha kolay hale getirelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım nerelerdesin acabaKasım 2021 de aşılama yapmayı planlayanlar gelin hem tecrübelerimizi paylaşalım hem de birbirimize destek olarak süreci daha kolay hale getirelim
kırma ümidiniOyle yaptım ama sanki umudum kırıldı bu aya
İnşallah rabbim neyi çok istersek onla sinarmis ya bizi de evlat ile siniyor galibakırma ümidini
İnşallah pozitif sonuçlanır canımKizlar Bnde 10 kasımda aşılamami oldum 7.günün sağ kasığımda şiddetli ağrı giriyo geciyo gaz sancısı var bide midem suzuluyo sanki başka belirtim yok inşallahim nasip eder
Bildiğim bir kahve var ama burda açıklamak yasak galiba reklam olur diye.Bugün bana söyledikleri eğer sperm sayısı az ise ve hızı da düşük ise sadece hızı yüksek olanlar kalacağı için çok az sperm kalacağı öyle olursa da aşılama kötü etkilenirmiş yerinde hareketlileri de eliyormuş çünkü tüp bebekte onu tercih etmelerinin sebebi sperm az olsa bile dışarıda döllenme olduğu için en sağlıklılarını seçmeleri olarak açıkladı
Test ne zaman yaptıracaksınız2 milyon yani sperm sayısı. 3 kasımda oldu aşılamam henüz belli değil 13.gündeyim
İnşallah yavrumBende 10 kasımda aşılama oldum canım insalah pozitifi görürüz hepimiz benimde sağda solda agrım var göğsüm agiriyor kramp gibi birşey oluyor karnım da bide sarı akintim var bakalım hayırlısı olsun hakkimizda
İnsallah bebiş vardır benim baya karın ağrım vardı dün ve önceki gün adet olacak gbi şuan geçti gibi yani ara ara kask batması oluyo. Bide göğüslerime iğne batar gibi bugünCanım benim genesin inşallah diyorum dikkat et kendine senin belirtilerin nedir canim
Aminn Allah razı olsun kuzum sabah kan vercem öğleden sonra çıkar sanırım inşallah bebiş benimledirCanım benim ALLAH kucağına almayı da nasip etsin inşallah
İnşallah canım dua edin Rabbim nasip etsin hepimizeAyy inşallah canım yaa hayırlısı ile pozitif kağıdı alırsın eline
Bende 10 kasimda oldum bir turlu gecmiyor gunlerBende 10 kasımda aşılama oldum canım insalah pozitifi görürüz hepimiz benimde sağda solda agrım var göğsüm agiriyor kramp gibi birşey oluyor karnım da bide sarı akintim var bakalım hayırlısı olsun hakkimizda
Maşallah 10 kasımda 3 kişi olduk aynı gün asilama olanBende 10 kasimda oldum bir turlu gecmiyor gunler
Yakınlarında hastane yok mu acile gidip ordan kan versen iki saatte çıkar sonuç ve e nabizdan bakabilirsin cnmEve geldim bir test daha yaptım iyice psikopata bağladım, buda farkli marka erken gebelik belki diğer ikisi hatalıdır diye. Bunda çizgi var ama tabi gün içinde su çay vs çok içtiğim için silik biraz. Sabah birtane daha yapım hayırlısı umarım hepsi yanıltmiyordur beni