Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benimde bugün 5 çi günüm hem sağ hem sol da agrilarim oluyor bide ayakta olmamama rağmen sırtım agiriyor bide birşey sorucam hanımlar karnında kullanma olan varmı benim siyah kalın çift killanma oldu bugün duş aldım fark ettim yeni çıktı bende kıl yok normalde hormonlarım da çok iyi dedi doktor hamile olanlarda killanma var diye biliyorum bilen varmi

O kıllanma kullandığımız hormon ilaçlarindan canım normal yani

Canım bende regl olcam sanırım hiç olmayacak gibi hissetmiyorum test vermeye kalmaz regl olurum sanırım
Bende aynı durumdayım ne test yapasım var ne umudum kötü oldu bu ay aralıkta mfk yöntemini deneyeceğim olmazsa da 2. Aşılamayı şubat ya da mart gibi düşünüyorum biraz kendime zaman ayırayım sen ne yapacaksın ?

Benimde hiç bişey yapacak heves kalmadı. Bende uc ay falan normal denerim mfk bende duydum kuzum. Şubat gibi belki ikinci aşılama olabilir diyorum bende

Umudun kırılmasın benimde bu ilk aşılamam. Ağrım çatlatma iğnesiyle daha önce 2 ay denedim onda oldu. Ama 4.gün iğne etkisinden ağrıyordur canım gebelik olsa bile daha yumurta döllenmemiştir

Benimde hiç bişey yapacak heves kalmadı. Bende uc ay falan normal denerim mfk bende duydum kuzum. Şubat gibi belki ikinci aşılama olabilir diyorum bende
Mfk deneyelim bence belki sogan suyu bile yapabilirim cunku ben sogan kurunu uyguladigim ay kimyasal gecirmistim yaşta 2 gün önce 30 oldu artık

Arkadaşlar afedersiniz göğsü agiran varmı benimki sanki kopacakmış gibi bugün başladı dün de göğüs ucu çok hasaslarmis

Umudun kırılmasın benimde bu ilk aşılamam. Ağrım çatlatma iğnesiyle daha önce 2 ay denedim onda oldu. Ama 4.gün iğne etkisinden ağrıyordur canım gebelik olsa bile daha yumurta döllenmemiştir
Ben daha önce 1 kez çatlatma iğnesiyle denedim onda hiç ağrım olmamıştı adet ağrısı dışında mesela sabah dışarı çıktık biraz ayakta kaldım hemen bel ve kasık ağrısı başladı bilmiyorum 5 günde döllenme oluyormuş sanırım sonrasında yerleşme ve beta yükselmesi başlıyomuş daha erken yani her türlü 10 günüm daha var inşallah burda güzel gebelik haberleri alırız da umudumuz artar

İnş güzel haberler alırsın canım :) ben kendime güvenemiyorum artık her belirtiyi yaşadım hamile değildim falan şimdi aşılamada da tık yok yine olmadı herhalde

Benim birde ilk çatlatma iğnemde çok akıntım vardı heveslenmiştim sonra mantar olmuşum meğerse ondanmış diğer çatlatmamda ve şimdiki aşılamamda hiç akıntı olmuyor hamile kalanlardan duyuyorum hep süt gibi akıntı geliyor diye bende tık yok. Islaklık oluyor sadece ama akıntı yok

Her zaman umutlu olalım canım olumsuz olmasın hiç kimse aynı sını bende yaşıyorum şuan göğüslerim kaşık ağrıları bi sağda bi solda sırt ağrısı hepsi mevcut herşeyin hayırlısı diyorum inşallah ALLAH hepimize nasip eder.

Her zaman geçerli oldugunu düsünmüyorum canım benim her regli öncesi beyaz süt gibi akıntılarım olur gün yaklaştıkça özellikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…