• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar benim bı sorum olacak size ben yumurtalarimin büyümesi için beklemedeyim sizlerinde yumurtalariniz büyüdüğü zaman ilişki esnasında kasiklara batan bı sancı oldu mu benim bugün sanki yumurtaları çekiyorlar gibi ağrım oldu kaşık bölgemde ilişkide ve sonrasında resmen batma oldu kasıklarımda

Her zaman geçerli oldugunu düsünmüyorum canım benim her regli öncesi beyaz süt gibi akıntılarım olur gün yaklaştıkça özellikle
Ne bileyim hep öyle diyorlar ya işte 😂 benim akıntım olmaz genelde kurudur hep. Sıkıntı yetmiyormuş gibi birde Çarşamba gününden beri kurdeşen gibi şeyler çıkarttım :(

Allah büyüktür inşallah bu sefer olmadı bidaki ne olur allahın izniyle bugün kaçıncı günündü canim

Evet artık eminim adet kanamasına döndü üzülüp ağlayacak da dermanim kalmadı artık
Üzülme canım bende her ay tuvalette ağlayıp normal moduma geri dönüyorum . Suan regli belirtilerim var ilk aşilama olunca insan hemen hamile kalacak sanıyorsun

Ş
Bir gün benden sonra olmuşum canım bi belirtin varmı hiç canim
Şuanda bel ağrım ve kasık ağrım var çok ayakta durunca artıyor dinlenince daha iyi progestan kullanıyorum biraz da ona bağlı olduğunu düşünsem de ilk günden beri şeffaf beyaz akıntım var senin nasıl ?

Vala canım benim sağda solda karnım agiriyor aşırı gaz olunca ağrı fazla oluyor bel ağrımda ayakta durunca agiriyor bide göğsüm çok fena bugün başladı sanki kopacakmış gibi oluyor bide sarı akıntı var başkada yok

Vala canım benim sağda solda karnım agiriyor aşırı gaz olunca ağrı fazla oluyor bel ağrımda ayakta durunca agiriyor bide göğsüm çok fena bugün başladı sanki kopacakmış gibi oluyor bide sarı akıntı var başkada yok
Benim gögüslerimde bişey yok daha arada sinek ısırmış gibi bir sızı oluyo hemen geçiyo yarın işe başlamam gerekiyor nasıl dayanıcam bilmiyorum ayakta durduğum an ağrı çoğalıyor çünkü

8. Gun olacak erken gebelik testi yapicam
Bende sırf meraktan yaptım umitlenmek için değil en azından bir kere belki pozitif görürüm diye iki senedir hiç göremedim çünkü bugün 10gun aşılama bin, iğnenin 12.gun silik cikti erken gebelik. İki gün arayla bakcam😅 ekledim. Sırf meraktan yani heveslenmedim şuan zaten regl belirtim var 🤢

Eklentiler

• IMG_20211115_063906.jpg
    IMG_20211115_063906.jpg
    28,8 KB · Görüntüleme: 44
Back