• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar 2 gun once yani adetin 22. Günunde yumurtlama gördüm. O günü değerlerdirdim. Ondan öncesi estrofem kullandim ve yumurtlama günü ılaci kesmiştik. Doktor ilacı kesince 2 güne adet olursun demişti olmadım. Geç yumurtlama ile döllenme olursa adet olmam dimi. Adet olacak gibi bir belirtimde yok. Geçen ay progestan ile oldum ama ilacı kesince 3 güne olmuştum belirtileri vardı ama o ay yumurtlamam olmamıştı. Kafamda deli sorular. Bu işlerden anlayan var mı. 🤔

Günler zor geçecek gibi olmazsa bundan sonra nasıl bir yol izleyeceksiniz ben tükenmiş hissediyorum
İlk aşılamam tutmazsa yine aşılama deneyip sonra tüp bebek denerim artık ben. Çok geçmişim yok aslında 2 kerede çatlatma iğnesiyle denemiştim bu aşılamayla 3.oluyor ama eşimde sperm sayısı az bende pco var strese hiç gerek yok doğal yollardan olcak diye bekleyerek bence

Asilamanin 9. 10. Gununde olanlar erken gebelik testi yaptiniz mi ben cok merak ediyorum

Canım yanlış çıkıyor onlar iğneden dolayı daha önce 2 ay pozitifi gördüm sonuç hüsran tabii. Şimdi eve sokmuyorum testleri gidip kan baktırıyorum 15.gün
Doğrudur canım , 12sinden 14e kadar bakarım ertesi gunde kan. Hasta olmazsam tabi 😅

İlk aşılamam tutmazsa yine aşılama deneyip sonra tüp bebek denerim artık ben. Çok geçmişim yok aslında 2 kerede çatlatma iğnesiyle denemiştim bu aşılamayla 3.oluyor ama eşimde sperm sayısı az bende pco var strese hiç gerek yok doğal yollardan olcak diye bekleyerek bence
Bende aynı durumdayım

Ben de carsamba yapmayi planliyorum bakalim zaman da gecmiyor ilk yaptirdigim asilamada ilk gunden adet gunune kadar cok agrim vardi bu defa hic yok gibi sadece sol kasigima hafif sanci vuruyor arada o kadar
Çarşamba kaçıncı günün canım asilama da? Valla benimde bir adet ağrısı oluyo bı geçiyor 🥺inşallah adet olmam ya

Kızlar nasılsınız bi süre giremedim ben buyuk ihtimal regli olacağım bütün belirtileri veriyorum 18 test günüm ama yapmayacağım zaten 20 kasım da regli tarihim

Benim aşılamada 7. günüm adet ağrısı gibi alt kasığım ağrıyor daha adetime on gün var

Benim 4. Günüm kramp giriyor genelde ayaktayken oluyor T temmuzekim ilk aşılamada sürekli ağrım oldu demiştin benimde sürekli ağrım var o yüzden biraz umudum kırıldı 😢 Allahtan hayırlısı daha çok erken

Back