• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar ben bugünde adet olmadım ama belim kasiklarim ağrıyor sürekli tuvaletim gelmiş gibi hissediyorum sizde nasıl durumlar bide ben bekleyemiyorum çok sabırsızlandım yaa

Inslalah hepimize en kısa zamanda nasip eder allah
Amin 🙏 bu ilk aşılamam zaten ama 2 kerede çatlatma iğnesiyle denemiştim tüm belirtiler vardı ama olmadı alıştım artık negatif görmeye galiba yaa hiç olmuş gibi hissedemiyorum nedense

Hiç ummadığın anda güzellikler gelir inslalah canim bense daha önce 4 sefer catlatma ignesi ve klomen kullanmıştım 4 ude ise yaramadı bu sefer aşılama ile gonal f 450 kullandım . Sonumuz hayır olsun bakalım

Hiç ummadığın anda güzellikler gelir inslalah canim bense daha önce 4 sefer catlatma ignesi ve klomen kullanmıştım 4 ude ise yaramadı bu sefer aşılama ile gonal f 450 kullandım . Sonumuz hayır olsun bakalım
Öyle canım hayırlısı bakalım bir ay daha yine mikroçiple aşılama yaptırırım olmazsa artık tüp bebek yapıcaz çok stres oluyoruz çünkü biz

Öyle canım hayırlısı bakalım bir ay daha yine mikroçiple aşılama yaptırırım olmazsa artık tüp bebek yapıcaz çok stres oluyoruz çünkü biz
Bende felaket stres yapıyorum halbuki biliyorum allah istedikten sonra olacağı varsa olacak her türlü bizim elimizde değil böyle düşünüp rahat olmak lazım

Bende felaket stres yapıyorum halbuki biliyorum allah istedikten sonra olacağı varsa olacak her türlü bizim elimizde değil böyle düşünüp rahat olmak lazım
Doğru diyosun canım neyseki negatif görünce üzülmüyorum ben

Benim 13.gun yarın pazar o yüzden pazartesi test yaptıricam karnım agriyor korkuyorum adet olcam diye bide göğüslerim agriyor

Benimde 4 gün oldu aşılama olalı karnım agiriyor öksürünce özellıkle bide sarı akıntı var

Günler zor geçecek gibi olmazsa bundan sonra nasıl bir yol izleyeceksiniz ben tükenmiş hissediyorum

Benim ikinci aşılamam olmazsa kendi haline bırakmayı düşünüyorum.Yine de bilemiyorum sürekli kararım değişiyor.
Benim ilk aşılamam bundan önce hep yumurta takibi ile takip ettik benim yumurtalarım çok fazla ve büyümüyolardı büyüseler de çatlamıyolardı tevadiye başladım şükür 5 aydır normal günlük kullandığım şeker ilaçlarıyla yumurtlama görüyorum ama hamile kalmak nasip olmadı. Tutmayacağını düşünmek istemiyorum olumlu düşünüp olumlu kalmamız gerek 🤗

Back