- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
Canım bana doktorum haftaya bugün baktirebilirsin dedi. Aşılamadan bir hafta sonraKizlar pregesteron seviyesine ne zaman 7 gün sonra baktırılmali acaba Aşıla ma günü mu Catlatma günü mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bana doktorum haftaya bugün baktirebilirsin dedi. Aşılamadan bir hafta sonraKizlar pregesteron seviyesine ne zaman 7 gün sonra baktırılmali acaba Aşıla ma günü mu Catlatma günü mu
Yani kac gun sonra hesaplayamadım canisiCanım bana doktorum haftaya bugün baktirebilirsin dedi. Aşılamadan bir hafta sonra
Kesin baktırmamız gerekir mi?Canım bana doktorum haftaya bugün baktirebilirsin dedi. Aşılamadan bir hafta sonra
7gunn sonra kuzuYani kac gun sonra hesaplayamadım canisi
Yoo istersen dediKesin baktırmamız gerekir mi?
Benim bugün 9.gün hiçbir belirti yokKızlar ben bugünde adet olmadım ama belim kasiklarim ağrıyor sürekli tuvaletim gelmiş gibi hissediyorum sizde nasıl durumlar bide ben bekleyemiyorum çok sabırsızlandım yaa
Inslalah hepimize en kısa zamanda nasip eder allahBenim bugün 9.gün hiçbir belirti yok
Amin bu ilk aşılamam zaten ama 2 kerede çatlatma iğnesiyle denemiştim tüm belirtiler vardı ama olmadı alıştım artık negatif görmeye galiba yaa hiç olmuş gibi hissedemiyorum nedenseInslalah hepimize en kısa zamanda nasip eder allah
Öyle canım hayırlısı bakalım bir ay daha yine mikroçiple aşılama yaptırırım olmazsa artık tüp bebek yapıcaz çok stres oluyoruz çünkü bizHiç ummadığın anda güzellikler gelir inslalah canim bense daha önce 4 sefer catlatma ignesi ve klomen kullanmıştım 4 ude ise yaramadı bu sefer aşılama ile gonal f 450 kullandım . Sonumuz hayır olsun bakalım
Bende felaket stres yapıyorum halbuki biliyorum allah istedikten sonra olacağı varsa olacak her türlü bizim elimizde değil böyle düşünüp rahat olmak lazımÖyle canım hayırlısı bakalım bir ay daha yine mikroçiple aşılama yaptırırım olmazsa artık tüp bebek yapıcaz çok stres oluyoruz çünkü biz
Doğru diyosun canım neyseki negatif görünce üzülmüyorum benBende felaket stres yapıyorum halbuki biliyorum allah istedikten sonra olacağı varsa olacak her türlü bizim elimizde değil böyle düşünüp rahat olmak lazım
Bsktircskmisin peki canimYoo istersen dedi
Benim ikinci aşılamam olmazsa kendi haline bırakmayı düşünüyorum.Yine de bilemiyorum sürekli kararım değişiyor.Günler zor geçecek gibi olmazsa bundan sonra nasıl bir yol izleyeceksiniz ben tükenmiş hissediyorum
Benim ilk aşılamam bundan önce hep yumurta takibi ile takip ettik benim yumurtalarım çok fazla ve büyümüyolardı büyüseler de çatlamıyolardı tevadiye başladım şükür 5 aydır normal günlük kullandığım şeker ilaçlarıyla yumurtlama görüyorum ama hamile kalmak nasip olmadı. Tutmayacağını düşünmek istemiyorum olumlu düşünüp olumlu kalmamız gerekBenim ikinci aşılamam olmazsa kendi haline bırakmayı düşünüyorum.Yine de bilemiyorum sürekli kararım değişiyor.