Yok canım.ya baktirmiycamBsktircskmisin peki canim
Benimde hiç belirti yok bazen regl sancısı okadarBenim aşılama olalı 6.günüm hiç bir belirti yok sizin nasıl gidiyor
İlk aşılamam tutmazsa yine aşılama deneyip sonra tüp bebek denerim artık ben. Çok geçmişim yok aslında 2 kerede çatlatma iğnesiyle denemiştim bu aşılamayla 3.oluyor ama eşimde sperm sayısı az bende pco var strese hiç gerek yok doğal yollardan olcak diye bekleyerek benceGünler zor geçecek gibi olmazsa bundan sonra nasıl bir yol izleyeceksiniz ben tükenmiş hissediyorum
Benim yarın 9.gun ama salı falan yaparım diyorum erken gebelik testiAsilamanin 9. 10. Gununde olanlar erken gebelik testi yaptiniz mi ben cok merak ediyorum
Canım yanlış çıkıyor onlar iğneden dolayı daha önce 2 ay pozitifi gördüm sonuç hüsran tabii. Şimdi eve sokmuyorum testleri gidip kan baktırıyorum 15.günAsilamanin 9. 10. Gununde olanlar erken gebelik testi yaptiniz mi ben cok merak ediyorum
Doğrudur canım , 12sinden 14e kadar bakarım ertesi gunde kan. Hasta olmazsam tabiCanım yanlış çıkıyor onlar iğneden dolayı daha önce 2 ay pozitifi gördüm sonuç hüsran tabii. Şimdi eve sokmuyorum testleri gidip kan baktırıyorum 15.gün
Kan verdiğim günlerde bile evdeki testler pozitifti o yüzden hiçbirine güvenmiyorumDoğrudur canım , 12sinden 14e kadar bakarım ertesi gunde kan. Hasta olmazsam tabi
Yok ben güvenmek açısından değil yalanda olsa bir pozitif görürüm belkiKan verdiğim günlerde bile evdeki testler pozitifti o yüzden hiçbirine güvenmiyorum
Ben de carsamba yapmayi planliyorum bakalim zaman da gecmiyor ilk yaptirdigim asilamada ilk gunden adet gunune kadar cok agrim vardi bu defa hic yok gibi sadece sol kasigima hafif sanci vuruyor arada o kadarBenim yarın 9.gun ama salı falan yaparım diyorum erken gebelik testi
Bende aynı durumdayımİlk aşılamam tutmazsa yine aşılama deneyip sonra tüp bebek denerim artık ben. Çok geçmişim yok aslında 2 kerede çatlatma iğnesiyle denemiştim bu aşılamayla 3.oluyor ama eşimde sperm sayısı az bende pco var strese hiç gerek yok doğal yollardan olcak diye bekleyerek bence
Haklisin insallah pozitifi hayirla gorursun canimKan verdiğim günlerde bile evdeki testler pozitifti o yüzden hiçbirine güvenmiyorum
Çarşamba kaçıncı günün canım asilama da? Valla benimde bir adet ağrısı oluyo bı geçiyorBen de carsamba yapmayi planliyorum bakalim zaman da gecmiyor ilk yaptirdigim asilamada ilk gunden adet gunune kadar cok agrim vardi bu defa hic yok gibi sadece sol kasigima hafif sanci vuruyor arada o kadar
Canim ne durumdasın ??Çarşamba kaçıncı günün canım asilama da? Valla benimde bir adet ağrısı oluyo bı geçiyorinşallah adet olmam ya
Bende 11. Gündeyim regli belirtileri veriyorumBenim aşılamada 7. günüm adet ağrısı gibi alt kasığım ağrıyor daha adetime on gün var
Kramplar hep oluyor kötüye yorma bence insallah hayırlısı olsunBenim 4. Günüm kramp giriyor genelde ayaktayken oluyor T temmuzekim ilk aşılamada sürekli ağrım oldu demiştin benimde sürekli ağrım var o yüzden biraz umudum kırıldıAllahtan hayırlısı daha çok erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?