• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende sırf meraktan yaptım umitlenmek için değil en azından bir kere belki pozitif görürüm diye iki senedir hiç göremedim çünkü bugün 10gun aşılama bin, iğnenin 12.gun silik cikti erken gebelik. İki gün arayla bakcam😅 ekledim. Sırf meraktan yani heveslenmedim şuan zaten regl belirtim var 🤢
Gölgeni engelleyerek ceksene kuzum sanki var bir şeyler

Gölgeni engelleyerek ceksene kuzum sanki var bir şeyler
Smdi servise bincem🤣çantama koydum çekerim bir fırsat bulursam hafif pembe çizgi ama gayet de regl olacak gibi kasik ağrım var

Eklentiler

• PhotoCollage_20211115_065332440.jpg
    PhotoCollage_20211115_065332440.jpg
    51,6 KB · Görüntüleme: 38
Valla hadi hayırlısı olsun insallah yarın yine yap bence 🤗
Zannetmiyorum olduğunu hiç belirti olmadan ne bilim azcik göğüs ağrım var ve karın sancısı. Bn geçen ay erken gebelik tetsi almıştım dört tane dedim denerim bu ay olmazsa da bidsha test almam.yarn yapım bidaha bakim kuzum.. ♥️hayırlısı artık Allah'tan

Bende aynı durumdayım göğsüm agiriyor benimde sağda solda karnım agiriyor aşırı gaz ve sanci ayakta kalınca da bel ağrısı ve kaşık ağrısı oluyor bende

bu sabha yaptım kuzum ınsallah koyulasır biraz umıtsızımde bakalım. yarında yaparım bakalım koyulaşırsa kan verırım carsamba cuma yapcaktımda dayanamadım
Bende normal var bide bir gebenin günlüğü var ordan ovulasyon testi almıştım içinden çıkan test var . Once ki aylarda hep erken gebelik testi alıyordum bu ay günümü bekliycem bekleyebilirsem 😂😂😂

Bende normal var bide bir gebenin günlüğü var ordan ovulasyon testi almıştım içinden çıkan test var . Once ki aylarda hep erken gebelik testi alıyordum bu ay günümü bekliycem bekleyebilirsem 😂😂😂
ya benımde gecen ay yapcaktım adet oldum nasıp olmadı oyle almıstım duruyordu, meraktan yaptım cok belırtım yok adet agrım var bıde goguslerım şiş. bende adet oncesı de olur o yuzcen bır ıkı gun bekleyecegım bakalım nasıp

Back