- 1 Kasım 2021
- 461
- 362
- 53
- 28
Ne bileyim hep öyle diyorlar ya işteHer zaman geçerli oldugunu düsünmüyorum canım benim her regli öncesi beyaz süt gibi akıntılarım olur gün yaklaştıkça özellikle
Üzülme canım bende her ay tuvalette ağlayıp normal moduma geri dönüyorum . Suan regli belirtilerim var ilk aşilama olunca insan hemen hamile kalacak sanıyorsunEvet artık eminim adet kanamasına döndü üzülüp ağlayacak da dermanim kalmadı artık
8. Gun olacak erken gebelik testi yapicamÇarşamba kaçıncı günün canım asilama da? Valla benimde bir adet ağrısı oluyo bı geçiyorinşallah adet olmam ya
Kızlar ben yarın teste gidecektim ama bugün lekelenme oldu kasiklarimda ağrı var adet başladı sanırım bu ay da aşılama olmadı çok mutsuzum
Ben de 11 kasımda oldumHayırlısı olsun kuzum inşallah tutmuştur hepimiz güzel haberler verelim bende 10 kasımda aşılama oldum bakalım bekliyecez
Şuanda bel ağrım ve kasık ağrım var çok ayakta durunca artıyor dinlenince daha iyi progestan kullanıyorum biraz da ona bağlı olduğunu düşünsem de ilk günden beri şeffaf beyaz akıntım var senin nasıl ?Bir gün benden sonra olmuşum canım bi belirtin varmı hiç canim
Bana progestan yazdı aşılamadan sonra ben tedavi sürecinde coraspin ve folik asit kullanıyodum zaten bir de glifor kullanıyorum polikistik olduğum içinBen devit 3 damla kullanıyorum bide folik asit kullanıyorum doktor progestan yazmadı
Benim gögüslerimde bişey yok daha arada sinek ısırmış gibi bir sızı oluyo hemen geçiyo yarın işe başlamam gerekiyor nasıl dayanıcam bilmiyorum ayakta durduğum an ağrı çoğalıyor çünküVala canım benim sağda solda karnım agiriyor aşırı gaz olunca ağrı fazla oluyor bel ağrımda ayakta durunca agiriyor bide göğsüm çok fena bugün başladı sanki kopacakmış gibi oluyor bide sarı akıntı var başkada yok
Bende sırf meraktan yaptım umitlenmek için değil en azından bir kere belki pozitif görürüm diye iki senedir hiç göremedim çünkü bugün 10gun aşılama bin, iğnenin 12.gun silik cikti erken gebelik. İki gün arayla bakcam8. Gun olacak erken gebelik testi yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?