Ay benimde aşırı gaz var ya .evet iğneden kaynaklı
Kaç gününüz kaldı test için kızlar?Gaz var hala ama her gecen gun azalıyor belli ufak sızılar var ama dün gece kasıklarım ağrıdı biraz
Benim daha var ya cumartesi sabah oldum. 20sinde test yap dedi doktorKaç gününüz kaldı test için kızlar?
Benimde 18 kasimda testKaç gününüz kaldı test için kızlar?
Bu günler nasıl geçecek acabaBenimde 18 kasimda test
Benim çok aşrı uykum geliyor sanırım progestandan dolayı kafamı kaldıramıyorum resmenHic bir fikrim yok
Buyuk ihtimal bana vermedi doktorum progeston iceren hic bir ilaçBenim çok aşrı uykum geliyor sanırım progestandan dolayı kafamı kaldıramıyorum resmen
Benimde iki.gun sonra canımBenimde 18 kasimda test
Ne kullanıyorsun canımBenim çok aşrı uykum geliyor sanırım progestandan dolayı kafamı kaldıramıyorum resmen
Progestan hap kullanıyorum sabah akşam canım 14 gün kullan dedi doktorumNe kullanıyorsun canım
Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin canımKızlar elimde gonal-f 450 var 3 kutu ve cetrotide 2 kutu. İhtiyacı olana ücretsiz verebilirim. 2022 nin 3. Ayı bitiyor son kullanması yanlış hatırlamıyorsam. Bana şifa oldu çok şükürSizlere de olsun. Ama kargoyla gider mi kırılır mı bilmiyorum. Tokattayım. Bana ulaşın
Anladım kuzum bende vajinal hap kullanıyorum aynı şekilde , lutinus adıProgestan hap kullanıyorum sabah akşam canım 14 gün kullan dedi doktorum
Aminnnn çok teşekkür ederim canım. Rabbim inşallahhh emeklerimizi boşa çıkarmasın. Tez zamanda. Hep dua ediyorum.Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin canım
İnşaallah. Bana da isteyen herkese de muradın tez zamanda nasip etsin RabbimAminnnn çok teşekkür ederim canım. Rabbim inşallahhh emeklerimizi boşa çıkarmasın. Tez zamanda. Hep dua ediyorum.
Emeğimiz boşa gitmesin ,Rabbim dileğimize kavuştursun hepimizi inşallahAnladım kuzum bende vajinal hap kullanıyorum aynı şekilde , lutinus adı
Aminnnn aminnnn, Rabbim inşallah nasıl etsin ya senin ne zaman test günün kuzumEmeğimiz boşa gitmesin ,Rabbim dileğimize kavuştursun hepimizi inşallah
En sonki muanede aşılama dan sonra progesteron kullancakmiyim diye sordumBuyuk ihtimal bana vermedi doktorum progeston iceren hic bir ilaç
Vermiyor iste bana gerek yok folik asit vitaminlerini ve coraspirini kullan yeter dediEn sonki muanede aşılama dan sonra progesteron kullancakmiyim diye sordumbana kızdı doktorum kadınlar kulubu müdür nedir ordan okuyup okuyup geliyorsunuz diye Bakalim yarin aşılama olacak verecek mi ilac bana .içimde değişik bir duygu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?