Aminnnİnşaallah. Bana da isteyen herkese de muradın tez zamanda nasip etsin RabbimAşılama mı yapmıştın sen de?
Amin canim cok sagolVermiyor iste bana gerek yok folik asit vitaminlerini ve coraspirini kullan yeter dedihadi bakalım hayırlısı olsun gelsin bebişler artık ❤❤
Tıpta bilinmiyor diye biliyorum evlenmeden önce bir kere düşmüştü göbeğim, evlendikten sonra da düşmüştü ama o zaman bebek düşünmüyorduk acaba şimdi de mi öyle bir şey var diye aklıma takıldı, öyle bir şey olsa gebeliğe engel olur mu ki diye düşünmüyor değilim yaniTers rahim gebeliğe engel degil ama göbek düşmesi halk dilinde var tipda böyle bişey var mi bilmiyorum
Ocakta biz de başlıyoruz tüp bebeğe inşallah. Süreç nasıl işliyor uzun mu sürüyor?AminnnTüp bebekti benim ki. Çok şükür ilkinde tuttu. 17 haftalık olduk. Pkos vardı bende bir de yaş 37 çok zamam kaybetmeden tüp bebeğe geçmek istedik.inşallah sizlerde güzel hayırlı sonuçlar alırsınız Aklınıza takılan bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım. Sorun bana
Anladım canım. Hayırlı mübarek olsun bebeğinAminnnTüp bebekti benim ki. Çok şükür ilkinde tuttu. 17 haftalık olduk. Pkos vardı bende bir de yaş 37 çok zamam kaybetmeden tüp bebeğe geçmek istedik.inşallah sizlerde güzel hayırlı sonuçlar alırsınız Aklınıza takılan bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım. Sorun bana
19 kasımAminnnn aminnnn, Rabbim inşallah nasıl etsin ya senin ne zaman test günün kuzum
ayyy hadii hayırlısı olsun kuzum.En sonki muanede aşılama dan sonra progesteron kullancakmiyim diye sordumbana kızdı doktorum kadınlar kulubu müdür nedir ordan okuyup okuyup geliyorsunuz diye Bakalim yarin aşılama olacak verecek mi ilac bana .içimde değişik bir duygu var
inşallaahh canım , Allah yardımcın olsunGünaydın bende bugün 12 de randevuma gidiyorum. Bakalım doktor hanım neler söyleyecek. Güzel dileklerinizi bana da yollayın. Bir gelişme olsun artık
benımde 20 kasım :) olumlu düşün ben oyle yapıyorum olmadıysada bunda vardır bır hayır ama şuan kendımı strese sokmak ıstemıyorum o bıle cok etkılıyormus vucudu19 kasımkendimi çok umutlandırmak istemiyorum ama inşallah tutmuştur tedirgininim
ayyy hadii hayırlısı olsun kuzum.
hayırlı haberler alırsın
Teşekkür ederim Çok sağol kuzum bakalim heyecanliyim ama hiç yumurta belirtisi ağrı sızı yok ters giden bisey yoktur umarımayyy hadii hayırlısı olsun kuzum.
hayırlı haberler alırsın inşallaahhh
Düştüğümü nasil anluyorsun ki gobeginTıpta bilinmiyor diye biliyorum evlenmeden önce bir kere düşmüştü göbeğim, evlendikten sonra da düşmüştü ama o zaman bebek düşünmüyorduk acaba şimdi de mi öyle bir şey var diye aklıma takıldı, öyle bir şey olsa gebeliğe engel olur mu ki diye düşünmüyor değilim yani
benımde cok akıntım vs yoktu canım ama yumurtalar vardı korkma ınsallah sorun cıkmayacakTeşekkür ederim Çok sağol kuzum bakalim heyecanliyim ama hiç yumurta belirtisi ağrı sızı yok ters giden bisey yoktur umarım
Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı eylesin kuzumGünaydın bende bugün 12 de randevuma gidiyorum. Bakalım doktor hanım neler söyleyecek. Güzel dileklerinizi bana da yollayın. Bir gelişme olsun artık
Canım bugün 3 de asilamam olcak çıkınca yazarım en son 17 mm diMerhaba arkadaşlar, transferiniz kaç mm le yapıldı bilgi verirmisiniz, benim de diğer ay transferim olacak rahim duvarım ince diye erteledi bu ay
Insallah canim benimbenımde cok akıntım vs yoktu canım ama yumurtalar vardı korkma ınsallah sorun cıkmayacak
Teşekkür ederim cevap verdiğin içinCanım bugün 3 de asilamam olcak çıkınca yazarım en son 17 mm di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?