• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar elimde gonal-f 450 var 3 kutu ve cetrotide 2 kutu. İhtiyacı olana ücretsiz verebilirim. 2022 nin 3. Ayı bitiyor son kullanması yanlış hatırlamıyorsam. Bana şifa oldu çok şükür🙏Sizlere de olsun. Ama kargoyla gider mi kırılır mı bilmiyorum. Tokattayım. Bana ulaşın✋

Kızlar elimde gonal-f 450 var 3 kutu ve cetrotide 2 kutu. İhtiyacı olana ücretsiz verebilirim. 2022 nin 3. Ayı bitiyor son kullanması yanlış hatırlamıyorsam. Bana şifa oldu çok şükür🙏Sizlere de olsun. Ama kargoyla gider mi kırılır mı bilmiyorum. Tokattayım. Bana ulaşın✋
Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin canım 🌼

Aminnnn çok teşekkür ederim canım. Rabbim inşallahhh emeklerimizi boşa çıkarmasın. Tez zamanda. Hep dua ediyorum. 🙏🙏
İnşaallah. Bana da isteyen herkese de muradın tez zamanda nasip etsin Rabbim 🤲🏻 Aşılama mı yapmıştın sen de?

Buyuk ihtimal bana vermedi doktorum progeston iceren hic bir ilaç 🙄
En sonki muanede aşılama dan sonra progesteron kullancakmiyim diye sordum😂😂 bana kızdı doktorum kadınlar kulubu müdür nedir ordan okuyup okuyup geliyorsunuz diye😃 Bakalim yarin aşılama olacak verecek mi ilac bana .içimde değişik bir duygu var 😇

En sonki muanede aşılama dan sonra progesteron kullancakmiyim diye sordum😂😂 bana kızdı doktorum kadınlar kulubu müdür nedir ordan okuyup okuyup geliyorsunuz diye😃 Bakalim yarin aşılama olacak verecek mi ilac bana .içimde değişik bir duygu var 😇
Vermiyor iste bana gerek yok folik asit vitaminlerini ve coraspirini kullan yeter dedi 😎 hadi bakalım hayırlısı olsun gelsin bebişler artık ❤❤

Back