• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ciktik canlar, 🍀💕 iki dk sürdü bişey anlamadım 🤣 eşimin spermi de 40milyon çıktı yıkanmış halı 18milyon hız %50 olmuş şaşırdım %15t en son testte. Bakalım.bir sperm bir yumurta yeterli dedi doktor inşallah olur 🤲🌺
Hayırlı olsunn inşallah gebelik haberlerini de alırız 🤲🍀

Kızlar tedaviye bugün başlayacağım da gonal-f ilacını ne kadara aldınız siz ve kaç ünite? Herkes farklı fiyat söylüyor 🤔

Doktor sorun yok ama tüp bebekte ihtimal 3 aşılamadaki tutma şansından daha fazla dedi. Biraz kafam karıştı ama ilk önce şu aşılamayı bi deneyelim bakalım bu "ya tutarsa" şüphesiyle dedik. Rabbim buraya yazan herkese en sağlıklı en hayırlı en güzelinden evlatlar nasip etsin 🤲🏻

Bizimde sperm morfoloji sıkıntımız var takviye kullanıyoruz yıkanınca bizim kac olcak acaba? Insallahh guzel düşünün dollenecek 😉
Kuzum bizimde normalde hız sorunu vardı 15ti.30olmus yıkama sonrasi 50 .🌼 İnsallaaahh canım. Sende güzel düşün demekki yıkama ile vitamin vs artriyor hareket

Doktor sorun yok ama tüp bebekte ihtimal 3 aşılamadaki tutma şansından daha fazla dedi. Biraz kafam karıştı ama ilk önce şu aşılamayı bi deneyelim bakalım bu "ya tutarsa" şüphesiyle dedik. Rabbim buraya yazan herkese en sağlıklı en hayırlı en güzelinden evlatlar nasip etsin 🤲🏻
Ya kuzum onu mecburen söylüyorlar sonuçta oran fazla.ama fiyatı da yirmi bin. Sen içini ferah tut insallahh hayırlısıyla gelsin bebişin🍀🤲♥️

Bende pazartesi klomen başladım salı kontrole gideceğim ardından aşılama olacak bu ikinci aşılamam umarım bu olur
Bende bugün kontrole gittim femeraya başladım ayın 15 de kontrole gideceğim yumurtamın durumuna göre belki 15 de de yapılabilir aşılama yada gün keseriz dedi bunu söylemesinin sebebi geçen ayda aşılama olacaktım femera kullanırken kendisi çatladı ama malesef tutmadı bakalım aşılamam inşallah tutar

Kızlar tedaviye bugün başlayacağım da gonal-f ilacını ne kadara aldınız siz ve kaç ünite? Herkes farklı fiyat söylüyor 🤔
Gonal f 450 ünite. ( flakon şeklinde kalem değil) 4 tane de merional 75 üniteyi 1000 liraya almıştım. Tanıdık eczaciniz varsa geliş fiyatına verir belki.

Gonal f 450 ünite. ( flakon şeklinde kalem değil) 4 tane de merional 75 üniteyi 1000 liraya almıştım. Tanıdık eczaciniz varsa geliş fiyatına verir belki.
Sadece gonal f ne kadara geldi biliyor musun peki? Ben hiçbi yere sormadan direk daha önce hep ilaçlarımı aldığım yerden aldım. Biraz da acelem vardı aslında. 450 ünite kalem şeklinde 580'e aldım..

Son düzenleme:
Sadece gonal f ne kadara geldi biliyor musun peki? Ben hiçbi yere sormadan direk daha önce hep ilaçlarımı aldığım yerden aldım. Biraz da acelem vardı aslında. 450 ünite kalem şeklinde 580'e aldım..
Çok iyi almışsınız. Ayrı ayrı nedir fiyatı bilmiyorum.

Back