• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşaallah. Bana da isteyen herkese de muradın tez zamanda nasip etsin Rabbim 🤲🏻 Aşılama mı yapmıştın sen de?
Aminnn🙏🙏Tüp bebekti benim ki. Çok şükür ilkinde tuttu. 17 haftalık olduk. Pkos vardı bende bir de yaş 37 çok zamam kaybetmeden tüp bebeğe geçmek istedik.inşallah sizlerde güzel hayırlı sonuçlar alırsınız🙏 Aklınıza takılan bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım. Sorun bana 😀

Ters rahim gebeliğe engel degil ama göbek düşmesi halk dilinde var tipda böyle bişey var mi bilmiyorum
Tıpta bilinmiyor diye biliyorum evlenmeden önce bir kere düşmüştü göbeğim, evlendikten sonra da düşmüştü ama o zaman bebek düşünmüyorduk acaba şimdi de mi öyle bir şey var diye aklıma takıldı, öyle bir şey olsa gebeliğe engel olur mu ki diye düşünmüyor değilim yani

Aminnn🙏🙏Tüp bebekti benim ki. Çok şükür ilkinde tuttu. 17 haftalık olduk. Pkos vardı bende bir de yaş 37 çok zamam kaybetmeden tüp bebeğe geçmek istedik.inşallah sizlerde güzel hayırlı sonuçlar alırsınız🙏 Aklınıza takılan bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım. Sorun bana 😀
Ocakta biz de başlıyoruz tüp bebeğe inşallah. Süreç nasıl işliyor uzun mu sürüyor?

Anladım canım. Hayırlı mübarek olsun bebeğin ☺️🌼

En sonki muanede aşılama dan sonra progesteron kullancakmiyim diye sordum😂😂 bana kızdı doktorum kadınlar kulubu müdür nedir ordan okuyup okuyup geliyorsunuz diye😃 Bakalim yarin aşılama olacak verecek mi ilac bana .içimde değişik bir duygu var 😇
ayyy hadii hayırlısı olsun kuzum.

hayırlı haberler alırsın inşallaahhh

Tıpta bilinmiyor diye biliyorum evlenmeden önce bir kere düşmüştü göbeğim, evlendikten sonra da düşmüştü ama o zaman bebek düşünmüyorduk acaba şimdi de mi öyle bir şey var diye aklıma takıldı, öyle bir şey olsa gebeliğe engel olur mu ki diye düşünmüyor değilim yani
Düştüğümü nasil anluyorsun ki gobegin

Merhaba arkadaşlar, transferiniz kaç mm le yapıldı bilgi verirmisiniz, benim de diğer ay transferim olacak rahim duvarım ince diye erteledi bu ay

Back