Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzum bana wc ye gıtme demıslerdı ama onu sordum ben doktora tutup tutmama ıle alakası yokmus. sadece bagırsaklar ıle sıkısık oldugunda ıdrar torbası arası açıldıgı ıcın yumurtaları net gıruyorlarmıs. hatta ekrandan da gostermısleerdı.sıkışık gırdım
Cidden mi? Ama Aşılamadan sonra lavaboya gidersek sorun olmaz mı?kuzum bana wc ye gıtme demıslerdı ama onu sordum ben doktora tutup tutmama ıle alakası yokmus. sadece bagırsaklar ıle sıkısık oldugunda ıdrar torbası arası açıldıgı ıcın yumurtaları net gıruyorlarmıs. hatta ekrandan da gostermısleerdı.sıkışık gırdım
kuzum asılamadan sonra dırek gıdebılırsın dedı doktor. ama ben gıtmedım 1 saat tuttum patlayacaktım nerdeyse.6.30 da gıtmıstım 11e kadar durdum :) şaka gıbı yaCidden mi? Ama Aşılamadan sonra lavaboya gidersek sorun olmaz mı?
Hayır kuzum sıkısık degildim ben
Valla ben hic sıkısık falan degildim eger oyle olsaydım valla duramazdım zaten baskı oluyorkuzum asılamadan sonra dırek gıdebılırsın dedı doktor. ama ben gıtmedım 1 saat tuttum patlayacaktım nerdeyse.6.30 da gıtmıstım 11e kadar durdum :) şaka gıbı ya
1.5 saat yatirdi beni doktorum gidip geldi yanima sureklikuzum asılamadan sonra dırek gıdebılırsın dedı doktor. ama ben gıtmedım 1 saat tuttum patlayacaktım nerdeyse.6.30 da gıtmıstım 11e kadar durdum :) şaka gıbı ya
yaa bende cok zor durdum vallaValla ben hic sıkısık falan degildim eger oyle olsaydım valla duramazdım zaten baskı oluyor
ben 15 dk yattım hatta dırek kalkıp gıdebılırsın dedıler :)ben yattım ama1.5 saat yatirdi beni doktorum gidip geldi yanima surekli
İyi yapmışsınben 15 dk yattım hatta dırek kalkıp gıdebılırsın dedıler :)ben yattım ama
yok canım amelıyat masasından kalktım dınlenme odasına gectım orda uzandım bıraz. yok yok alakası yok kuzum. oyle dusunme ınan ılıskı sonrası sabahlara kadar yattım ama sonuc husran oldu ıkı senedır. mıllet ılıskı sonrası olmasın dıye wc ye gıdıyormus okumustum o tutmus. tamamıyle nasıp kısmet yaBana da kalk git demezler inşaallah ya ne bilim şimdi normalde çok afedersiniz ilişkiden sonra kalktığım gibi çıkıyor dışarı. Ben mi çok kasıyorum diye öyle bilmiyorum ama onun için dedim şimdi sıkışık olursam hemen lavaboya gidersem aşılama boşuna gidebilir sanki. Ben de sıkışık gitmiycem sorun olmaz umarım
benımde cıkıyor ılıskıden sonra. o herkeste oluyorBana da kalk git demezler inşaallah ya ne bilim şimdi normalde çok afedersiniz ilişkiden sonra kalktığım gibi çıkıyor dışarı. Ben mi çok kasıyorum diye öyle bilmiyorum ama onun için dedim şimdi sıkışık olursam hemen lavaboya gidersem aşılama boşuna gidebilir sanki. Ben de sıkışık gitmiycem sorun olmaz umarım
canım nasılsın durumlar nasıl :)1.5 saat yatirdi beni doktorum gidip geldi yanima surekli
Ufak ufak kasık agrilarim var canım baskada bir belirti yok goguslere bakip duruyorum sistiler mi acıyor mu diye sen nasilsincanım nasılsın durumlar nasıl :)
Bi an acaba bu yüzden mi olmuyor diye düşündüm ne yalan söyliyim. Haklısın nasip bu işlerbenımde cıkıyor ılıskıden sonra. o herkeste oluyor
ayy bende aynı az az sankı kasık agrım var ama bu gazdan da olabılır baskada bısey yok benımdeUfak ufak kasık agrilarim var canım baskada bir belirti yok goguslere bakip duruyorum sistiler mi acıyor mu diye sen nasilsin