• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aşılama öncesi sıkışık durumdamiydiniz kizlar @Ceviz hanim Papatyamveben-Mavi Papatyamveben-Mavi
kuzum bana wc ye gıtme demıslerdı ama onu sordum ben doktora tutup tutmama ıle alakası yokmus. sadece bagırsaklar ıle sıkısık oldugunda ıdrar torbası arası açıldıgı ıcın yumurtaları net gıruyorlarmıs. hatta ekrandan da gostermısleerdı.sıkışık gırdım

kuzum bana wc ye gıtme demıslerdı ama onu sordum ben doktora tutup tutmama ıle alakası yokmus. sadece bagırsaklar ıle sıkısık oldugunda ıdrar torbası arası açıldıgı ıcın yumurtaları net gıruyorlarmıs. hatta ekrandan da gostermısleerdı.sıkışık gırdım
Cidden mi? Ama Aşılamadan sonra lavaboya gidersek sorun olmaz mı?

kuzum asılamadan sonra dırek gıdebılırsın dedı doktor. ama ben gıtmedım 1 saat tuttum patlayacaktım nerdeyse.6.30 da gıtmıstım 11e kadar durdum :) şaka gıbı ya
Valla ben hic sıkısık falan degildim eger oyle olsaydım valla duramazdım zaten baskı oluyor 🤣🤣

Bana da kalk git demezler inşaallah 😅 ya ne bilim şimdi normalde çok afedersiniz ilişkiden sonra kalktığım gibi çıkıyor dışarı. Ben mi çok kasıyorum diye öyle bilmiyorum ama onun için dedim şimdi sıkışık olursam hemen lavaboya gidersem aşılama boşuna gidebilir sanki. Ben de sıkışık gitmiycem sorun olmaz umarım 😶

Bana da kalk git demezler inşaallah 😅 ya ne bilim şimdi normalde çok afedersiniz ilişkiden sonra kalktığım gibi çıkıyor dışarı. Ben mi çok kasıyorum diye öyle bilmiyorum ama onun için dedim şimdi sıkışık olursam hemen lavaboya gidersem aşılama boşuna gidebilir sanki. Ben de sıkışık gitmiycem sorun olmaz umarım 😶
yok canım amelıyat masasından kalktım dınlenme odasına gectım orda uzandım bıraz. yok yok alakası yok kuzum. oyle dusunme ınan ılıskı sonrası sabahlara kadar yattım ama sonuc husran oldu ıkı senedır. mıllet ılıskı sonrası olmasın dıye wc ye gıdıyormus okumustum o tutmus. tamamıyle nasıp kısmet ya

benımde cıkıyor ılıskıden sonra. o herkeste oluyor

Merhaba arkadaşlar bi kaç şey sorabilimiyim hs nedir kagitta yazıyor ben ilk kez tüp bebek tedavisi olucam hsg rahim filmi ama hs tam anlamadim internetten baktim bir suru sey yaziyo ? Bide tup bebekde yumurtama toplama yapip 1 ay bekleyipmi transfer olunuyo yoksa ayni aymi ?

Back