- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
Evet ondan sanırımBende zorlaniyorum bazen diyorum herhalde catlatma ignesinin etkileri
Bende iyice bir araştırayım. Bir ara eşim kullanıyordu sonra karaciğere zararlı diye bir duydum bıraktırmıştım çok kullanmadı zatenAYNEN KUZUM BIZ BIR SISE KULLANDIKDA SONRA KORKTUM BIRAKTIM YA
O iğne fobisi bende de var hem de aşırı derecede. 29 yıllık ömrümde ilk defa bu tedavi sürecinde damar yolu açtırdım ve 6 yıldır iğne vurunmuyorum hiçAz önce 8.iğnemi vurdum. İğne fobim var benim görsem panik başlıyor o kadar düşün yani. Ama bu iğneler acıtmıyor küçükler
Canım bizimde harekette sorun vardı başta keçi boynuzunu kaynatıp onun suyunu içti eşim çok şükür hareketten dolayı bir sorunumuz kalmadı. Çakşır suyuda kullandık ama keçi boynuzunun faydasını gördük
Gonal f 450 6 siringali 600 tl ödedik 37.5 iğne kullandık toplam 9 iğne vurduk ilaç hala varSadece gonal f ne kadara geldi biliyor musun peki? Ben hiçbi yere sormadan direk daha önce hep ilaçlarımı aldığım yerden aldım. Biraz da acelem vardı aslında. 450 ünite kalem şeklinde 580'e aldım..
Ama açıldıktan sonra raf ömrü 28 gün yazıyor. Bana da 5 gün 75 ml kullan dedi geri kalanı da eşime mi vurim napimGonal f 450 6 siringali 600 tl ödedik 37.5 iğne kullandık toplam 9 iğne vurduk ilaç hala var
Biz pekmezini almıştık, bunu da deneyelim CanımCanım bizimde harekette sorun vardı başta keçi boynuzunu kaynatıp onun suyunu içti eşim çok şükür hareketten dolayı bir sorunumuz kalmadı. Çakşır suyuda kullandık ama keçi boynuzunun faydasını gördük
Çok kalsaydı bırakırdım mutlaka 1 yada 2 enjekte kaldi dolabın sebzelik bölümüne koydum bende dışarda raf ömrü 28 günmüş dolapta daha uzun diye okudumValla benim ilaçlar kaldığında ordaki hastalara verirdim yazık çöpe gideceğine en azından bazı hastalar kullanır
Ters rahim gebeliğe engel degil ama göbek düşmesi halk dilinde var tipda böyle bişey var mi bilmiyorumKızlar rahim terliği, göbek kayması yada düşmesi tarzı şeyler hamile kalmaya engel olur mu sizce? Böyle bir şey varsa nasıl bilicez?
İyiymiş öyleyseÇok kalsaydı bırakırdım mutlaka 1 yada 2 enjekte kaldi dolabın sebzelik bölümüne koydum bende dışarda raf ömrü 28 günmüş dolapta daha uzun diye okudumZ3hra
Canım birden veremezsin zaten birden olması sağlıklı da değil. Şeker ve ekmeği bıraktıktan sonra doyana kadar ye yine ve mutlaka her gün yarım saat bile olsa yürüyüş yap nasıl kilo verdiğini göreceksin. Verip hamile kalan çok var ama vermesen bile aşırı aşırı bi kilo değil tutar inşaallahKızlar bende bu ayki adetimi bekliyorum tüp bebek tedavisine başlamak için.
Boyum 172 kilom 96çok uğraştım gitmiyo kilo, bi kaç kilo kaybettim bakalım.. ben gibi olup tedavisi tutan var mı?
Insallah bekliyoruz işteKizlar diğer kasım ayı topigi şenlenmiş listede ismimiz olan her gün gebelik haberi geliyor nerdeyse kasım uğurlu gelecek gibi ne dersinuz
Durumlar nasıl ağrı sızı şişkinlik devam ediyor mu ? Gerçi bunlar catlatma iğnesinin yan etkileri icinde hcg hormonu olduğu icin gebelik belirtileri gibi hissettiriyorInsallah bekliyoruz işte
Gaz var hala ama her gecen gun azalıyor belli ufak sızılar var ama dün gece kasıklarım ağrıdı birazDurumlar nasıl ağrı sızı şişkinlik devam ediyor mu ? Gerçi bunlar catlatma iğnesinin yan etkileri icinde hcg hormonu olduğu icin gebelik belirtileri gibi hissettiriyor
Ayyy inşallah ya inşallah Rabbim büyüktürKizlar diğer kasım ayı topigi şenlenmiş listede ismimiz olan her gün gebelik haberi geliyor nerdeyse kasım uğurlu gelecek gibi ne dersinuz
Ay benimde aşırı gaz var ya .evet iğneden kaynaklıDurumlar nasıl ağrı sızı şişkinlik devam ediyor mu ? Gerçi bunlar catlatma iğnesinin yan etkileri icinde hcg hormonu olduğu icin gebelik belirtileri gibi hissettiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?