- 24 Ocak 2021
- 5.662
- 1
- 4.880
- 123
- 30
Canım ben daha önce bu başlıktaydım 2 kere çipli aşılama denedim olmadı. Sorunumuz bende pcos eşimde sperm azdı. Aralıkta tüp bebeğe başladık 10 gün iğne kullandıktan sonra reglimin 10.günü opu oldum 24 yumurta toplandı 14ü döllendi biri bölünmüş 15 oldu. 5 tanesi iyi 3.gün,5 tanesi orta 5.güne ulaştı. 3.gün tek transfer oldum kalanları dondurduk. pcoslu olmama rağmen şişlerim hemen indi taze transfer oldum ve dün transferin 8.günü kanda pozitifi gördüm çok şükür normalde testim 12.gün şimdi onu bekliyorum değerim katlanır inşallah demem o ki allahtan ümit kesilmez ümitsiz olma asla nasibi varsa olur ve hormonların dengeli olursa her şey benim 15 gün içinde oldu bitti tüm tüp bebek sürecimDoktor tüp bebekte ihtimal yüzde 50 dedi.bunu duyunca umutlandım.onda da yumurtalar toplansa döllense bile beşinci güne gitmesi lazım sanırım transfer için.internete Biraz baktım kiminde 5.gün kiminde 3.gün transfer yapılmış neye göre değişiyor bilmiyorum.yani onda da yumurta olsa bile yaşayıp yaşamayacağı belli değil yine belirsiz süreçler beni bekler