İnşallah güzel haber olurAile hekimine verdim canım yarın çıkar
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Kasım 2019
- 878
- 801
- 53
- 45
diyetisyenle beraber bir deneme sürecine girdim, bir tanıdığım o şekilde hamile kaldı burda, o da tanıdığının o şekilde hamile kaldığını öğrenmiş, diyetisyen doktor gebe kalmaya çalışanlara yardımcı oluyor, genel kan tahlili istedi, prolaktinim yüksek, genel kan tahlilinde bir takım hormonlar düşük gibi şeyler var, şimdi verdiği takviyelerle ve sıkı bir diyetle bir kaç ay kendim deneyeceğim, ovülasyon testi de aldım, adet bitmesini bekliyorum, her hafta çağırıyor doktor, biraz bu şekilde gidip olmaz ise tüp olayına geçeceğimBaşka olay dediğiniz nedir merak ettim. Belki de yazmış olabilirsin hatırlayamadım kusura bakma
- 20 Kasım 2019
- 878
- 801
- 53
- 45
İnşallah işe yarar. Diyete başlayıp hamile kalan birkaç kişi ben de duydum. İnşallah sizin de güzel haberleriniz olurdiyetisyenle beraber bir deneme sürecine girdim, bir tanıdığım o şekilde hamile kaldı burda, o da tanıdığının o şekilde hamile kaldığını öğrenmiş, diyetisyen doktor gebe kalmaya çalışanlara yardımcı oluyor, genel kan tahlili istedi, prolaktinim yüksek, genel kan tahlilinde bir takım hormonlar düşük gibi şeyler var, şimdi verdiği takviyelerle ve sıkı bir diyetle bir kaç ay kendim deneyeceğim, ovülasyon testi de aldım, adet bitmesini bekliyorum, her hafta çağırıyor doktor, biraz bu şekilde gidip olmaz ise tüp olayına geçeceğim
- 20 Kasım 2019
- 878
- 801
- 53
- 45
ayyyy inşallah valla çok uğraşıyorum sabırla :)İnşallah işe yarar. Diyete başlayıp hamile kalan birkaç kişi ben de duydum. İnşallah sizin de güzel haberleriniz olur
Canım sayfanın tamamını paylaşırmısın rica etsem .altta dondurmaücreti falan yazıyor.Diyarbakır Bahçeci bu şekildeymiş ilaçlar hariç tabi
- 20 Kasım 2019
- 878
- 801
- 53
- 45
- 29 Ekim 2021
- 1.322
- 1.060
- 83
Canım kağıdı atmışım sanırımCanım sayfanın tamamını paylaşırmısın rica etsem .altta dondurmaücreti falan yazıyor.
- 8 Temmuz 2016
- 314
- 196
- 103
- 36
Merhaba. sağlıklı beslenme haricinde, gebelik için diyetisyenin önerdiği gıdalar, takviyeler nelerdir?diyetisyenle beraber bir deneme sürecine girdim, bir tanıdığım o şekilde hamile kaldı burda, o da tanıdığının o şekilde hamile kaldığını öğrenmiş, diyetisyen doktor gebe kalmaya çalışanlara yardımcı oluyor, genel kan tahlili istedi, prolaktinim yüksek, genel kan tahlilinde bir takım hormonlar düşük gibi şeyler var, şimdi verdiği takviyelerle ve sıkı bir diyetle bir kaç ay kendim deneyeceğim, ovülasyon testi de aldım, adet bitmesini bekliyorum, her hafta çağırıyor doktor, biraz bu şekilde gidip olmaz ise tüp olayına geçeceğim
Anladım canım .saglık olsunCanım kağıdı atmışım sanırım
Selam kızlar ara ara takip ediyorum buraya yazmasam da her ay olduğu gibi bu ayda umut var . Şubat in sonu gibi tüp bebek e basliycaz allah izin verirse sizde ne var ne yok nasılsınızgünaydın herkese, ses çıkmıyor artık burdan, herkesin nasıl gidiyor
- 29 Ekim 2021
- 1.322
- 1.060
- 83
Her ay umutluyuz elbette ama ben biraz olmayacağına inanmış durumdayım sanırım. Ruhen bi çöküntüye geçmek üzereyim. Dualar var elimizde çok şükür. Rabbim hepimize nasip etsinSelam kızlar ara ara takip ediyorum buraya yazmasam da her ay olduğu gibi bu ayda umut var . Şubat in sonu gibi tüp bebek e basliycaz allah izin verirse sizde ne var ne yok nasılsınız
Iyiki dualarımız var allahimiz var çok şükürHer ay umutluyuz elbette ama ben biraz olmayacağına inanmış durumdayım sanırım. Ruhen bi çöküntüye geçmek üzereyim. Dualar var elimizde çok şükür. Rabbim hepimize nasip etsin
Merhaba sonucunz ne oldu acaba cipli asilamadakesinlikle normal devam etmek lazım evet ama yıllar yıllar hep acaba olur mu diye başlamak yoruyor düşündürüyor, elimde olmadan, maddi manevi çok büyük yıpranmalar
- 20 Kasım 2019
- 878
- 801
- 53
- 45
sonucum olmadı malesefMerhaba sonucunz ne oldu acaba cipli asilamada
Yaasonucum olmadı malesef
Szce normal asilamadan bi farki varmisonucum olmadı malesef
Kızlar bende doktorumla konuştum adet olunca tüp bebeğe başlıcaz inşallah.onun süreci nasıl ilerliyor çok bilmiyorum ama aşılamada olduğu gibi 1 ay içerisinde olup bitemeyebiliyor sanırım.herkesin durumuna göre değişiyor.fiyatlar ne durumda o konuda da hiçbir fikrim yok inşallah uçmamıştır.tüp bebek tedavisi başlayınca tekrar yazarım sizi de bilgilendiririm
Doktor tüp bebekte ihtimal yüzde 50 dedi.bunu duyunca umutlandım.onda da yumurtalar toplansa döllense bile beşinci güne gitmesi lazım sanırım transfer için.internete Biraz baktım kiminde 5.gün kiminde 3.gün transfer yapılmış neye göre değişiyor bilmiyorum.yani onda da yumurta olsa bile yaşayıp yaşamayacağı belli değil yine belirsiz süreçler beni bekler