• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sağol canım amin inşallah 🙏 bende aşılama negatif oldu doktorumu değiştirdim çünkü 37 yaşında denersin olmazsa diyordu ve yaşım 27 10 sene psikolojik yıpranmayı düşünemiyorum bile. Regl oldum hemen tüpbebek iğnelere başladık Şimdiki doktorum çok iyi detaycı kontrolcü gün aşırı çağırdı hep. Gerçekten tüp bebej diyince korkardım eziyetli gibi gelirdi banada hep meğerse çok kolaymış opu ameliyatı falan narkozla hiç eziyeti yok
Ben iğnelerden çok korkuyorum ya. Bu son bikaç ayda fobi oldu bende. Histereskopide damarımı bulamadılar 7 kere denediler damarımı patlattılar kan alma gonal f derken şimdi düşününce bile içimi korku kaplıyor. Çok zorlu bi süreç madden de manen de Rabbim yardımcımız olsun. Olanlarınkine de bidaha bu zorlukları yaşatmasın. İmtihan hep.

Ben iğnelerden çok korkuyorum ya. Bu son bikaç ayda fobi oldu bende. Histereskopide damarımı bulamadılar 7 kere denediler damarımı patlattılar kan alma gonal f derken şimdi düşününce bile içimi korku kaplıyor. Çok zorlu bi süreç madden de manen de Rabbim yardımcımız olsun. Olanlarınkine de bidaha bu zorlukları yaşatmasın. İmtihan hep.
İğneleri yapa yapa alışıyorsun canım birsüre sonra. Amin allah en kısa sürede nasip etsin hayırlısıyla

Normal asilamadada yikanma yapiliyor ordada saglikli olanlar seclmiyormu
normalde de yıkanma yapılıyor ama mikroçipli de özel solüsyonlarla ve aletleri ile sorunsuz sperm olmuyor, bir yazın internete daha ayrıntılı okuyun internetten

Kızlar aşilamamin 4. Günü beyaz akıntı geldi cok az simdi. Benden bu akinti ya adet bitiminde ya adet basinda gelir adetimin tarihi degisti yumurtam gec catladigi icin ocak 21 de falan olurum muhtemel zaten degismese bile erken bu akinti normal tarihimde 15 iydi asilama olanlar bi yazabilirmi sizden geldimi hic bu sekilde beyaz akinti

Ozelde 2 aşılama oldum. 3.yu olmadan direk tüp bebek istiuorum. Bu koşullarda rapor çıkarıp tup deneyebilir miyim. Ozelde yapılan aşılamada rapor vermiyorlar diye duydum bilgisi olan var mi

Ozelde 2 aşılama oldum. 3.yu olmadan direk tüp bebek istiuorum. Bu koşullarda rapor çıkarıp tup deneyebilir miyim. Ozelde yapılan aşılamada rapor vermiyorlar diye duydum bilgisi olan var mi
Evet canim ozelde yaptirdm rapor vermiyolarmis tup bebege veriyolarmis

Sorumu yanlış sormusum. Ozelde aşılama yaptirdigim takdirde tüp bebekte ödeme indirimi için rapor veriliyor mu? Dün aradığım bir tüp bebek merkezi, devlette yapılan 2 aşılamadan sonra heyet raporu ile 2 bin TL indirim den yararlanabileceğini söyledi. Ozelde yapılan asilama sonrası tüp bebek icin rapor verilmediğini söyledi. Bu cevaba çok tatmin olmadım açıkçası.

Sorumu yanlış sormusum. Ozelde aşılama yaptirdigim takdirde tüp bebekte ödeme indirimi için rapor veriliyor mu? Dün aradığım bir tüp bebek merkezi, devlette yapılan 2 aşılamadan sonra heyet raporu ile 2 bin TL indirim den yararlanabileceğini söyledi. Ozelde yapılan asilama sonrası tüp bebek icin rapor verilmediğini söyledi. Bu cevaba çok tatmin olmadım açıkçası.
Tup bebek icin rapor veriliyor dendi ama asilama icin vermiyoruz dediler bana da sordugumfa

Ben adet olmayı bekliyorum tüp bebeğe başlıcaz eğer herşey yolunda giderse

ben addet oldum 3. günüm, bu ayda sağlıklı beslenip kendimiz deneyecez, yani 2 ay gibi sonrasında olmaz ise diğer çözümlere bakacağım
Canım bal propolis arı sütü karışımları iyi geliyormuş baya. Deneyebilirsin sağlıklı beslenme adına 👍🏻 ve folik asiti eşin de tüketebilir. Geçen ay ben öyle yaptım ne kadar faydası oldu Allah bilir

Canım bal propolis arı sütü karışımları iyi geliyormuş baya. Deneyebilirsin sağlıklı beslenme adına 👍🏻 ve folik asiti eşin de tüketebilir. Geçen ay ben öyle yaptım ne kadar faydası oldu Allah bilir
arı sütü kullanmaya başladım ben canım ve folik asitte kullanıyorum, inşallah hayırlısı olsun :)

Canim nasilsin kasim ayinda konuşmuştuk aygul hoca da mi decam ediyorsun surec nasil ilerledi . Bende hala bisey yok beklemdeyiz
Aygül hocada 2 aşılama oldu negatif.tüp bebeğe başladık 12 yumurta topladı 10 tanesi döllendi 5. Güne 5 yumurta geldi donduruldu. Adet olunca gittim aygül hoca istersen histeroskopi yapabiliriz ihtimali yüzde 10 artıyor dedi ama fiyat 6000 dediler.benim de ilk denemem olduğu için önce transfer olmak istedim tutmazsa histeroskopi yaptıralım dedim.ozaman bir adet dönemi daha Rahmi dinlendirelim dedi.adeti bekliyorum bende birkaç gün içinde olur heralde.sonra transfer için gidicem.sen ne durumdasın?

Aygül hocada 2 aşılama oldu negatif.tüp bebeğe başladık 12 yumurta topladı 10 tanesi döllendi 5. Güne 5 yumurta geldi donduruldu. Adet olunca gittim aygül hoca istersen histeroskopi yapabiliriz ihtimali yüzde 10 artıyor dedi ama fiyat 6000 dediler.benim de ilk denemem olduğu için önce transfer olmak istedim tutmazsa histeroskopi yaptıralım dedim.ozaman bir adet dönemi daha Rahmi dinlendirelim dedi.adeti bekliyorum bende birkaç gün içinde olur heralde.sonra transfer için gidicem.sen ne durumdasın?
Neden bu kadar bekletiyorlar?

Back