• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aminn kuzum inşallah 🤲🤲 benimde iğne sonrası ağrım olmadı sonra iki gun agrim vardı şuan hiç bişey hissetmiyorum. Hayırlısıyla olsun ya inşallah bu ay sağlıkla hepimiz kavusalim yavrularımıza 🥰🤲
Amin kuzumm🙏🙏 Çok sabırsız biri olmam benim işimi çok zorlaştırıyor ben şimdi 14 gün nasıl bekliycem zamanda geçmez🤦‍♀️☺️

Arkadaslar merhba bn de 2.asilamaya basladm dun itibari ile letu diye bir ilac verdi oncesnde igne kullnmistm . Hap ile yumurta buyuyen varmi

Ay insallah bu sefer icim pir pir cok umutlu nedense anlamadim ilkinde bu kadar degldim yada ilki tecrubesizliktendi bilmiyorm

Ay insallah bu sefer icim pir pir cok umutlu nedense anlamadim ilkinde bu kadar degldim yada ilki tecrubesizliktendi bilmiyorm
Olabilir canım benimde tam tersi 😂 ilkinde çok heyecanlıydim günleri sayıyordun, şuan hiç oyke hissetmiyorum daha iyiyim sakince bekliyorum

Arkadaslar merhba bn de 2.asilamaya basladm dun itibari ile letu diye bir ilac verdi oncesnde igne kullnmistm . Hap ile yumurta buyuyen varmi
Ben de sizi takip ediyorum güzel haberlerinizi bekliyorum 🤲🏻 Ben letu kullandım aşılamada şükür 6. Haftamızı bitiriyoruz darısı bütün isteyenlerim başına 😍❤️

Back