- 20 Ağustos 2021
- 1.926
- 738
- 73
Amin kuzummAminn kuzum inşallahbenimde iğne sonrası ağrım olmadı sonra iki gun agrim vardı şuan hiç bişey hissetmiyorum. Hayırlısıyla olsun ya inşallah bu ay sağlıkla hepimiz kavusalim yavrularımıza
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin kuzummAminn kuzum inşallahbenimde iğne sonrası ağrım olmadı sonra iki gun agrim vardı şuan hiç bişey hissetmiyorum. Hayırlısıyla olsun ya inşallah bu ay sağlıkla hepimiz kavusalim yavrularımıza
![]()
Ayy bende çok sabirsizim normalde haftaya başlarım artık varmı varmı diye düşünmeye ister istemez düşünüyor insanAmin kuzummÇok sabırsız biri olmam benim işimi çok zorlaştırıyor ben şimdi 14 gün nasıl bekliycem zamanda geçmez
![]()
Hayırlı olsun canım, evet ben klomen kullandım ilk ve ikincisinde iki adet te igneArkadaslar merhba bn de 2.asilamaya basladm dun itibari ile letu diye bir ilac verdi oncesnde igne kullnmistm . Hap ile yumurta buyuyen varmi
Cok tesekkur ederm ☺ 5 gun snra tekrar gdicem bakalm ne olacak. Sizij nasil gidiyor oldunuzmu asilamaHayırlı olsun canım, evet ben klomen kullandım ilk ve ikincisinde iki adet te igne
İnsallah çok güzel olurr.Cok tesekkur ederm ☺ 5 gun snra tekrar gdicem bakalm ne olacak. Sizij nasil gidiyor oldunuzmu asilama
Tuh ama olsun kimyasalda olsa bi gebelik olmus insallah bu tutar rabbm saglikla kucagina almayi nasip ederİnsallah çok güzel olurr.
6aralikta ikinci Asilamami oldum bende beklemedeyimilki Kasım'da oldu kimyasal gebelik gecirdim
İnşallah canimm, aminnn inşallah senin içinde çok güzel olur sonucunda yavruna kavuşursunTuh ama olsun kimyasalda olsa bi gebelik olmus insallah bu tutar rabbm saglikla kucagina almayi nasip ederisteyenin kucagini bos brakmasin rabbm
Olabilir canım benimde tam tersiAy insallah bu sefer icim pir pir cok umutlu nedense anlamadim ilkinde bu kadar degldim yada ilki tecrubesizliktendi bilmiyorm
Bnce sakin olmak en iyisi dusunup strestenseOlabilir canım benimde tam tersiilkinde çok heyecanlıydim günleri sayıyordun, şuan hiç oyke hissetmiyorum daha iyiyim sakince bekliyorum
İlkinde çok stres yaptım oldumu tuttumu diye şimdi de baya sakinim.bakalim.hayirlisi olsun inşallahBnce sakin olmak en iyisi dusunup strestense![]()
Hepimiz icin en guzeli en hayrlisi olsnİlkinde çok stres yaptım oldumu tuttumu diye şimdi de baya sakinim.bakalim.hayirlisi olsun inşallah![]()
Aminn canım.hepimize kavusalim.yavrularimizaHepimiz icin en guzeli en hayrlisi olsn![]()
Ben de sizi takip ediyorum güzel haberlerinizi bekliyorumArkadaslar merhba bn de 2.asilamaya basladm dun itibari ile letu diye bir ilac verdi oncesnde igne kullnmistm . Hap ile yumurta buyuyen varmi
Benim femara ile büyüyor canım hiç iğne kullanmadım dahaArkadaslar merhba bn de 2.asilamaya basladm dun itibari ile letu diye bir ilac verdi oncesnde igne kullnmistm . Hap ile yumurta buyuyen varmi
Ya cok sevindim rabbm saglikla kucaginza almayi nasio ederBen de sizi takip ediyorum güzel haberlerinizi bekliyorumBen letu kullandım aşılamada şükür 6. Haftamızı bitiriyoruz darısı bütün isteyenlerim başına
![]()
Ilkinde igne kullaninca tuhafima gtmisti ama kullananlar oldukca sevndimBenim femara ile büyüyor canım hiç iğne kullanmadım daha
Aynen bende ya olursa olur modundayım ikinciye oluncaOlabilir canım benimde tam tersiilkinde çok heyecanlıydim günleri sayıyordun, şuan hiç oyke hissetmiyorum daha iyiyim sakince bekliyorum
Doktorun hap ile hiç denemeden iğne vermesi ilginç canım genelde hap ile tedaviye cevap vermeyenlere iğne uygulanıyorIlkinde igne kullaninca tuhafima gtmisti ama kullananlar oldukca sevndim![]()