Bilmedigimden ilk igne kullaninca smdide hap verilince bi sormak istedm sizler. Bilirsiniz diye artk hangisini uygun goruyosalar bize bizde yapiyorz sonu guzl olsnda tekDoktorun hap ile hiç denemeden iğne vermesi ilginç canım genelde hap ile tedaviye cevap vermeyenlere iğne uygulanıyor
Amin inşallahYa cok sevindim rabbm saglikla kucaginza almayi nasio ederinsallah bizlerede
Galiba bende öyleyimAynen bende ya olursa olur modundayım ikinciye olunca
Doğru diyorsun canım. Hapla olması güzel iğneler maliyetliymiş galibaBilmedigimden ilk igne kullaninca smdide hap verilince bi sormak istedm sizler. Bilirsiniz diye artk hangisini uygun goruyosalar bize bizde yapiyorz sonu guzl olsnda tek
Malesef baya rabbim yardim etsin mecbur almk zornda olana suan daha pahali olmustrDoğru diyorsun canım. Hapla olması güzel iğneler maliyetliymiş galiba
Evet bende o yüzden ara verdim tüp bebek için para biriktireceğimBurdada aşılama olan birsürü kişi yazdı tutan çok az kişi ya aşılama yaptırmanın başarı oranı çok düşük herhalde
Ben olmazsa bidahaki ayda aşılama dener. 3.ye doktor yaşın genç tüp bebeğe gerek yok diyor eşimin spermleride artıyor inşallah olurEvet bende o yüzden ara verdim tüp bebek için para biriktireceğim
canımmm ınsallaahhh Allah razı olsun hepımız ıcın hayırlısı olsun.kızlar merhaba
şöyle okudum geneli ayy papatyamveben inşallah herşey güzel olur, sonuç bekleyenler inşallah bebişleriniz sizinledir, haydi bu yılı bebişli kapatın inşallah :) ben mecbur artık tüp bebek kısmındayım artıkbiraz dinleniyorum sonra başlayacağım hayırlısı ile :)
canımm kacıncı gunun aşılama sonrası ? bozma moralını belırtı olmadan gebe kalanları okudum hepSelam kızlar nasılsınız. Benim moralim çok bozuk hic bir belirti yok
erken daha yavrum ya, 11-12 de hep baslıyor belırtı oda gogus agrısı falan yaızyolar genelde benımde gecen ay 11.12 gun aşırı gogus agrım olmustu boyle acıma gıbı. suan regl agrım var valla 8.gün benımde10. Gün bugün 3 aralıkta iste oldusıfır belirti olursa da mucize derim
yaaa aslında onun bıraz daha rahat olması lazım ki sen gerilme bçyle stres yapmaEşim cok gergin hic bir şekilde iletişime geçemiyorum bebek lafını bile duymak istemiyor
Anlamıyor dünya nın sonu gibi davranıyor. Bende kapana sıkışmış gibi hissediyorum saatlerce ağlamak ıstiyorumyaaa aslında onun bıraz daha rahat olması lazım ki sen gerilme bçyle stres yapma
cunku bız cekıyoruz butun acıları ugraşları ve üzüntünün büyüğü bizim .
yaa cok zor bır durum, ınankı asılam yaptırıp amh 0,01 ıle gebe kalan 1mılyon spermle gebe kalan okudum kı. hıc umutsuz olmasın. evet sende cok uzulursun, bızde tam tersı ben cok aglak bırıyımdır esımde demkkı zamanı degıl bız elımızden gelenı yapıyoruz sankı 50yasında mısın der hep, o benı rahatlatır .Anlamıyor dünya nın sonu gibi davranıyor. Bende kapana sıkışmış gibi hissediyorum saatlerce ağlamak ıstiyorum
Benimde bugün aşılamanın 10.günü dün geceden beri ara ara kasığım ağrıyor birde belim ağrıyor akıntım günde 3 kere progestan kullanmaktan dolayı hep var ama bu belirtileri daha öncede yaşayıp hamile kalmadığım için heveslenmiyorum.Selam kızlar nasılsınız. Benim moralim çok bozuk hic bir belirti yok
Catlatma iğnesi olmadi bende oyuzden hic bir belirti yok en azından belirti var derim. Insallah sendeki belirtiler bebek belirtileridir canimBenimde bugün aşılamanın 10.günü dün geceden beri ara ara kasığım ağrıyor birde belim ağrıyor akıntım günde 3 kere progestan kullanmaktan dolayı hep var ama bu belirtileri daha öncede yaşayıp hamile kalmadığım için heveslenmiyorum.
Ne ihtimaller duyuyoruz cok doğru. Dua etcez bekliycez yarin izin günüm kan vercem . En azından acaba olmaz tamamen silerim bu ayiyaa cok zor bır durum, ınankı asılam yaptırıp amh 0,01 ıle gebe kalan 1mılyon spermle gebe kalan okudum kı. hıc umutsuz olmasın. evet sende cok uzulursun, bızde tam tersı ben cok aglak bırıyımdır esımde demkkı zamanı degıl bız elımızden gelenı yapıyoruz sankı 50yasında mısın der hep, o benı rahatlatır .
ama sen aglama canım erken daha gercekten , dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?