- 11 Ekim 2021
- 506
- 404
- 33
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarin test yaptır canim 2 gun sonra artisa bakarsin . Kaset degilde erken gebelik testi yap orda çizgi belirir varsa Insallahh vardırmerhaba 29 kasımda iğne oldum. Bugün iğne ile beraber 11. Günüm dün dayanamayıp akşam 7 de kan verdim 3.80 çıktı. Bugün tekrar kan veresim var dayanamıyorum sizce yükselir mi? 2" gündür kaset testlerim negatif geliyor sabah ilk idrarla silik çizgi yok
inşallah canım ya kendimi durduramiyorum resmen manyak gibiyimYarin test yaptır canim 2 gun sonra artisa bakarsin . Kaset degilde erken gebelik testi yap orda çizgi belirir varsa Insallahh vardır
kuzu bana doktor haftaya baktırabılırısn demıstı asılama gunu yanı 7.gün sonrası oluyor.Sence ne zaman baktirayim ki canim
kuzum erken vermıssın kanı, sonrası ınsan stres oluyor boyle her dk kan mı versem dıye dusunuyor.merhaba 29 kasımda iğne oldum. Bugün iğne ile beraber 11. Günüm dün dayanamayıp akşam 7 de kan verdim 3.80 çıktı. Bugün tekrar kan veresim var dayanamıyorum sizce yükselir mi? 2" gündür kaset testlerim negatif geliyor sabah ilk idrarla silik çizgi yok
Ben hiç baktırmadım ya bu süreçte. 14.gün negatifi görünce kesiyorum 17. 18.gün regl oluyorum geneldeAynen valla ben de gun de 1 kullanıyorum ama biktim pregesteron hormonuna bakıyorsam mi bilemedim sizce baktırmalımiyim mu acaba kizlar
Kesin bir şey demek için erken bence 15.gün kan testini tekrarlayın.merhaba 29 kasımda iğne oldum. Bugün iğne ile beraber 11. Günüm dün dayanamayıp akşam 7 de kan verdim 3.80 çıktı. Bugün tekrar kan veresim var dayanamıyorum sizce yükselir mi? 2" gündür kaset testlerim negatif geliyor sabah ilk idrarla silik çizgi yok
yaaa canım keşke ama adanaya bile ben servisi varmış öyle gitcem de eşimin gelmesi gerektiğinde gelecek benle, başka şehirde çok zor vallaYakın olsan da kayserideki gokalp hocaya gitsen ne güzel olur adami Instagramdan görünce kanım kayniyor
üniversite hastanelerinde daha düşük imiş dondurmada işte mecbur fazla para veriyonYavrum bu yine burdaki İstanbulu düşünemiyorum. Aslında daha uygun olan yerler de var ama doğuda içime sinen bi orası var. Madem nereye gitsek yüksek para veriyoruz 1000 lira fazla olsun iyi temiz bi yer olsun
Aynen ama neden dondurmayı düşünüyorsun? Pko mu var?üniversite hastanelerinde daha düşük imiş dondurmada işte mecbur fazla para veriyon
Yılbaşından sonra her yerde gelecek muhtemelen bu attığım yılbaşından sonraki fiyat. Şu anla arasında 4000 lira fark varCanım hocanın yanından çıktım 11.300 müş tüp bebek ilaçlar hariç.zam gelecek mi yılbaşında dedim gelir muhtemelen dediler.şuan ilaçlarla 20.000 i bulur
yok pko da ama yaş 42 ya nolur nolmaz diye dondursam da mı diye kafam karışıkAynen ama neden dondurmayı düşünüyorsun? Pko mu var?
Hmm. Doktorun tavsiyesi nasıl olur bilmem tabi ama rahminin kalınlığı iyiyse dondurmaya gerek duymaz muhtemelen. Pko da ohss ihtimali olduğu için dinlendiriyorlar rahmi o yüzden sordum. Hakkımızda hayırlısı. Cidden hem manen hem de madden zorlayıcı bi süreç. Sonunda hepsine değer inşaallahyok pko da ama yaş 42 ya nolur nolmaz diye dondursam da mı diye kafam karışık
Canım yükselmiş inşallah artarak devam eder ve bebeğin tutunur 14.gunu bekle yine verirsin bizi haberdar etKızlar kan verdim 8.20 çıktı bugün 11. Gun
Dün 10. Günde 3.80 di yorumlar mısınız
Hadi hayırlı olsun canım inşallahhh bu ay bizim ayımız olurBende bugün ilk aşılama mı oldum canlar. Herkese güzel haberler nasip etsin inşallah allahım
İnşallah canımmm. Sen bayadır çaba verenlerdensin rabbim duysun sesimizi. Bende çatlatma iğnesi olduğumu ne bugün aşılama oldum ya bugün de dahil hiç kasık ağrısı falan olmadı yumurtamın çatladığını hissetmedin yani hiç umarım herşey yolundadır.Hadi hayırlı olsun canım inşallahhh bu ay bizim ayımız olur
Aminn kuzum inşallah benimde iğne sonrası ağrım olmadı sonra iki gun agrim vardı şuan hiç bişey hissetmiyorum. Hayırlısıyla olsun ya inşallah bu ay sağlıkla hepimiz kavusalim yavrularımızaİnşallah canımmm. Sen bayadır çaba verenlerdensin rabbim duysun sesimizi. Bende çatlatma iğnesi olduğumu ne bugün aşılama oldum ya bugün de dahil hiç kasık ağrısı falan olmadı yumurtamın çatladığını hissetmedin yani hiç umarım herşey yolundadır.