- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
HSG ben hıc yaptırmamıstım agustos ayında cektırdım, eylülde kontrole gıttım suanda aşılamaya başladımHsg şart koşuyorlar mı? Ben Ocakta oldum bi kere tekrar olmak istemiyorum Onu sayarlar mı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HSG ben hıc yaptırmamıstım agustos ayında cektırdım, eylülde kontrole gıttım suanda aşılamaya başladımHsg şart koşuyorlar mı? Ben Ocakta oldum bi kere tekrar olmak istemiyorum Onu sayarlar mı acaba
Umarım öyledirHSG 1 yıl geçerli diye biliyorum ben, ama yinede sorarsınız
Biri 6 ay demişti şimdi tekrar çekmekten korkuyorumHSG ben hıc yaptırmamıstım agustos ayında cektırdım, eylülde kontrole gıttım suanda aşılamaya başladım
Bizde bende hafif bi pcos var ama adetim düzenli ve belirtilerini adet ağrısı dışında yaşamıyorum. Onun dışında ikimizde de bi sorun yok çok şükür. Doktorum bi sorun yok dene diyor ama 2 yılı geçti hiç gebelik oluşmadı bu yüzden aşılama denemek istiyorum bir de. İlk olacak bu ay ki adetim bekliyorum. Yarın olmam gerekiyor bakalım artık. Hepimiz için uğurlu bi ay olur bu ay inşaallahAşılama yaptrma sebepleriniz neler peki? Benim ki erkek infertilesi.
Erkek kaynaklı hafif sorunlarda aşılamada başarı oranı daha yüksek. İyi sonuçlar alırsın umarımAşılama yaptrma sebepleriniz neler peki? Benim ki erkek infertilesi.
Bende kontrolden çıktım 13 cm 1 tane yumurta var dedi iğneye devam cuma bakalim dedi tekrardankontrol ettı doktor, ıkı yumurta var ama muhtemelen ıkı gun sonra yıne cagırırız dedı, doktora sorup arıycaklar benı
Bende agustosta cekilmiştimHSG ben hıc yaptırmamıstım agustos ayında cektırdım, eylülde kontrole gıttım suanda aşılamaya başladım
Her halde 17 ustu bekliyor doktorlar yumurtalar saglikli buyusundeeeeBende kontrolden çıktım 13 cm 1 tane yumurta var dedi iğneye devam cuma bakalim dedi tekrardan
1 yil diye biliyorum hatta 1.5 yil diyen bile var tabi dusuk olmadiyda bazen dusuklerde tıkıyormuş ya kanalları bende agustosta cekilmistim gecen ocak ayinda da kimyasal gecirmistim tıkalı değilmişBiri 6 ay demişti şimdi tekrar çekmekten korkuyorum
erkek kaynaklı ılerı hız sorunu canımAşılama yaptrma sebepleriniz neler peki? Benim ki erkek infertilesi.
ayy aynı zamanlarda baslamıssız herseye resmen :)Bende agustosta cekilmiştim
evet bencede , ınsallahhh buyurler saglıkla yaHer halde 17 ustu bekliyor doktorlar yumurtalar saglikli buyusundeeee
17 18 mm olunca catlatma ignesi vurcaz dedi. Famara kullandığımda 2 yumurtam vardi iğneye geçince 1 yumurta olunca şaşırdım açıkçası daha kuvvetli ilaç sonucda . Çok yumurta olursa iptal edilirdi dedi 1 bizim icin yeterli dediHer halde 17 ustu bekliyor doktorlar yumurtalar saglikli buyusundeeee
Dogru benimde igneyle buyutulduler sol tarafta güzel bir yumurta var sağdada var bi tane yumurtam17 18 mm olunca catlatma ignesi vurcaz dedi. Famara kullandığımda 2 yumurtam vardi iğneye geçince 1 yumurta olunca şaşırdım açıkçası daha kuvvetli ilaç sonucda . Çok yumurta olursa iptal edilirdi dedi 1 bizim icin yeterli dedi
ıgne ve hap vucut ıle alakalı sanırım ya cunku ne kullandı hastamız pcos varmı vs dıye sordu bugunkı doktor hemsıreye, ulturasonda da sureklı baska doktor oluyor olsun dedıgı gıbı bır yumurta yeterlı olur kuzum.ınsallaahh saglıkla tutunsun17 18 mm olunca catlatma ignesi vurcaz dedi. Famara kullandığımda 2 yumurtam vardi iğneye geçince 1 yumurta olunca şaşırdım açıkçası daha kuvvetli ilaç sonucda . Çok yumurta olursa iptal edilirdi dedi 1 bizim icin yeterli dedi
ılk asılaman mı canım? sorununuz neydı.İyi günler kızlar 21 ekimde 2.aşılamamı oldum ama büyük ihtimalle olumsuz. Adet olmayı bekliyorum bakalım süreç nasıl devam edicek. Doktorum yıl sonuna kadar olmazsa eğer tüp bebek demişti
Test yaptın mı? 12. Gün belli olur artıkİyi günler kızlar 21 ekimde 2.aşılamamı oldum ama büyük ihtimalle olumsuz. Adet olmayı bekliyorum bakalım süreç nasıl devam edicek. Doktorum yıl sonuna kadar olmazsa eğer tüp bebek demişti
Pcos olunca ince doz hesabı yapılması gerekiyor. Yoksa ohss olabilir vee aşılama iptal olur. İptal olmasındansa az yumurta daha iyiıgne ve hap vucut ıle alakalı sanırım ya cunku ne kullandı hastamız pcos varmı vs dıye sordu bugunkı doktor hemsıreye, ulturasonda da sureklı baska doktor oluyor olsun dedıgı gıbı bır yumurta yeterlı olur kuzum.ınsallaahh saglıkla tutunsun