• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aşılama yaptrma sebepleriniz neler peki? Benim ki erkek infertilesi.
Bizde bende hafif bi pcos var ama adetim düzenli ve belirtilerini adet ağrısı dışında yaşamıyorum. Onun dışında ikimizde de bi sorun yok çok şükür. Doktorum bi sorun yok dene diyor ama 2 yılı geçti hiç gebelik oluşmadı bu yüzden aşılama denemek istiyorum bir de. İlk olacak bu ay ki adetim bekliyorum. Yarın olmam gerekiyor bakalım artık. Hepimiz için uğurlu bi ay olur bu ay inşaallah

Biri 6 ay demişti şimdi tekrar çekmekten korkuyorum
1 yil diye biliyorum hatta 1.5 yil diyen bile var tabi dusuk olmadiyda bazen dusuklerde tıkıyormuş ya kanalları bende agustosta cekilmistim gecen ocak ayinda da kimyasal gecirmistim tıkalı değilmiş

Her halde 17 ustu bekliyor doktorlar yumurtalar saglikli buyusundeeee 🤗🤗
17 18 mm olunca catlatma ignesi vurcaz dedi. Famara kullandığımda 2 yumurtam vardi iğneye geçince 1 yumurta olunca şaşırdım açıkçası daha kuvvetli ilaç sonucda . Çok yumurta olursa iptal edilirdi dedi 1 bizim icin yeterli dedi

17 18 mm olunca catlatma ignesi vurcaz dedi. Famara kullandığımda 2 yumurtam vardi iğneye geçince 1 yumurta olunca şaşırdım açıkçası daha kuvvetli ilaç sonucda . Çok yumurta olursa iptal edilirdi dedi 1 bizim icin yeterli dedi
Dogru benimde igneyle buyutulduler sol tarafta güzel bir yumurta var sağdada var bi tane yumurtam

ıgne ve hap vucut ıle alakalı sanırım ya cunku ne kullandı hastamız pcos varmı vs dıye sordu bugunkı doktor hemsıreye, ulturasonda da sureklı baska doktor oluyor :( olsun dedıgı gıbı bır yumurta yeterlı olur kuzum.ınsallaahh saglıkla tutunsun

İyi günler kızlar 21 ekimde 2.aşılamamı oldum ama büyük ihtimalle olumsuz. Adet olmayı bekliyorum bakalım süreç nasıl devam edicek. Doktorum yıl sonuna kadar olmazsa eğer tüp bebek demişti

İyi günler kızlar 21 ekimde 2.aşılamamı oldum ama büyük ihtimalle olumsuz. Adet olmayı bekliyorum bakalım süreç nasıl devam edicek. Doktorum yıl sonuna kadar olmazsa eğer tüp bebek demişti
ılk asılaman mı canım? sorununuz neydı.
belkı olumsuz degıldır hemen negatıf dusunme ınsallaahhh pozıtıf olur

Test yaptın mı? 12. Gün belli olur artık

ıgne ve hap vucut ıle alakalı sanırım ya cunku ne kullandı hastamız pcos varmı vs dıye sordu bugunkı doktor hemsıreye, ulturasonda da sureklı baska doktor oluyor :KK43: olsun dedıgı gıbı bır yumurta yeterlı olur kuzum.ınsallaahh saglıkla tutunsun
Pcos olunca ince doz hesabı yapılması gerekiyor. Yoksa ohss olabilir vee aşılama iptal olur. İptal olmasındansa az yumurta daha iyi 👍🏻

Back