Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Test yaptın mı? 12. Gün belli olur artık
Dün idrar testi yaptım negatif. Pazar gününden beri leke leke kahverengi akıntım gelmeye başladı bugün de biraz arttı o yüzden kan vermedim tam sökülüp adetin gelmesini bekliyorum ona göre randevu alıp gidicem

Anladım canım. Allah'tan hayırlısı. İnşaallah en yakın zamanda muradına erersin

ılk asılaman mı canım? sorununuz neydı.
belkı olumsuz degıldır hemen negatıf dusunme ınsallaahhh pozıtıf olur
İkinci canım. Bende bir sıkıntı yok tüplerim falan açık. Eşimin sperm sayısı düşüktü o da düzeldi şu an 83 milyon falan,yıkamada 24 milyonla aşılama yapıldı doktorum sperm sayısı iyi dedi aşılama yaparken ama bizde hareket sorunu var

Özel hastaneye gitmiyormusun canim? Insallah sağlıcakla tutunsun da 1 de yeter bize

Kızlar simdi ciktim doktorlardan çatlatma ignesini verdi doktor 3 tane yumurtam varmış ben 2 biliyordum bu gece saat 10 da vurulacağım persembe sabahta işlemler başlayacaklar dualarınıza talibim
Meryem süresini dinle avakoda ve cig kabak çekirdeği ye mutlaka canim .insallah sonucu guzel olcak

bızımde hareker sorun kuzum, ınsallah olur ya Allah yuzumuze baksın

Özel hastaneye gitmiyormusun canim? Insallah sağlıcakla tutunsun da 1 de yeter bize
özel canım unıversıte hastanesi, yumurta konrolü yapanlar uzamn doktor ,asıl doktorum profesör Barış ata. ona sorup yonlendırıyorlar. ay evet yaaa ınsallahhhh saglıkla olsun bır tane bıle döllenır nasıp olduktan sonra :)

Kızlar simdi ciktim doktorlardan çatlatma ignesini verdi doktor 3 tane yumurtam varmış ben 2 biliyordum bu gece saat 10 da vurulacağım persembe sabahta işlemler başlayacaklar dualarınıza talibim
ayyy cok heyecanlı, Insallaahhh saglıkla tutsun bebiş, Rabbım emeklerının karsılıgını versın ınsallah persembeye az kaldı :)

Çok güzel haber. Hakkında hayırlısı tez zaman güzel haberler ver inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…