• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Değerleriniz nasıl sizin ?

Bizimde düşük ve 3.seviye varikosel var ama tüp bebek de devlet desteği alabilmemiz için öncesinde 2 aşılama sartı olduğu için aşılama yaptıracağım İnşAllah.
Insallah Rabbimin izniyle tüp bebege gecmeden aşılama sürecinde hayırlı haberler alırsınız hiç belli olmaz 😊😊

Simdi çıktık.hastaneden, iki yumurta gelişmiş görünüyor dedi❤️🤩 muhtemelen iki gün sonra yine çağırabilir Barış bey dedi. Ariycaklar bakalım. Ulturason doktoru da tüp bebek dotkoruna soruyor oyke o ne derse ona göre hareket ediyorlar
Tutar da evladına bir an evvel kavuşursun inşaallah 🌼

Kasım 2021 de aşılama yapmayı planlayanlar gelin hem tecrübelerimizi paylaşalım hem de birbirimize destek olarak süreci daha kolay hale getirelim🌼
Merhaba bugün bende asilama birimine başladım bugün ilaç kullanımına baslicam inşallah hepimiz de sağlıklı güzel hayırlı haber alırız 🤲

Bekletiyorlar biraz daha buyusun diye buyuk ihtimal bakalim bende bugun yine gideceğim bi tarih verse beklemekte heyecanlandırıyor
evet canım aradılar sımdı persembe 9da yıne kontrole gıtcem. o gun tarıh verırler artık. bakalım sana ne dıyecekler . evet ya cok tuhaf bır heyecan ya

5bin falan olur yani hayırlısı olsun hakkınizda ben şuan en alt tedavideyim femara falan ilk ayım artık olmazsa aşılama falan
klomen aldım 22,5 tl. sanırım çatlatma ıgnesı vs alıcam. oncesınde esımle ben kan teslerı verdık 1200tl falan tuttu, hsg 800 tl. yanı 5falan oluyor dedıgınız gıbı

Merhaba ben de adetimin 3.günü iğneye başladım bu sabah 4.iğnemi vurdum. Perşembe günü kontrole çağırdılar. Heyecanla sürecin nasıl olacağını merak ediyorum. İnşallah dileyen herkese sağlıklı bir evlât dünyaya getirmek nasip olur

aşılama da eşiniz sperm sorunmu var bizde bu kez sprm test verdik hız sayı iyi.morfoloji 1cikti
bızım sayımız dusuktu ılk testte 8 mılyon ılerı hız%15 yavas hız %20 di. uc ay takvıye kullandı 42 mılyondu en son ama ılerı hız aynı morfolojı 5. bende sorun yok . bakalım ne olacak :)

Merhaba ben de adetimin 3.günü iğneye başladım bu sabah 4.iğnemi vurdum. Perşembe günü kontrole çağırdılar. Heyecanla sürecin nasıl olacağını merak ediyorum. İnşallah dileyen herkese sağlıklı bir evlât dünyaya getirmek nasip olur
hemde ne heyecannnnn :) amiiinnnn

kızlar bişi sorucam . Tüp bebek raporu almak için 2 aşılama şartı varya ,

Özel hastanelerde yapılan aşılamaları da kabul ediyorlar mı ?

Zeynep kamilden rapor çıkartacaağım.

Merhaba bugün bende asilama birimine başladım bugün ilaç kullanımına baslicam inşallah hepimiz de sağlıklı güzel hayırlı haber alırız 🤲
Amin 🤲🏻 sizin sorun neydi kaç yıllık evlisiniz nerede düşünüyorsun? Çok sordum kusura bakma cevaplamak zorunda değilsin ☺️

Amin güzel sonuçlar alırız hepimiz inşaallah

Back