Ya anlamadım benim böyle siyaha yakın renkte ve evet pihtili dün akşam erken gebelik testi yapmıştım negatifti kimyasal olsa çıkardı bence ama bu kanama neden bu kadar yoğun ayrıca sancısız regli dönemi geçiririm sadece şuan bel ağrısı yasiyorumBenim yoğun ve pıhtıliydi kimyasal geçirdiğim için o şekilde attı vücut
Benimde ayni olduMerhaba arkadaşlar aşılamadan sonraki regl kanamaniz nasıldı benim bugün 13. Günüm sabah peceteye siyah renkte ve kahve rengi lekeler geldi tüm gün bu şekilde devam etti çamur gibi anlamadım böyle bir şey yaşayan varmı benim ilk defa başıma geliyor daha önce hiç bu renk kanamam olmadı aşılamadan sonra regl olan arkadaşlar sizde nasıldı kanamaniz
Kaçıncı günün bugün canım.Ya anlamadım benim böyle siyaha yakın renkte ve evet pihtili dün akşam erken gebelik testi yapmıştım negatifti kimyasal olsa çıkardı bence ama bu kanama neden bu kadar yoğun ayrıca sancısız regli dönemi geçiririm sadece şuan bel ağrısı yasiyorum
Bugün aşılamadan sonraki 13. Günüm sancım yok ama bel ağrısı var bide kanamam siyah gibi çok koyu kahve rengi az önce WC ye girdiğimde ilk defa koyu kırmızı kan rengi gordumKaçıncı günün bugün canım.
Benim sancım da çok oldu normalde de olurdu zaten ama baya zor gecti
Demekki kişiden kişiye değişiyor canım, kırmızı olmasa yerleşme diyecektim ama onda yoğun kan olmuyor diye biliyorumBugün aşılamadan sonraki 13. Günüm sancım yok ama bel ağrısı var bide kanamam siyah gibi çok koyu kahve rengi az önce WC ye girdiğimde ilk defa koyu kırmızı kan rengi gordum
İlaçlardan dolayı da olabilir canımBugün aşılamadan sonraki 13. Günüm sancım yok ama bel ağrısı var bide kanamam siyah gibi çok koyu kahve rengi az önce WC ye girdiğimde ilk defa koyu kırmızı kan rengi gordum
Vardır doktorunun bir bildiği canım bencede. Benimki 30-32ye kadar önermedi bende herhalde yaptırmam o yaşa kadarAmin canım hepimize. Evet ama doktorun dediği mantıklı geldi bi yandan
Benimde ayni oldu
Ya şimdi ben tüp bebeğe baslicam ama belki tutmuştur bekliym dedim hiç bir tahlili yaptırmadım bide tüp bebeğe 2 gün mü gidiliyor 3 gunmu bilen varmiDemekki kişiden kişiye değişiyor canım, kırmızı olmasa yerleşme diyecektim ama onda yoğun kan olmuyor diye biliyorum
Kanamam yoğun değil kıvamı yoğun çamur gibi kanama yeni başladı tüm gün çamur gibi siyaha yakın bı renktiDemekki kişiden kişiye değişiyor canım, kırmızı olmasa yerleşme diyecektim ama onda yoğun kan olmuyor diye biliyorum
Devamı gelmezse test yaparsın tekrar canımKanamam yoğun değil kıvamı yoğun çamur gibi kanama yeni başladı tüm gün çamur gibi siyaha yakın bı renkti
İnşaallah hiç gerek kalmaz canım olur kendiliğindenVardır doktorunun bir bildiği canım bencede. Benimki 30-32ye kadar önermedi bende herhalde yaptırmam o yaşa kadar
Diyarbakır'daki Bahçeci ye gidiyordum. Zeki beyden memnunum gayet. Erkek olduğu için belki rahat etmem diyordum ama mahremiyete önem veriyorlar ve her soruna sabırla cevap veriyorlar. Tüp bebeği de yaparsam orada yaparım diyorum. Diğer Bahçeci doktorların bilemiycem. Kurumdan ziyade doktordan memnunum.Bide bahçeci sağlık hakkında ne düşünüyorsunuz ben orda başlamayı planlıyorum ama kafam karışık Şişli Memorial i tavsiye eden de cok
Çok tesekkurederim canım ben İstanbul'dayım burda fulya bahceciye gittim görüştüm belki burdan devam ederim genel olarak bahceci için yorumlar daha iyi bide sadece tüp bebek üzerine başka bir işlemleri yok sanırım bu yüzden bende bahceciye tercih edicemDiyarbakır'daki Bahçeci ye gidiyordum. Zeki beyden memnunum gayet. Erkek olduğu için belki rahat etmem diyordum ama mahremiyete önem veriyorlar ve her soruna sabırla cevap veriyorlar. Tüp bebeği de yaparsam orada yaparım diyorum. Diğer Bahçeci doktorların bilemiycem. Kurumdan ziyade doktordan memnunum.
İnşallah canımİnşaallah hiç gerek kalmaz canım olur kendiliğinden
Hadi hayırlısı olsun inşallah canm allhim bu sefer yüzümüzü guldursunnBende bugun kontrol oldum sağda 20 solda 17 mm yumurta vardı ulturason yapan kişi çoğul gebelik riski olabilir dedi. Doktorum bişey demedi sanırım akşam 11de iğnemi olacam Allah kısmet ederse pazartesi sabah aşılama
Aminnn canım insallahhHadi hayırlısı olsun inşallah canm allhim bu sefer yüzümüzü guldursunnBnde bu gece 1de gidip catlatma iğnesi için olcam salıda aşılama nasipse
Canim naptin asilama gunundu bugunAminnn canım insallahh
Hadi hayırlısı senin içinde bu ay çok güzel olsun inşallah
Kuzu saat 11de aşılamam oldu bekleyeceğiz şimdi iki haftaCanim naptin asilama gunundu bugun
En zoru ve streslisi bu beklemek. Hadi hayirli olsun insallah. Ben bu defa test falan almiyorum 15inde test yap dedi bekliyorumKuzu saat 11de aşılamam oldu bekleyeceğiz şimdi iki haftaiyi geçti bakalım inşallah Rabbim nasip eder bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?