• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım meraba bende bugün keseyi gördüm 2 hafta sonra kalp atışını duyacak inşallah seninle ayniyiz kasımın 10 da aşılama olmuştum allah istiyen herkese de nasip etsin inşallah aralık-2007 ayıda diğer arkadaşlara uğurlu olsun inşallah hepside güzel haberler verir bizlere
Maşallah canım 🧿🧿darısı bizlere inşallah

Kızlar Aralık grubunda ben de varım.2.defa deneyeceğim olmazsa tüp bebek yapıcam.bugün kontrolden geldim merional kullanıcam perşembe kontrol var tekrar.umarım birden fazla yumurtam gelişir de ihtimal artar

Kızlar Aralık grubunda ben de varım.2.defa deneyeceğim olmazsa tüp bebek yapıcam.bugün kontrolden geldim merional kullanıcam perşembe kontrol var tekrar.umarım birden fazla yumurtam gelişir de ihtimal artar
Hayırlısı olsun inşallah canım, Rabbim bu sefer pozitif görmeyi nasip etsin

Canım meraba bende bugün keseyi gördüm 2 hafta sonra kalp atışını duyacak inşallah seninle ayniyiz kasımın 10 da aşılama olmuştum allah istiyen herkese de nasip etsin inşallah aralık-2007 ayıda diğer arkadaşlara uğurlu olsun inşallah hepside güzel haberler verir bizlere
Bende bugun kontrol oldum sağda 20 solda 17 mm yumurta vardı ulturason yapan kişi çoğul gebelik riski olabilir dedi. Doktorum bişey demedi sanırım akşam 11de iğnemi olacam Allah kısmet ederse pazartesi sabah aşılama 🥰🧿🤲

Hepimiz hayırlı haberler alırız inşallah.tüp bebek maliyetleri ocakta iyice artar kaç lira olur kimbilir
Aminnn inşallah canım 🤲 evet herşey ateş pahası zaten Allah yardımcımız olsun inşallah bu ay hepimiz güzel haberler alırız da hiç bunları düşünmeye gerek kalmaz💕

Perşembe günü kontrol için gittiğimde sorcam bakalım aygül hocada tüp bebek nekadarmış?ilkinde tutmayınca insan öteki de olumsuz olacak hissine kapılıyor.kendimi yavaş yavaş tüpe hazırlayım.tutarsa da süpriz olsun

Perşembe günü kontrol için gittiğimde sorcam bakalım aygül hocada tüp bebek nekadarmış?ilkinde tutmayınca insan öteki de olumsuz olacak hissine kapılıyor.kendimi yavaş yavaş tüpe hazırlayım.tutarsa da süpriz olsun
Umudunu yitirme canim bende ikinciyi oluyorum ilkine göre daha az heyecanliyim stresim yok, tüp bebek içinde içten içe araştırıyorum.
İnşallah hiç gerek kalmaz

kızlar bugün kontrole gittim, doktorum tüp bebek ile uğraşman daha mantıklı dedi, benim yaşımda zaman kaybı aşılama, doktorla konuşurken deli gibi ağladım, o kadar tuttum kendimi orda boşalttım göz yaşlarını, napacağımı bilmiyorum, bu şehirde tüp bebek devlet hastanesinde berbat, adanaya git dedi doktor arkadaşını önerdi ama devlette bile 15 bin tl, yeni yılda ne olacak durumlar, çok canım sıkkın çok, karar veremiyorum para olmayınca, bekleyeyim diyecek yaş da yok, o kadar sıkışmış bir durum ki bu, Allah hepimize yardım etsin

Çok sevindim canım benim inşallah bebeğin tutunur sana bende sabah sancılarım oldu hastanedeyim şuan yatırdılar beni gözlem altında kalacam 2 tane yumurtam büyümüş kist oluşmuş ve sancialrim kusma durmuyor şimdi ağır kesici verdiler bebekte herhangi bir sıkıntı yok çok şükür kanamam da yok sadece karin ağrısı kistten dolayı dua edin ya çok acı cekiyorum

kızlar bugün kontrole gittim, doktorum tüp bebek ile uğraşman daha mantıklı dedi, benim yaşımda zaman kaybı aşılama, doktorla konuşurken deli gibi ağladım, o kadar tuttum kendimi orda boşalttım göz yaşlarını, napacağımı bilmiyorum, bu şehirde tüp bebek devlet hastanesinde berbat, adanaya git dedi doktor arkadaşını önerdi ama devlette bile 15 bin tl, yeni yılda ne olacak durumlar, çok canım sıkkın çok, karar veremiyorum para olmayınca, bekleyeyim diyecek yaş da yok, o kadar sıkışmış bir durum ki bu, Allah hepimize yardım etsin
Canım seni çok iyi anlıyorum benim yaş 37 doktor menapoza girmiyorsun ama bekleyecek çok vaktin yok dedi.bu aşılama da tutmazsa tüp bebek dedi ama maddi durumu beni çok korkutuyor.Allah yüzümüzü güldürsün inşallah

Çok sevindim canım benim inşallah bebeğin tutunur sana bende sabah sancılarım oldu hastanedeyim şuan yatırdılar beni gözlem altında kalacam 2 tane yumurtam büyümüş kist oluşmuş ve sancialrim kusma durmuyor şimdi ağır kesici verdiler bebekte herhangi bir sıkıntı yok çok şükür kanamam da yok sadece karin ağrısı kistten dolayı dua edin ya çok acı cekiyorum
Cok geçmiş olsun canım inşallah bir an önce evine dönersin 😰

Çok haklısın insan maddi olarak yıpranıyor. İnşallah Rabbim bir çıkar yol göstersin canım 🤢

Allah isteyen herkese nasip etsin. Bizde stres oluyoruz diye tüp bebek mi yapsak direk dedik doktora oda yaşım 27 diye ikinciye yine aşılama önerdi. 4-5 defa aşılama denenebilir sizde dedi. Bu ay progestanı günde 3e çıkardı 200mg her biri. Baş dönmesi ve açlık yapıyor sürekli yeme isteğim geliyor sizinde böyle mi acaba

Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin canım

Allah isteyen herkese nasip etsin. Bizde stres oluyoruz diye tüp bebek mi yapsak direk dedik doktora oda yaşım 27 diye ikinciye yine aşılama önerdi. 4-5 defa aşılama denenebilir sizde dedi. Bu ay progestanı günde 3e çıkardı 200mg her biri. Baş dönmesi ve açlık yapıyor sürekli yeme isteğim geliyor sizinde böyle mi acaba
Canım Aralıktan sonra aşılama ve tüp bebeğe baya zam gelecek. Ben bu ay bi soruşturdum belki tüp bebeğe geçeriz diye Ocak'ta 4000 lira birden zam olacak. İlaç zamları da cabası. Tavsiyem eğer durumun varsa tüpe geç. Aşılamada şans çok düşük. Elbette olduran Rabbim yine ol dese o ihtimalden oluyor arkadaşlarda olduğu gibi ama bu süreç hem madden hem manen çok yıpratıcı.. Bende iki küçük kist oluşmuş doktorum gelecek ay dedi maalesef yoksa bi yolunu bulup tüp yaptıracaktım.

Back