Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
En zoru ve streslisi bu beklemek. Hadi hayirli olsun insallah. Ben bu defa test falan almiyorum 15inde test yap dedi bekliyorum
Evet ya,amin canımm hepimiz için hayırlısı olsun.
Bende test almadım 20si test günüm.belki 19u bir idrar testi yaparım erken yapmıycam

Canim sordun mu tıp bebek ne kadara maal oluyormuş. Benim Arkadaşım aygül hoca da 2 kere tüp bebek yaptırmis cok para harcadığını söylemişti ama ne kadar diye soramadım

Canim sordun mu tıp bebek ne kadara maal oluyormuş. Benim Arkadaşım aygül hoca da 2 kere tüp bebek yaptırmis cok para harcadığını söylemişti ama ne kadar diye soramadım
Ben perşembe gideceğim gidince sorucam.benim bi arkadaşım Recai pabuççuya gitmişti 3 sene önce ozaman 2 denemeye 35 verdim demişti.yani tüp bebek başına 17,5.bunun da yarısı ilaç parası demişti.aşılamadan farklı olarak tüp bebekte ne gibi ilaçlar var acaba benim de gözüm korktu

Recai hoca baya pahali evet kuzenim 4 5 kere tüpbebek denediler bir ev parası harcadık demişti . Her hastayı almıyormuş birde tolga ecemiş de 25 bin demis toplam ücrete kasım ayında cok büyük paralar gercekten sorunca mutlaka yaz kuzum. Medicanayla aşağı yukarı aynıdır fiyat

Tamam canım haber veririm

Evet ya,amin canımm hepimiz için hayırlısı olsun.
Bende test almadım 20si test günüm.belki 19u bir idrar testi yaparım erken yapmıycam
Her tedavide vucudumda farkli tepki oluyor ilk tedavide kasiklarim catlayacak gibi agridi ikincisinde hicbirsey hissetmedim 3.sunde sol kasigim cekiyor ve belim agriyor iki gundur rabbim hayirlisini versin

Her tedavide vucudumda farkli tepki oluyor ilk tedavide kasiklarim catlayacak gibi agridi ikincisinde hicbirsey hissetmedim 3.sunde sol kasigim cekiyor ve belim agriyor iki gundur rabbim hayirlisini versin
Evet benimde aynı hiç bişey hissetmiyorum, geçen sefer baya kasık ağrım vardı .. hayırlısı insallahh

Sen doktora karar verebildin mi canim nerde yaptircaksin 12 bin doktor aliyor sanırım 8 10 binde ilaç lar rahim dinlendirilmesi gibi şeylere ödeniyormus ortalama 20 bin sanırım
ben adanaya gidicem canım büyük ihtimalle, doktorumu da buldum, gideceğim hastane 9000 tl alıyor, doktor muayene ücreti ilaçlar hariç, artık ortalama 20 bin olur sanki

Kızlar dayanamayıp iğneden sonra 10. Gün kan verdim 3.80 çıktı ne düşünüyorsunuz bir anlamlı var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…