- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
Evet ya,amin canımm hepimiz için hayırlısı olsun.En zoru ve streslisi bu beklemek. Hadi hayirli olsun insallah. Ben bu defa test falan almiyorum 15inde test yap dedi bekliyorum
Canim sordun mu tıp bebek ne kadara maal oluyormuş. Benim Arkadaşım aygül hoca da 2 kere tüp bebek yaptırmis cok para harcadığını söylemişti ama ne kadar diye soramadımPerşembe günü kontrol için gittiğimde sorcam bakalım aygül hocada tüp bebek nekadarmış?ilkinde tutmayınca insan öteki de olumsuz olacak hissine kapılıyor.kendimi yavaş yavaş tüpe hazırlayım.tutarsa da süpriz olsun
Sen doktora karar verebildin mi canim nerde yaptircaksinkızlar tüp bebek için hiç fiyat araştırdınız mı
Ben perşembe gideceğim gidince sorucam.benim bi arkadaşım Recai pabuççuya gitmişti 3 sene önce ozaman 2 denemeye 35 verdim demişti.yani tüp bebek başına 17,5.bunun da yarısı ilaç parası demişti.aşılamadan farklı olarak tüp bebekte ne gibi ilaçlar var acaba benim de gözüm korktuCanim sordun mu tıp bebek ne kadara maal oluyormuş. Benim Arkadaşım aygül hoca da 2 kere tüp bebek yaptırmis cok para harcadığını söylemişti ama ne kadar diye soramadım
Recai hoca baya pahali evet kuzenim 4 5 kere tüpbebek denediler bir ev parası harcadık demişti . Her hastayı almıyormuş birdeBen perşembe gideceğim gidince sorucam.benim bi arkadaşım Recai pabuççuya gitmişti 3 sene önce ozaman 2 denemeye 35 verdim demişti.yani tüp bebek başına 17,5.bunun da yarısı ilaç parası demişti.aşılamadan farklı olarak tüp bebekte ne gibi ilaçlar var acaba benim de gözüm korktu
Diyarbakır Bahçeci bu şekildeymiş ilaçlar hariç tabikızlar tüp bebek için hiç fiyat araştırdınız mı
Tamam canım haber veririmRecai hoca baya pahali evet kuzenim 4 5 kere tüpbebek denediler bir ev parası harcadık demişti . Her hastayı almıyormuş birdetolga ecemiş de 25 bin demis toplam ücrete kasım ayında cok büyük paralar gercekten sorunca mutlaka yaz kuzum. Medicanayla aşağı yukarı aynıdır fiyat
Her tedavide vucudumda farkli tepki oluyor ilk tedavide kasiklarim catlayacak gibi agridi ikincisinde hicbirsey hissetmedim 3.sunde sol kasigim cekiyor ve belim agriyor iki gundur rabbim hayirlisini versinEvet ya,amin canımm hepimiz için hayırlısı olsun.
Bende test almadım 20si test günüm.belki 19u bir idrar testi yaparım erken yapmıycam
Evet benimde aynı hiç bişey hissetmiyorum, geçen sefer baya kasık ağrım vardı .. hayırlısı insallahhHer tedavide vucudumda farkli tepki oluyor ilk tedavide kasiklarim catlayacak gibi agridi ikincisinde hicbirsey hissetmedim 3.sunde sol kasigim cekiyor ve belim agriyor iki gundur rabbim hayirlisini versin
Bendede tık yok 4.gündeyimEvet benimde aynı hiç bişey hissetmiyorum, geçen sefer baya kasık ağrım vardı .. hayırlısı insallahh
Bendede tık yok 4.gündeyim
Benim ilkinde de yoktu bir şeyim ilk gün biraz sızı olmuştu hafif. bu sefer ilk gün az kanamam oldu sonra ağrı sızı yok hiçBenimde ikinci gün hiç bişey hissetmiyorum geçen sefer ilk.uc gün baya kasık.agrim vardı
ınsallah sonumuz cok guzel olur yaBenim ilkinde de yoktu bir şeyim ilk gün biraz sızı olmuştu hafif. bu sefer ilk gün az kanamam oldu sonra ağrı sızı yok hiç
Sen de mi cumartesi gunu asilama oldun canimBendede tık yok 4.gündeyim
ben adanaya gidicem canım büyük ihtimalle, doktorumu da buldum, gideceğim hastane 9000 tl alıyor, doktor muayene ücreti ilaçlar hariç, artık ortalama 20 bin olur sankiSen doktora karar verebildin mi canim nerde yaptircaksin12 bin doktor aliyor sanırım 8 10 binde ilaç lar rahim dinlendirilmesi gibi şeylere ödeniyormus ortalama 20 bin sanırım
dondurulmuş embriyooo neden o kadar çooookkkkDiyarbakır Bahçeci bu şekildeymiş ilaçlar hariç tabi
Yakın olsan da kayserideki gokalp hocaya gitsen ne güzel olur adami Instagramdan görünce kanım kayniyorben adanaya gidicem canım büyük ihtimalle, doktorumu da buldum, gideceğim hastane 9000 tl alıyor, doktor muayene ücreti ilaçlar hariç, artık ortalama 20 bin olur sanki
Yavrum bu yine burdaki İstanbulu düşünemiyorum. Aslında daha uygun olan yerler de var ama doğuda içime sinen bi orası var. Madem nereye gitsek yüksek para veriyoruz 1000 lira fazla olsun iyi temiz bi yer olsundondurulmuş embriyooo neden o kadar çooookkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?