• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İZMİR ŞEHİR HASTANESİ TÜP BEBEK BÖLÜMÜ

Arkadaşlar merhaba bende şehir hastanesinde tedavi görücem ama ilk ameliyat olmam lazım bir tüpünde hidrosalpinks var diğer tüpünde tıkalı bu şekilde tüp bebek süreci nasıl oldu yani 2 gün önce gittim ilk önce iki aşılama olmam gerektiğini sonra ameliyat sonrada tüp bebek dediler aşılama zorunluluğu varmı yani saçma geldi benim zaten tutmıyıcağını bile bile ne yapmaya çalışıyorlar kusura bakmayın biraz uzun yazdım ama şartları nedir

Arkadaşlar merhaba bende şehir hastanesinde tedavi görücem ama ilk ameliyat olmam lazım bir tüpünde hidrosalpinks var diğer tüpünde tıkalı bu şekilde tüp bebek süreci nasıl oldu yani 2 gün önce gittim ilk önce iki aşılama olmam gerektiğini sonra ameliyat sonrada tüp bebek dediler aşılama zorunluluğu varmı yani saçma geldi benim zaten tutmıyıcağını bile bile ne yapmaya çalışıyorlar kusura bakmayın biraz uzun yazdım ama şartları nedir
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun . Devletin verdiği tüp bebek desteğinden faydalanabilmeniz için sebepsiz inferilite de Aşılama zorunluluğu var ama kadın da iki tüp te tıkalı oldugunda ,yumurta rezervi çok az oldugunda ya da erkek te cidde sperm sıkıntısı varsa direk aşılama şartı aranmadan benim bildiğim rapor çıkıyor .

Back