• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim yoğun ve pıhtıliydi kimyasal geçirdiğim için o şekilde attı vücut
Ya anlamadım benim böyle siyaha yakın renkte ve evet pihtili dün akşam erken gebelik testi yapmıştım negatifti kimyasal olsa çıkardı bence ama bu kanama neden bu kadar yoğun ayrıca sancısız regli dönemi geçiririm sadece şuan bel ağrısı yasiyorum

Merhaba arkadaşlar aşılamadan sonraki regl kanamaniz nasıldı benim bugün 13. Günüm sabah peceteye siyah renkte ve kahve rengi lekeler geldi tüm gün bu şekilde devam etti çamur gibi anlamadım böyle bir şey yaşayan varmı benim ilk defa başıma geliyor daha önce hiç bu renk kanamam olmadı aşılamadan sonra regl olan arkadaşlar sizde nasıldı kanamaniz
Benimde ayni oldu

Ya anlamadım benim böyle siyaha yakın renkte ve evet pihtili dün akşam erken gebelik testi yapmıştım negatifti kimyasal olsa çıkardı bence ama bu kanama neden bu kadar yoğun ayrıca sancısız regli dönemi geçiririm sadece şuan bel ağrısı yasiyorum
Kaçıncı günün bugün canım.
Benim sancım da çok oldu normalde de olurdu zaten ama baya zor gecti

Kaçıncı günün bugün canım.
Benim sancım da çok oldu normalde de olurdu zaten ama baya zor gecti
Bugün aşılamadan sonraki 13. Günüm sancım yok ama bel ağrısı var bide kanamam siyah gibi çok koyu kahve rengi az önce WC ye girdiğimde ilk defa koyu kırmızı kan rengi gordum

Bugün aşılamadan sonraki 13. Günüm sancım yok ama bel ağrısı var bide kanamam siyah gibi çok koyu kahve rengi az önce WC ye girdiğimde ilk defa koyu kırmızı kan rengi gordum
Demekki kişiden kişiye değişiyor canım, kırmızı olmasa yerleşme diyecektim ama onda yoğun kan olmuyor diye biliyorum

İlaçlardan dolayı da olabilir canım

Bide bahçeci sağlık hakkında ne düşünüyorsunuz ben orda başlamayı planlıyorum ama kafam karışık Şişli Memorial i tavsiye eden de cok

Bide bahçeci sağlık hakkında ne düşünüyorsunuz ben orda başlamayı planlıyorum ama kafam karışık Şişli Memorial i tavsiye eden de cok
Diyarbakır'daki Bahçeci ye gidiyordum. Zeki beyden memnunum gayet. Erkek olduğu için belki rahat etmem diyordum ama mahremiyete önem veriyorlar ve her soruna sabırla cevap veriyorlar. Tüp bebeği de yaparsam orada yaparım diyorum. Diğer Bahçeci doktorların bilemiycem. Kurumdan ziyade doktordan memnunum.

Diyarbakır'daki Bahçeci ye gidiyordum. Zeki beyden memnunum gayet. Erkek olduğu için belki rahat etmem diyordum ama mahremiyete önem veriyorlar ve her soruna sabırla cevap veriyorlar. Tüp bebeği de yaparsam orada yaparım diyorum. Diğer Bahçeci doktorların bilemiycem. Kurumdan ziyade doktordan memnunum.
Çok tesekkurederim canım ben İstanbul'dayım burda fulya bahceciye gittim görüştüm belki burdan devam ederim genel olarak bahceci için yorumlar daha iyi bide sadece tüp bebek üzerine başka bir işlemleri yok sanırım bu yüzden bende bahceciye tercih edicem

Bende bugun kontrol oldum sağda 20 solda 17 mm yumurta vardı ulturason yapan kişi çoğul gebelik riski olabilir dedi. Doktorum bişey demedi sanırım akşam 11de iğnemi olacam Allah kısmet ederse pazartesi sabah aşılama 🥰🧿🤲
Hadi hayırlısı olsun inşallah canm allhim bu sefer yüzümüzü guldursunn🤲 Bnde bu gece 1de gidip catlatma iğnesi için olcam salıda aşılama nasipse

Back