Sukur oldum canim doktor herseyin cok iyi gittigini soyledi. Bundan sonrasi sende artik dedi. Bende bundan sonrasını rabbime havale ediyorum insallahCanimm oldun mu aşılamanı nasıl geçti
Guzel haberler verirsin bize inşallahBende bugun kontrol oldum sağda 20 solda 17 mm yumurta vardı ulturason yapan kişi çoğul gebelik riski olabilir dedi. Doktorum bişey demedi sanırım akşam 11de iğnemi olacam Allah kısmet ederse pazartesi sabah aşılama
Evet doktorlar yaş çok geç değilse tüp bebek önermiyor bende 30um. Banada ha şimdi ha on sene sonra tüp bebek yaptirmissin aynı dedi.Allah isteyen herkese nasip etsin. Bizde stres oluyoruz diye tüp bebek mi yapsak direk dedik doktora oda yaşım 27 diye ikinciye yine aşılama önerdi. 4-5 defa aşılama denenebilir sizde dedi. Bu ay progestanı günde 3e çıkardı 200mg her biri. Baş dönmesi ve açlık yapıyor sürekli yeme isteğim geliyor sizinde böyle mi acaba
Çok şükür canım çok sevindim.Sukur oldum canim doktor herseyin cok iyi gittigini soyledi. Bundan sonrasi sende artik dedi. Bende bundan sonrasını rabbime havale ediyorum insallah❤
İnsallaaahh hepimiz güzel.haberler alalım ya bu ayGuzel haberler verirsin bize inşallah
Akıntı bendede yapıyor ya kremsi gibi vajinadan aldığımız için bence. Aynen ya bikaç kere daha aşılama denemekte fayda var daha yaşımız gençEvet doktorlar yaş çok geç değilse tüp bebek önermiyor bende 30um. Banada ha şimdi ha on sene sonra tüp bebek yaptirmissin aynı dedi.
Bende yemek isteği olmadığı ama çok akıntı yaptı
Hayırlısı olsun canım inşallah çabalarımız boşa gitmez. Benim maddi olarak sıkıntım yok doktoru dinleyeceğim o yüzden birkaç defa daha aşılama denerim büyük ihtimalle birde yaşımda genç daha o yüzden normal yollardan olma şansıda yüksek sperm sayısı az eşimin onun içinde ilaç kullanıyor çok şükür ilaçla halolacak bir sorunmuşCanım Aralıktan sonra aşılama ve tüp bebeğe baya zam gelecek. Ben bu ay bi soruşturdum belki tüp bebeğe geçeriz diye Ocak'ta 4000 lira birden zam olacak. İlaç zamları da cabası. Tavsiyem eğer durumun varsa tüpe geç. Aşılamada şans çok düşük. Elbette olduran Rabbim yine ol dese o ihtimalden oluyor arkadaşlarda olduğu gibi ama bu süreç hem madden hem manen çok yıpratıcı.. Bende iki küçük kist oluşmuş doktorum gelecek ay dedi maalesef yoksa bi yolunu bulup tüp yaptıracaktım.
baş dönmesi, uyku ve iştah açıklığı yapıyor bende de canim.Allah isteyen herkese nasip etsin. Bizde stres oluyoruz diye tüp bebek mi yapsak direk dedik doktora oda yaşım 27 diye ikinciye yine aşılama önerdi. 4-5 defa aşılama denenebilir sizde dedi. Bu ay progestanı günde 3e çıkardı 200mg her biri. Baş dönmesi ve açlık yapıyor sürekli yeme isteğim geliyor sizinde böyle mi acaba
Evet kanda negatifi görmeden ilacı kesmemek lazım ev tipi testler yanıltabiliyor malesef. Belirtilerimiz aynı. Şu hormon ilaçları vs 3 kg aldım resmenbaş dönmesi, uyku ve iştah açıklığı yapıyor bende de canim.
12. günüm bugün, idrar testim negatif çıktı. doktorun isteğine göre pazartesi kanda baktıracağım o zamana kadar da kullanmaya devam edeceğim
benim 12. gün negatiften sonra umudum da bitti bu ay için. kanda pozitife dönen varmış ama ne bileyim var gibi hissetmiyorumEvet kanda negatifi görmeden ilacı kesmemek lazım ev tipi testler yanıltabiliyor malesef. Belirtilerimiz aynı. Şu hormon ilaçları vs 3 kg aldım resmen
Çok haklısın canım bende evde test yapmıyorum sırf bu yüzden. Kanda baktırıyorum negatifse kesiyorum progestanı sonrasında 3-4 günde regl oluyorum zaten. Benimde aynı bu ay çift yumurta olmuş ilk defa. Bizde olur herhalde falan diyoruzda olmayınca olmuyorda malesef nasip birazdabenim 12. gün negatiften sonra umudum da bitti bu ay için. kanda pozitife dönen varmış ama ne bileyim var gibi hissetmiyorumpazartesi baktırıcam ama yine üzülücem kanda da görüp. umarım bir dahaki aya daha iyi olur. bir de benim 3 yumurtam oluşmuştu, doktor çoğul gebelik riski var diye her gittiğimde üç kere tekrar edince, daha bir umutlanmıştım çoğul olmasa bile illa biri tutar diye
evet nasip, inşallah hayırlı zamanda sağlıkla gebe kalabiliriz hepimizÇok haklısın canım bende evde test yapmıyorum sırf bu yüzden. Kanda baktırıyorum negatifse kesiyorum progestanı sonrasında 3-4 günde regl oluyorum zaten. Benimde aynı bu ay çift yumurta olmuş ilk defa. Bizde olur herhalde falan diyoruzda olmayınca olmuyorda malesef nasip birazda
İnşallah canımevet nasip, inşallah hayırlı zamanda sağlıkla gebe kalabiliriz hepimiz
Aynen canim bende öyle düşünüyorumAkıntı bendede yapıyor ya kremsi gibi vajinadan aldığımız için bence. Aynen ya bikaç kere daha aşılama denemekte fayda var daha yaşımız genç
Bizde ikimizde de bi sorun yok çok şükür ama nasip olmayınca olmuyor. Doktor ilk 2 yıldan sonra doğal yolla olma şansı %2-%3 lerde dedi. 23 yaşında ve sorunsuz olmasına rağmen aşılamadaki şans ve ilk 2 yıllık gebelik şansı aynı tavsiyem tüp bebek dene dedi. 3 aşılamadaki şans 1 tüp bebekle aynı. 3 aşılama hem daha masraflı hem de vücudunu yıpratır dedi. Biz ilk aşılama olsun zaten sorun yok diye düşündük. Tutmadı ilaçlardan dolayı bu ay iki küçük kist oluştu. Keşke direk tüp deneseydim diyorum yani bu ay gitti. Gelecek ay sadece işlem için 4000 fazla ödememiz gerekecekHayırlısı olsun canım inşallah çabalarımız boşa gitmez. Benim maddi olarak sıkıntım yok doktoru dinleyeceğim o yüzden birkaç defa daha aşılama denerim büyük ihtimalle birde yaşımda genç daha o yüzden normal yollardan olma şansıda yüksek sperm sayısı az eşimin onun içinde ilaç kullanıyor çok şükür ilaçla halolacak bir sorunmuş
Her şeyde bir nasip vardır canım hayırlısıyla gelsin inşallah bebişlerimiz emeklerimiz boşa gitmesin. Yaşın çok genç genelde tüp bebeği ileriki yaşlarda öneriyor doktorlarda tabii her doktorun görüşü farklı bu konuda.Bizde ikimizde de bi sorun yok çok şükür ama nasip olmayınca olmuyor. Doktor ilk 2 yıldan sonra doğal yolla olma şansı %2-%3 lerde dedi. 23 yaşında ve sorunsuz olmasına rağmen aşılamadaki şans ve ilk 2 yıllık gebelik şansı aynı tavsiyem tüp bebek dene dedi. 3 aşılamadaki şans 1 tüp bebekle aynı. 3 aşılama hem daha masraflı hem de vücudunu yıpratır dedi. Biz ilk aşılama olsun zaten sorun yok diye düşündük. Tutmadı ilaçlardan dolayı bu ay iki küçük kist oluştu. Keşke direk tüp deneseydim diyorum yani bu ay gitti. Gelecek ay sadece işlem için 4000 fazla ödememiz gerekecek
Amin canım hepimize. Evet ama doktorun dediği mantıklı geldi bi yandanHer şeyde bir nasip vardır canım hayırlısıyla gelsin inşallah bebişlerimiz emeklerimiz boşa gitmesin. Yaşın çok genç genelde tüp bebeği ileriki yaşlarda öneriyor doktorlarda tabii her doktorun görüşü farklı bu konuda.
Benim yoğun ve pıhtıliydi kimyasal geçirdiğim için o şekilde attı vücutMerhaba arkadaşlar aşılamadan sonraki regl kanamaniz nasıldı benim bugün 13. Günüm sabah peceteye siyah renkte ve kahve rengi lekeler geldi tüm gün bu şekilde devam etti çamur gibi anlamadım böyle bir şey yaşayan varmı benim ilk defa başıma geliyor daha önce hiç bu renk kanamam olmadı aşılamadan sonra regl olan arkadaşlar sizde nasıldı kanamaniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?