Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
değerleri yükselen arkadaşlar ağrılarınız oldu mu hiç, biraz bilgi rica etsem
Ben daha önce de anlatmıştım ilk 7 gün aşırı ağrım vardı sonra hafifledi ama biçok belirti yaşadım belki de bazıları psikolojik mesela mideme taş oturmuş gibiydi, ateşim sürekli 37 hala öyle şuan kasık ve karın ağrım var gögüslerde hiçbişey yok aşırı yorgunluk ve uyku hali var bel ağrım da var özellikle çok ayakta kaldığımda

amınnn kuzum , aynen öyle gün doğmadan neler doğar. bende artık üzülmüyorum rutin oldu ya hıc maşallah günü de şaşmaz. :)
hepımız ıcın cok guzel bır ay olsun ınsallaahhh, Aralıkta ınsallah kavusalım yavrularımıza saglıkla, amınnn

Bende hastaneye geldim bakalim 2. Aşılamaya basliycaz. Içim bir burun yani
ınsallaaahhh bu sefer olur canım, Allah yardımcınız olsun.
bende sımdı regl oldum ıkıncı ıcın esımle konsuyoruz benımde içimde hiç heves kalmadı ne yalan söyleyeyim ilk yaptırdıgımda çok heyecanlıydım eme umut hep var , hayırlısı olsun hakkımızda inşallaaah

Son düzenleme:
Benimde başıma gelmişti canım ondan çok arada kaldım bende olmazsa yarın direk kan veririm kafamda soru işareti kalmaz hepimizin hakkında hayırlısı olsun

sağ ol canım ya valla paronayaklaştım iyice :) sorduğumuda okuduğumu da unutur oldum, ben bu olandan çok çok fazla umutlu idim de şimdi yavaş yavaş üzüntüye doğru gidiyor ruhum

Benim 10. Günde ignenin etkisi falan hic bir sey kalmıyor ayrica hadi hayirli olsun canim nasil agri falan var mı

Arkadaşlar bugün aşılamanın 14 cü günü ve testim 135.88 doktor iyi dedi normal bi gebelik 2 hafta sonra keseyi görmeye gidecez inşallah allah sizede nasip eder
ayyyyy maşallah canım yaaaa harikaaaaa :) ne güzel bir haber verdin bize sen canım :) şimdi nasılsın peki, herşey yolunda inşallah, ayy harıkasın :) maşallah

Benim 10. Günde ignenin etkisi falan hic bir sey kalmıyor ayrica hadi hayirli olsun canim nasil agri falan var mı
benım 11.12.13. pozıtıftı ıdrarda , bunye ıle alakalı demekkı daha once hıc ıgnede denemedıgım ıcın görmüş oldum :) agrım var canım ya ama herzamankı gıbı hep agrım olur ılk gun ınsallah fazlalaşmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…