- 14 Kasım 2021
- 159
- 228
- 23
- 30
Ben daha önce de anlatmıştım ilk 7 gün aşırı ağrım vardı sonra hafifledi ama biçok belirti yaşadım belki de bazıları psikolojik mesela mideme taş oturmuş gibiydi, ateşim sürekli 37 hala öyle şuan kasık ve karın ağrım var gögüslerde hiçbişey yok aşırı yorgunluk ve uyku hali var bel ağrım da var özellikle çok ayakta kaldığımdadeğerleri yükselen arkadaşlar ağrılarınız oldu mu hiç, biraz bilgi rica etsem
amınnn kuzum , aynen öyle gün doğmadan neler doğar. bende artık üzülmüyorum rutin oldu ya hıc maşallah günü de şaşmaz. :)Yeni ay, yeni umutlar... Hakkında herşey hayırlı olsun inşallah. Ben her ay regl olduğumda ilk gün yıkılır ikinci gün yeniden ayağa kalkardım yeni umutlarla. Şimdi alıştım artık yıkılmıyorum da. Senin için hayallerinin gerçekleştiği yeni güzel mi güzel bir at olsun inşallah canım benim
ınsallaaahhh bu sefer olur canım, Allah yardımcınız olsun.Bende hastaneye geldim bakalim 2. Aşılamaya basliycaz. Içim bir burun yani
Benimde başıma gelmişti canım ondan çok arada kaldım bende olmazsa yarın direk kan veririm kafamda soru işareti kalmaz hepimizin hakkında hayırlısı olsunCanım şuan bişey diyemiyorum çok arada ama yarın tekrarla bence koyulursa bilki gebeliktir geçen ay çatlatma iğnesi kullandığımda 12.güne kadar çook silik bi çizgi vardı bende etkisi bazılarında uzun sürüyor..
sağ ol canım ya valla paronayaklaştım iyice :) sorduğumuda okuduğumu da unutur oldum, ben bu olandan çok çok fazla umutlu idim de şimdi yavaş yavaş üzüntüye doğru gidiyor ruhumBen daha önce de anlatmıştım ilk 7 gün aşırı ağrım vardı sonra hafifledi ama biçok belirti yaşadım belki de bazıları psikolojik mesela mideme taş oturmuş gibiydi, ateşim sürekli 37 hala öyle şuan kasık ve karın ağrım var gögüslerde hiçbişey yok aşırı yorgunluk ve uyku hali var bel ağrım da var özellikle çok ayakta kaldığımda
inşallaaahhh hepımız kavusalım hayallerimizeHerşeyin hayırlısı olsun canım inşallah bidakine tutar .
ınsallah sonucun cok guzel olur stres yapma canımkarmakarışık duygularım var şu an, aşılamanın 11. günü böyle koyun gibi bekliyorum
ne bileyim kuzum, belim ağrıyor yaaa umutsuzluk akıyor paçalarımdan da Allah ol derse olur bir mucize bekliyorumınsallah sonucun cok guzel olur stres yapma canım
Benim 10. Günde ignenin etkisi falan hic bir sey kalmıyor ayrica hadi hayirli olsun canim nasil agri falan var mıbenım 13.güne kadar ıdrar testım pozıtıf tı nasıl bır bunyem varsa ıyıce ıcımde tutmuşum :) ama tabı bazılarında da 10.günde iğne etkisi geçiyor diyorlar, 14.ten sonra silikleşti bugunde regl oldum
Çok stres yapma canım gunun geldiginde kan testini verirsin hayirli sonuclarin olsun insallahne bileyim kuzum, belim ağrıyor yaaa umutsuzluk akıyor paçalarımdan da Allah ol derse olur bir mucize bekliyorum
sakin olmak lazım herşeyin hayırlısı inşallah sakin olmaya çalışayımÇok stres yapma canım gunun geldiginde kan testini verirsin hayirli sonuclarin olsun insallah
ınsallaaahhh Rabbım nası etsın hayırlısıyla canımne bileyim kuzum, belim ağrıyor yaaa umutsuzluk akıyor paçalarımdan da Allah ol derse olur bir mucize bekliyorum
maşallaaahhhh cannımmm, darısı bıze ınsallah :)Arkadaşlar bugün aşılamanın 14 cü günü ve testim 135.88 doktor iyi dedi normal bi gebelik 2 hafta sonra keseyi görmeye gidecez inşallah allah sizede nasip eder
inşallah canım hayırlısı olsunınsallaaahhh Rabbım nası etsın hayırlısıyla canım
ayyyyy maşallah canım yaaaa harikaaaaa :) ne güzel bir haber verdin bize sen canım :) şimdi nasılsın peki, herşey yolunda inşallah, ayy harıkasın :) maşallahArkadaşlar bugün aşılamanın 14 cü günü ve testim 135.88 doktor iyi dedi normal bi gebelik 2 hafta sonra keseyi görmeye gidecez inşallah allah sizede nasip eder
benım 11.12.13. pozıtıftı ıdrarda , bunye ıle alakalı demekkı daha once hıc ıgnede denemedıgım ıcın görmüş oldum :) agrım var canım ya ama herzamankı gıbı hep agrım olur ılk gun ınsallah fazlalaşmazBenim 10. Günde ignenin etkisi falan hic bir sey kalmıyor ayrica hadi hayirli olsun canim nasil agri falan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?