- 14 Kasım 2021
- 159
- 228
- 23
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahArkadaşlar doktorum aradı bugün yine kan ver dedi şimdi hastanede kan verdim inşallah yine yükselmiştir.
Çok sevindim inşallah hep böyle devam ederKızlar ben dayanamadım yarın kan verecektim ama bugün verdim yine dün 23.74 tü değerim bugün 56.54 olmuş
Amin inşallahÇok sevindim inşallah hep böyle devam eder
ben koç unıv. hastanesine gidiyorum canımHangi bahceciye gidiyorsunuz. Altunizade mi fulya mi
maşallaaahh canım, katlanarak artar ınsallah degerınKızlar ben dayanamadım yarın kan verecektim ama bugün verdim yine dün 23.74 tü değerim bugün 56.54 olmuş
Benimde iğnenin 12.günü aşılamanın 11.günü dayanamadım erken gebelik testi yaptım çok çok silik bi çizgi çıktı o da iğnenin etkisindendir diye düşünüyorum ben elenicem büyük ihtimalbenim aşılamanın 11. günü oldu bugün bu arada
MaşaAllahh canım ne güzel artmış değerin sağlıcakla ilerlesin inşaAllahhhKızlar ben dayanamadım yarın kan verecektim ama bugün verdim yine dün 23.74 tü değerim bugün 56.54 olmuş
maşallah canım :)Amin inşallah
Canım şuan bişey diyemiyorum çok arada ama yarın tekrarla bence koyulursa bilki gebeliktir geçen ay çatlatma iğnesi kullandığımda 12.güne kadar çook silik bi çizgi vardı bende etkisi bazılarında uzun sürüyor..Kızlar benimde iğnenin 12.günü aşılamanın 11.günü erken davrandım ama silik bi çizgi çıktı ben rahatlıkla görebiliyorum ama fotoda belli olmadığı için kararttım resmi acaba iğne etkisimidir çok arada kaldım normal gebelik testinde hiç bişey çıkmadı
benım 13.güne kadar ıdrar testım pozıtıf tı nasıl bır bunyem varsa ıyıce ıcımde tutmuşum :) ama tabı bazılarında da 10.günde iğne etkisi geçiyor diyorlar, 14.ten sonra silikleşti bugunde regl oldumCanım şuan bişey diyemiyorum çok arada ama yarın tekrarla bence koyulursa bilki gebeliktir geçen ay çatlatma iğnesi kullandığımda 12.güne kadar çook silik bi çizgi vardı bende etkisi bazılarında uzun sürüyor..
Aşılamadan itibaren 12. Gün kan verebilirsin canimkızlar birşey sorcam, normal adet döngüsüne göre 7 günüm kalmış görünüyor da bu aşılamada daha mı erken olunuyor ki
Aminnnmaşallaaahh canım, katlanarak artar ınsallah degerın
Yeni ay, yeni umutlar... Hakkında herşey hayırlı olsun inşallah. Ben her ay regl olduğumda ilk gün yıkılır ikinci gün yeniden ayağa kalkardım yeni umutlarla. Şimdi alıştım artık yıkılmıyorum da. Senin için hayallerinin gerçekleştiği yeni güzel mi güzel bir at olsun inşallah canım benimbenım 13.güne kadar ıdrar testım pozıtıf tı nasıl bır bunyem varsa ıyıce ıcımde tutmuşum :) ama tabı bazılarında da 10.günde iğne etkisi geçiyor diyorlar, 14.ten sonra silikleşti bugunde regl oldum
Herşey gönlünce olsun inşallah sonu hayallerinden çok daha güzel olsunBende hastaneye geldim bakalim 2. Aşılamaya basliycaz. Içim bir burun yani